Topptipset tisdag

Väldigt fin topptipsomgång igår, drygt 120.000 kronor inspelat på våra andelsspel, flera multikuponger och många singelrader satt. Leganes-seger så hade så gott som samtliga andelsspel suttit. Precis som vid sämre dagar så släpper vi även de bättre dagarna likt igår väldigt snabbt. Upp på hästen oavsett utfall.

Vind i ryggen och en riktigt trevlig topptipskupong! Engelska Ligacupen, La liga och Serie A ska vi förhoppningsvis komma rätt på.

Vi har två favoriter modell större idag, Barcelona och Juventus. Den spikkombinationen kommer användas av extremt många motståndarsystem. Att då välja den kombinationen slaktar potentialen helt och är inte aktuellt för oss här på spelförslaget, lägg där till att Juventus är väldigt överstreckad. Fiorentina till 3% hade smakat ganska fint? Vi målar på med samtliga tecken i dessa matcherna.

Istället väljer vi två spikar från Ligacupen, Manchester City 58% och Brentford 41%. Att Arsenal är iskalla resultatmässigt för tillfället är inget nytt, det ser många och vi trodde egentligen City skulle bli ganska överstreckade. Men tvåan är fin även om den kan/bör stiga några procent. Brentford är marginellt understreckad och fungerar fint som spik.

I nuläget vaskar vi ett rejält överstreckat Villarreal 61%. Spikvägen vi valt kombinerat med vår vaskning här gör att vi känner oss nöjda med ramen. Men vi behöver reducera för att inte betala för riktigt kalla rader. Skulle City, Brentford, Barcelona och Juventus vinna (som ramen tillåter) så räcker inte vasken av Villarreal långt, detta bör vi balansera upp med hjälp av reduceringsverktyget.

Det vitala är att inte betala för rader där de fyra ovan nämnda lagen vinner samtidigt. Vi sätter därför varsin utgång på Barcelona och Juventus, ställer sedan kravet att max ett av dessa lagen får vinna. Färdigt spelförslag för 432 kronor 

Vi kom fint på det igår och planerar att göra det ikväll igen, vill du köpa en andel av oss så finner du det här på hemsidan eller i vårt nya ombud.

Spelstopp

{{ CountdownProvider.hours }}

Timmar

{{ CountdownProvider.minutes }}

Minuter

{{ CountdownProvider.seconds }}

Sekunder

Andelsspel

Miljongängets Mega TT x10

Antal andelar: 5 st

1604 kr

Köp andel

Miljongängets Big TT x10

Antal andelar: 4 st

1337 kr

Köp andel

Miljongängets Sexsiffriga x10

Antal andelar: 4 st

Miljongängets Stora 4

Antal andelar: 4 st

Miljongängets Spiklösa

Antal andelar: 8 st

Miljongängets 50-lapp

Antal andelar: 7 st

Våra storvinster
Sortera efter:
System
Spelombud
Datum
Vinst
Stryktipset
Svenska Spel
29 augusti 2020
4 744 140 kr
Stryktipset
Svenska Spel
22 augusti 2020
610 280 kr
Stryktipset
Svenska Spel
22 augusti 2020
597 420 kr
Stryktipset
Svenska Spel
28 november 2020
574 196 kr