Topptipset tisdag

Återigen härlig Champions League-vecka! Sex matcher hämtas från Europas toppliga och kupongen kompletteras med två matcher från charmiga Championship. Högklassig fotboll väntar ikväll då grupperna i CL ska avgöras och de flesta matcherna är helt avgörande för utgången.

Vi fick ta oss en rejäl funderare kring upplägget på dagens spelförslag. Det finns minst två olika vägar att gå på denna kupong. Som ofta förr så valde vi den tuffa vägen! 🙂 Matcherna det handlar om är Paris-Basaksehir och Chelsea-Krasnodar. Hemmalagen enormt hårt streckade på 94 % respektive 80 %. Oddsmarknaden håller med även om det är lite överstreck på båda hemmalagen. Ett alternativ vi funderade på var att spika båda två, fortsätta att även gå kort i andra matcher och föreslå ett mulitsystem som spelas t.ex x10. Kanske landa i 48-raders eller 36-raders som sedan då alltså spelas med 10 kr insats per rad. Då spelas system mot utdelningar i spannet 100-500 kr och vi ser en begränsad uppsida i det valet.

Vi skrev ju faktiskt här ovan att både Paris och Chelsea är lite överstreckade, så varför inte göra ett försök att fälla? Det är inga korpen-spelare i varken Basaksehir eller Krasnodar och större skrällar har definitivt skett på fotbollsplanen. Upplägget vi väljer är att helgardera båda dessa matcher och sedan jobba med ett reduceringsvillkor som kräver att MAX en av Chelsea eller Paris får vinna, men SAMTIDIGT kravsätter vi att MINST en av de ska vinna! Att försöka fälla båda två är en för svår väg att gå, så bra betalt går inte att få i Topptipspoolen.

Med detta drag gjort i dessa två matcher försöker vi hålla en enkel väg på resten av kupongen. Dynamo Kiev spikas som rimlig favorit kring dryga 50 % samt vi utelämnar två överstreckade kryss. Något mer reduceringsvillkor sätter vi inte heller upp utan är nöjda med bygget nu. Majoriteten av raderna spelas mot utdelningar över 5000 kr, gott så!

Spelförslaget för 432 kr finns här!

Alla matcher startar kl 20:45 eller 21:00 ikväll, så perfekt läge att få info om startelvor och därefter maximera systembygget. Igår var det ”Miljongängets Stora 4″med den breda ramen 972 rader som krävdes för att fånga upp de fem matcherna som slutade oavgjort. Drygt 5000 kr betalade 8 rätt. Välj din favorit bland andelssystemen inför kvällen så står vi för bygget!

Spelstopp

{{ CountdownProvider.hours }}

Timmar

{{ CountdownProvider.minutes }}

Minuter

{{ CountdownProvider.seconds }}

Sekunder

Andelsspel

Miljongängets Mega TT x10

Antal andelar: 5 st

1604 kr

Köp andel

Miljongängets Big TT x10

Antal andelar: 4 st

1337 kr

Köp andel

Miljongängets Sexsiffriga x10

Antal andelar: 4 st

Miljongängets Stora TT x10

Antal andelar: 6 st

Miljongängets Stora 4

Antal andelar: 4 st

Miljongängets 2 Spikar

Antal andelar: 4 st

Miljongängets 3 Andelar

Antal andelar: 3 st

Miljongängets Rekordförsök

Antal andelar: 3 st

Miljongängets Spiklösa

Antal andelar: 8 st

Miljongängets TT x10

Antal andelar: 5 st

Miljongängets 50-lapp

Antal andelar: 7 st

Våra storvinster
Sortera efter:
System
Spelombud
Datum
Vinst
Stryktipset
Svenska Spel
29 augusti 2020
4 744 140 kr
Stryktipset
Svenska Spel
22 augusti 2020
610 280 kr
Stryktipset
Svenska Spel
22 augusti 2020
597 420 kr
Stryktipset
Svenska Spel
28 november 2020
574 196 kr