Topptipset torsdag

Kvällens Topptips består av åtta landskamper, vissa mer betydande än andra. Just landskamper verkar inte falla svenska folket i smaken, omsättningen sjunker oavsett om det är Topptips eller Europatips. Men även om totalpotten minskar så är vanligtvis spelvärdet fint ändå när det är svåra matcher för svenska folket att värdera. Ganska få av de inlämnade systemen tar hänsyn till startelvor, oddsrörelser, streckprocent osv utan spelas (tippas) mer på ”känsla”. Helt okej tycker vi som kan utnyttja de luckor som skapas och ringa in bra spikar och tuffa skrällar.

På dagens spelförslag tar vi två spikar i ”mellanfacket”, Ungern 42 % och Gabon 50%. Fina vinstchanser kontra strecken och vi behöver våra tecken till att gardera på annat håll. Kupongens tre storfavoriter är Serbien, England & Argentina, streckade mellan 60-80 %. Vi helgarderar alla tre. Argentina lämnas helt orörd medan Serbien & England placeras in i vårt första reduceringsvillkor (orange). Vi sätter krav ett max ett av lagen får vinna.

Två lag som har en fallande oddstrend är Wales och Ecuador, båda deras matcher är helgarderade men vi sätter ett villkor (grönt) att minst ett av lagen ska vinna sin match. Om trenden fortsätter, att deras odds fortsätter sjunka, och procenten ligger kvar som nu så kan båda två bli fina spikalternativ till kvällen. Vårt spelförslag för 360 kr finns här i sin helhet!

Andelssystem i olika prisklasser finns som vanligt att tillgå, leta upp din favorit i listan så jagar vi in åttan tillsammans ikväll!

 

 

Spelstopp

{{ CountdownProvider.hours }}

Timmar

{{ CountdownProvider.minutes }}

Minuter

{{ CountdownProvider.seconds }}

Sekunder

Andelsspel

Miljongängets Big TT x10

Antal andelar: 4 st

1337 kr

Köp andel

Miljongängets Sexsiffriga x10

Antal andelar: 4 st

Miljongängets TT x5

Antal andelar: 4 st

Miljongängets Stora TT x10

Antal andelar: 6 st

Miljongängets Stora 4

Antal andelar: 4 st

Miljongängets 2 Spikar

Antal andelar: 4 st

Miljongängets 3 Andelar

Antal andelar: 3 st

Miljongängets Spiklösa

Antal andelar: 8 st

Miljongängets TT x10

Antal andelar: 5 st

Miljongängets 50-lapp

Antal andelar: 7 st

Våra storvinster
Sortera efter:
System
Spelombud
Datum
Vinst
Stryktipset
Svenska Spel
29 augusti 2020
4 744 140 kr
Stryktipset
Svenska Spel
22 augusti 2020
610 280 kr
Stryktipset
Svenska Spel
22 augusti 2020
597 420 kr
Bomben
Svenska Spel
23 januari 2020
548 700 kr