Miljongängets storvinst

Med 25 miljoner kronor i potten fanns möjligheten att ta hem tidernas största vinst på Stryktipset. Då slog Michel Svensson och hans tre polare till – med en vinst på drygt nio miljoner kronor.

– Vi har gått och väntat på detta, säger Michel Svensson.

Varje vecka spelar Michel Svensson och hans tre kompisar ett större system på den populära spelformen Stryktipset.

Något som förra lördagen gav hyfsat betalt.

När endast matchen mellan topplagen Liverpool och Arsenal återstod hade de fyra vännerna chansen att ta hem nästan nio miljoner kronor vid seger för det förstnämnda laget.

– Jag satt och spelade poker samtidigt. Sedan hade jag telefonen vid sidan. Efter ett tag såg jag att de började skriva att det börjat smälla, så då fick jag kika lite, berättar Michel Svensson.

– Inför Liverpool-matchen var det bara att avvakta för att se eventuell utdelning. När vi såg att det skulle bli 9,5 miljoner kronor på Liverpool ringde vi runt till lite folk för att säkra upp andra sidan.

”De hann skrika två gånger”
Till vännernas stora besvikelse tryckte Arsenal in ledningsmålet direkt, men det dröjde inte särskilt lång tid innan Liverpool via två mål av brassen Roberto Firmino vänt matchen.

– Mitt Viaplay laggade och låg säkert fyra minuter efter. Så jag hade de andra på telefonen som hann skrika två gånger innan det ens blivit mål på min skärm, minns Michel.

Liverpool vann sedan matchen enkelt, vilket innebar att de fyra vännerna kunde konstatera att varje andel var värd drygt 2,2 miljoner kronor.

”Det är mycket som ska maxklaffa”
Vad gjorde ni efter vinsten?

– Vi är ju utspridda på fyra delar i landet, så var och en firade på sitt håll. Alla vi fyra håller på med sport och spel dagligen. Vi har gått och väntat på detta. Vi har haft hugg några gånger men det är mycket som ska maxklaffa för att det ska bli bra utdelning, säger Michel Svensson.

Michel Svensson tog det även lugnt med firandet själv.

– Jag firade faktiskt ingenting och har inte gjort det än. Det blir väl någon resa och sedan är det bara att lägga på spelrullen så att man har krut till eventuella investeringar.

(Källa: Expressen)

Våra storvinster
Sortera efter:
Spelform
System
Datum
Vinst
miljongänget, stryktipset, dagens bästa spel
Stryktipset
Miljongängets Miljonjakt
29 augusti 2020
4 744 140 kr
miljongänget, bomben, dagens bästa spel, andelsspel
Bomben
Miljongängets BIG BANG
4 april 2022
795 816 kr
miljongänget, stryktipset, dagens bästa spel
Stryktipset
Miljongängets MEGA Stryk
30 oktober 2021
624 513 kr
miljongänget, stryktipset, dagens bästa spel
Stryktipset
Miljongängets Jackpot-Lax
22 augusti 2020
610 280 kr