Topptipset tisdag

Spelförslaget igår var verkligen rätt ute. Vi avslutade med att skriva: ”Nu har vi fått till riktigt trevlig balans i systemet och har chans på utdelningar över 10 000 kr trots spiken på Bröndby!” 8 rätt blev det utan snack och utdelningen landade in på 10 477 kr! Som en saga! 🙂

På våra andelssystem träffade två system 8 rätt, båda enkelrader och därmed 10 477 kr per system. Bröndby steg som en raket oddsmässigt och vi var ”tvungna” att leta andra spikalternativ. Tyvärr lyckades vi inte sy ihop säcken på x10-system men ändå fina träffar enligt ovan.

Den sköna formen tar vi oss till kvällens Topptips, det är sex matcher från finrummet Champions League och två matcher från tvättstugan (Championship). Inte så extremt favoritbetonat som det ofta är annars på CL-rundorna. Jämna matcher på förhand förutom Atalanta-Midtjylland där hemmalaget är megafavorit.

Vi väljer att bygga dagens förslag kring två spikar. Atletico Madrid och Inter. De förstnämnda möter giganterna Bayern München. Men det är ett långt ifrån ordinarie bortalag som kommer ner till Spanien. Oddsmarknaden ger i nuläget Atletico runt 50 % och svenska folket håller sig än så länge runt 40 %, given spik! Även Inter ligger runt 40 % streck och det gillas.

Att ta två så pass tuffa spikar i kombination idag är en medveten väg för att säkerställa potential i systemet även om megafavoriten Atalanta vinner. Både Liverpool och Manchester City är annars vettiga spikalternativ idag men passar inte lika fint i helhetsbygget då segrar för de tillsammans med Atalanta dödar möjligheterna till bra betalt. Så istället för att spika de engelska giganterna så helgarderas de båda och sätts upp i ett reduceringsvillkor ihop med Atalanta, max två av lagen får vinna (grönt villkor).

Reduceringsvillkor två (orange) är att minst ett av lagen Olympiakos eller QPR måste vinna sin match. Ett sätt att ytterligare trimma systemet och att hålla nere radantalet. Nu kan vi se vettig helhet, även om Atalanta vinner (vilket de högst troligt gör) så kommer vi kunna få bra betalt.

Spelförslaget för 390 kr ses här i sin helhet!

Andelssystemen som byggs ikväll kommer fånga upp senaste nytt, vilka lag i CL som kommer med starka respektive startelvor. Välj ut din favorit bland andelarna så kör vi!

 

Spelstopp

{{ CountdownProvider.hours }}

Timmar

{{ CountdownProvider.minutes }}

Minuter

{{ CountdownProvider.seconds }}

Sekunder

Andelsspel

Miljongängets Mega TT x10

Antal andelar: 5 st

1604 kr

Köp andel

Miljongängets Big TT x10

Antal andelar: 4 st

1337 kr

Köp andel

Miljongängets Sexsiffriga x10

Antal andelar: 4 st

Miljongängets Stora TT x10

Antal andelar: 6 st

Miljongängets Stora 4

Antal andelar: 4 st

Miljongängets 2 Spikar

Antal andelar: 4 st

Miljongängets 3 Andelar

Antal andelar: 3 st

Miljongängets Spiklösa

Antal andelar: 8 st

Miljongängets TT x10

Antal andelar: 5 st

Miljongängets 50-lapp

Antal andelar: 7 st

Våra storvinster
Sortera efter:
System
Spelombud
Datum
Vinst
Stryktipset
Svenska Spel
29 augusti 2020
4 744 140 kr
Stryktipset
Svenska Spel
22 augusti 2020
610 280 kr
Stryktipset
Svenska Spel
22 augusti 2020
597 420 kr
Stryktipset
Svenska Spel
28 november 2020
574 196 kr