Topptipset torsdag

På gårdagens Europatips fick vi många tolvor, utdelningen för tretton rätt landar under 100.000 kronor. Att vi missar rundor med utdelning likt denna är inget nytt, självklart hade vi gärna träffat några system. Men faktum är att vi har mycket färre chanser att träffa utdelningar i detta spannet än vad många av våra konkurrenter har, det är en självvald strategi vi haft i våra byggen under lång tid med väldigt lyckade resultat.

Riktigt fint topptips ikväll, samtliga 8 matcher kommer från Europa League med matchstart 21.00. Det innebär att vi får elvor och oddsdropp i alla matcher vilket ger oss en extra edge mot motståndare som lämnat in för tidigt. Som vi skrivit tidigare så kan oddsen svänga rejält just i EL, det hoppas vi händer ikväll med.

Dagens spelförslag byggs med en riktigt stabil ram, till att börja med har vi två stycken understreckade spikar i form av Arsenal 62% och PAOK 55%, bägge är rätt defensiva i sig men det kommer vi balansera upp. Att Arsenal är knackiga vet vi med om, det tugget går antagligen ute i stugorna med vilket syns på streckningen. Men som vanligt så har allt sitt pris, perfekt läge att trycka in denna spiken till låg varians när den innehåller så pass fint spelvärde.

Vi kommer idag göra en offensiv vaskning, Rangers är överstreckad och vi behöver skapa oss höjd. När vi valt spikarna vi gjort så behöver vi skaka av oss våra motståndare på andra sätt, denna matchen är en stor nyckel. Med ”riktigt stabil ram” menade vi att systemet är slagkraftigt redan som det är och behövs ej reduceras egentligen. Men vi har faktiskt två lag som är och knackar på dörren till att omvandlas till spikar, nämligen Napoli och Leverkusen. Vi vill därför fördela mer av vår insats just på dessa tecken. Vi sätter varsin utgång på lagen och ställer kravet att minst en måste vinna. Färdigt spelförslag för 270kr.

Spelstopp

{{ CountdownProvider.hours }}

Timmar

{{ CountdownProvider.minutes }}

Minuter

{{ CountdownProvider.seconds }}

Sekunder

Andelsspel

Miljongängets Mega TT x10

Antal andelar: 5 st

1604 kr

Köp andel

Miljongängets Big TT x10

Antal andelar: 4 st

1337 kr

Köp andel

Miljongängets Sexsiffriga x10

Antal andelar: 4 st

Miljongängets Stora TT x10

Antal andelar: 6 st

Miljongängets Stora 4

Antal andelar: 4 st

Miljongängets 2 Spikar

Antal andelar: 4 st

Miljongängets 3 Andelar

Antal andelar: 3 st

Miljongängets 50-lapp

Antal andelar: 7 st

Våra storvinster
Sortera efter:
System
Spelombud
Datum
Vinst
Stryktipset
Svenska Spel
29 augusti 2020
4 744 140 kr
Stryktipset
Svenska Spel
22 augusti 2020
610 280 kr
Stryktipset
Svenska Spel
22 augusti 2020
597 420 kr
Stryktipset
Svenska Spel
28 november 2020
574 196 kr