Topptipset torsdag

Gårdagens Europatips var en fin möjlighet som spelare att studera sin systembyggnad och vad man lagt utdelningsintervallet osv. Vi satt med finfint en bit in i andra halvlek på Europatipset. Ett andelssystem satt med 13 rätt för över 550 000 där vi dessutom tålde ngn smäll till för troligen ännu mer, kanske ensamma. På några andra hade vi 12 rätt med fina hugg. Vi får sedan mål i de nyckelmatcherna där vi på flera system valt att kliva favoriten. Bournemouth gör 1-0 i 84:e minuten, tätt följt av Rennes 1-0.

Efter dessa mål var utdelningen dryga 65 k. Den favoriten som fortfarande inte ledde var Dortmund. Här kan man då fråga sig och se på skillnaden att sista 15 minuterna sitta och jobba in ett mål för Dortmund eller sitta och jobba bort ett segermål för Dortmund. Oddsen var faktiskt i detta skede på ”bortjobbarnas sida” även om nu utfallet blev annorlunda. Nu landar 13-rättsutdelningen på drygt 11 000 kr och vi sörjer inte. Systemen som byggs, ska som vi skrivit innan, vara med i det stora lotteriet och inte det lilla. Våra rader på systemen har alltså fler kombinationer som är riktade mot det högre utdelningsspannet och färre radkombinationer (än andra systembyggen) som täcker in radkombinationer som föll ut igår. Något vi är stolta över och ser som en av våra styrkor. I det långa loppet kommer denna typen av systembyggen att ge oss bättre utdelning. Vi får en fin chans redan på söndag då det med gårdagens utfall finns en jackpot på 4 miljoner.

..

Nu till torsdagens Toppptips. Ett Topptips där vi får en hel kupong med kvällsmatcherna från Europa-Leuge. Dvs sent spelstopp kl 20:59.

Av vår första analys så ser det ut som en mycket knepig kupong att ta sig an. Vi har två lite tyngre favoriter i form av Nice och Rangers. Bägge är väl i första anblick inget man vill hålla i handen. Dels för att de är för mycket streckade för att vara spelvärda. men också att det är ju fint att fälla för utdelning. Tittar vi på oddstendenserna så är Rangers odds på väg neråt. De har droppat rejält sista dygnet. Dock för hårt streckade i nuläget.

Våra spikar blir istället Molde, som ligger hyfsat korrekt i streck-% och med offensiv gladfotboll vi gärna håller i handen.

Young Boys är vår andra spik på detta spelförslaget. Understreckade och favorit i sin match. Streck-% kommer troligen att röra sig mer korrekt under dagen ju närmre spelstopp vi kommer. Håll ögon öppna.

Vi utesluter Leverkusen från kupongen som är rejält överstreckade borta mot Slavia Prag. Med denna ramen är vi nöjda och ställer sedan ut ett reduceringskrav.

Vi markerar de tre överstreckade, tillika största favoriterna. Sätter ut krav på att minst en måste vinna, men att max 2 får vinna. På så sätt gör vi systemet rimligt i sannolikhet samtidigt som vi plockar bort allt för dåligt betalade rader där samtliga tre vinner. Denna till synes enkla reducering gör systemet 162 kronor (33%) billigare. Pengar som är viktiga i det långa loppet.

Systemförslag på 324 rader

Våra andelsspel byggs även på Topptipset mot att ha potential att slåss om hög utdelning. Vi har flera sexsiffriga vinster på spelformen och är hungriga på att lyckas igen.

Spelstopp

{{ CountdownProvider.hours }}

Timmar

{{ CountdownProvider.minutes }}

Minuter

{{ CountdownProvider.seconds }}

Sekunder

Andelsspel

Våra storvinster
Sortera efter:
System
Spelombud
Datum
Vinst
miljongänget, stryktipset, dagens bästa spel
Stryktipset
Svenska Spel
29 augusti 2020
4 744 140 kr
miljongänget, stryktipset, dagens bästa spel
Stryktipset
Svenska Spel
22 augusti 2020
610 280 kr
miljongänget, stryktipset, dagens bästa spel
Stryktipset
Svenska Spel
22 augusti 2020
597 420 kr
miljongänget, stryktipset, dagens bästa spel
Stryktipset
Svenska Spel
28 november 2020
574 196 kr