Topptipset tisdag

Till att börja med får vi konstatera att vi hade riktigt fin omsättning i topptipspoolen igår, över 4 miljoner kronor spelades det för. Utdelningen landar på drygt 1600 kronor trots ett par stora favoriter. Vi valde att inte spika kombinationen Leverkusen/Tottenham på ett enda system trots att de korrigerades mot spelstopp och blev ganska korrekt streckade till slut. Vi var ute efter stora träffar, rätt eller fel? Varken eller enligt oss. En runda när strecken låg som de gjorde så fanns det flera vägar att gå. När vi nu inte villa kväva systemens rejäla klonkchanser och spika de två lagen ihop så behövde vi dock leta andra vägar. Norrköping och Jönköping södra hölls hårt i handen. Södra löste biffen lätt men Norrköping tappade tyvärr sin ledning i 87e minuten.

Dagens topptips

Vi bjuds även idag på 250.000 kronor extra på topptipset, kan det inte bara rulla på såhär med extrapengar? Utöver detta har vi en härlig Champions Leaguekväll framför oss, hela sex matcher på kupongen hittas från just denna turnering. Kupongens sista två matcher hittas från engelska The Championship. Observera spelstopp 20.44.

Vårt spelförslag idag byggs runt två spikar, Atalanta 46% till att börja med. Det blir antagligen fart och fläkt i denna matchen, hög ö/u-lina. Det innebär att risken för krysset minskar som i nuläget är överstreckat. En gubbgardering här är nog inte fel om man nu inte gillar vår spik. Vi håller charmiga Atalanta i handen iallafall. Vår andra spik blir Manchester City 64%, låg varians och alldeles för bra värde för att inte spika. Laget hackar i ligan, det tar svenska folket med sig i bakhuvudet och kollar inte på oddsen.

Vi har en vaskning idag, vi vill garantera oss en viss höjd. Då är det fint att plocka bort ett överstreckat Porto. Vårt förslag har nu en spik i mellanfacket, en spik med låg varians och högt värde, samt en vaskning av en överstreckad favorit. Gifter sig ganska bra ihop, inne i denna ramen ska vi jobba komboklonkar. I Liverpool-Midtjylland betalar vi för samtliga tecken, nu på förmiddagen har bortalaget och undern droppat i odds. Tror vi Liverpool vinner? JA, men allt handlar om vilket pris vi får hemmalaget till. Vi vill ge oss chansen att fälla denna megafavorit i spelförslaget.

Vår reducering går ej mot höjd idag utan mindre varians, vi sätter varsin utgång på tre andra tänkbara spikar. Madrid, Brentford och Swansea, minst en av dessa lag måste vinna för att vi ska håva in den gröna åttan.
Färdigt spelförslag för 342kr

Som vi nämnt tidigare så går andelarna åt extra kvickt när det är extrapengar, vi hade lapp på luckan långt innan spelstopp igår. Så vill du ha en andel av oss i Miljongänget kan det vara bra att köpa det i tid. Andelar finner du nedan:

Spelstopp

{{ CountdownProvider.hours }}

Timmar

{{ CountdownProvider.minutes }}

Minuter

{{ CountdownProvider.seconds }}

Sekunder

Andelsspel

Våra storvinster
Sortera efter:
System
Spelombud
Datum
Vinst
miljongänget, stryktipset, dagens bästa spel
Stryktipset
Svenska Spel
29 augusti 2020
4 744 140 kr
miljongänget, stryktipset, dagens bästa spel
Stryktipset
Svenska Spel
22 augusti 2020
610 280 kr
miljongänget, stryktipset, dagens bästa spel
Stryktipset
Svenska Spel
22 augusti 2020
597 420 kr
miljongänget, stryktipset, dagens bästa spel
Stryktipset
Svenska Spel
28 november 2020
574 196 kr