Uppesittarkväll med Europatipset!

Vältajmat med Europatips denna lille-julafton! Roligare att se en eller flera fotbollsmatcher och slita in 13 rätt, än jobba in 5 rätt på en vågrätt rad med Lotta Engberg? Ja, det tycker vi i vart fall! Helfestlig kupong bjuds vi på med, Everton-Manchester United som match 1 och sedan fylls det på med högklassiga matcher från Italien, Spanien, Frankrike och Portugal. Strax efter kl 23:45 är de sista spanska matcherna samt Porto-Benfica slutspelad och då smygöppnar vi årets första julklapp, 13 rätt från Miljongänget – hoppas vi!

Denna omgång ser vi tre riktigt stora favoriter på kupongen, Napoli, Roma & Paris streckas alla på över 80 %. Hur kan vi hantera dessa idag? Det kanske är den första frågan vi ställer oss. Men samtidigt är det svårt att svara på frågan utan att kika på övriga tio matcher. För beroende på om lägen finns att fälla andra semistora favoriter (50-70 %) så kan vi ta beslut kring de tre monsterfavoriterna – vår målsättning är att finna en balans där systembygget både har möjlighet att vinna stora pengar samtidigt som det inte får bli ”omöjligt”.

På detta spelförslag väljer vi faktiskt att lita på två av de tre storfavoriterna. Roma & Paris får förtroendet trots spelteoretiskt för hög streckprocent. Men vi ser alternativa vägar att skapa höjd i systemet och spela mot attraktiva utdelningar. Men först nämner vi de resterande tre spikarna som kompletterar Roma & Paris. I kategorin tuffa spikar finner vi Sampdoria (36 %) och Benfica (32 %). Vi gillar läget för båda lagen ikväll och streckprocenten är tilltalande. Vår sista spik blir Monaco (65 %).

Nu gäller det att jobba mer framåtlutat med halvgarderingarna! Milan, Real Betis och Lille är tre överstreckade lag mellan 50-60 % streck. Vi väljer att utesluta alla tre och sätter varsin halvgardering (x2, x2, 1x) på motståndarlagen. Vi har även helgarderat Napoli, Udinese och Atalanta som alla är tydliga favoriter i sina matcher. Bland de tre matcherna hoppas vi att hitta skrällar och tillsammans med nyss nämnda halvgarderingar så har vi skapat förutsättningar att vinna bra summor om resultaten går vår väg.

För att spetsa till systemet och minska ner kostnaden lite så aktiverar vi idag två olika reduceringar. Det första villkoret (orange) är ett vasst drag. Krav sätts att minst en av Napoli eller Udinese måste tappa poäng. Det andra villkoret (grönt) siktar in sig på tre fina tecken, kravet är att minst en av Lazio, Eibar eller Montpellier måste vinna. Lazio t.ex. streckas i nuläget på 20 % men har en verklig vinstchans på 30 % – mumma!

Summerat så har vi nu skapat ett system som trots spikar på två av kupongens största favoriter ändå har god chans att vinna sexsiffriga belopp. Precis så som vi önskar. Nu är det bara att hålla tummarna och hoppas att utfallet blir så som det står på önskelistan = kupongen!

Spelförslaget för 1008 kr finns här!

Som vanligt finner ni direktlänkar till våra andelsspel på Europatipset här i anslutning till detta inlägg eller annars inne i vårt ombud hos Svenska Spel För en vecka sedan drog vi in 13 rätt på tre system och planen är att toppa det ikväll…

Vi vill avsluta detta inlägg med att önska er läsare, följare och andelsköpare en riktigt GOD JUL! Njut av julhelgen och ta hand om nära och kära! Imorgon julafton kommer vi inte att skriva några inlägg, men vi har öppet för de som vill ha ett litet Powerplay-system till sillen, dessa hittar ni som vanligt inne i vårt Svenska Spel-ombud.

PS. På lördag, annandag jul, är det en otrolig 25 miljoners jackpot på Stryktipset. Vi släpper våra andelssystem ikväll kl 20:45, när Europatipset är inlämnat. För första gången i vårt nya ombud kommer vi att rulla ut spännande ”Miljongängets Folkfest”, ett jättesystem på 39 000 rader som ska jaga potten. En andel kostar 985 kr. Kanske en kul julklapp till någon fotbollstokig kusin? DS

 

Spelstopp

{{ CountdownProvider.hours }}

Timmar

{{ CountdownProvider.minutes }}

Minuter

{{ CountdownProvider.seconds }}

Sekunder

Andelsspel

Miljongängets Extra

Antal andelar: 7 st

2125 kr

Köp andel

Miljongängets Gigant

Antal andelar: 17 st

1694 kr

Köp andel

Miljongängets Europa-Lax

Antal andelar: 13 st

Miljongängets Miljonjakt

Antal andelar: 10 st

Miljongängets Stora R-system

Antal andelar: 12 st

Miljongängets Röding

Antal andelar: 17 st

Miljongängets 500-ing

Antal andelar: 8 st

Miljongängets Uppesittarkväll

Antal andelar: 20 st

Miljongängets R-system

Antal andelar: 12 st

Miljongängets 220

Antal andelar: 20 st

Miljongängets 195

Antal andelar: 15 st

Miljongängets Lilla R-system

Antal andelar: 12 st

Miljongängets Lilla ET

Antal andelar: 15 st

Miljongängets 50-lapp

Antal andelar: 13 st

Våra storvinster
Sortera efter:
System
Spelombud
Datum
Vinst
Stryktipset
Svenska Spel
29 augusti 2020
4 744 140 kr
Stryktipset
Svenska Spel
22 augusti 2020
610 280 kr
Stryktipset
Svenska Spel
22 augusti 2020
597 420 kr
Stryktipset
Svenska Spel
28 november 2020
574 196 kr