Topptipset måndag

Europatipset igår gav ingen frukt. Svårhittad rad för våra byggen, det var en klassisk ET-omgång minst sagt. Snedgungor och värde skulle bakas ihop till ett. Ni får ofta läsa ”ingen träff ” och så vidare, det är något som är helt normalt. Man förlorar bra mycket oftare än man vinner av naturliga skäl. Det gäller att vinsterna är i vettig storlek när de väl kommer för att väga upp detta och gör att vår graf pekar uppåt över en längre tid.

Tisdagens topptips är kalasfint, 250.000 kronor extra i potten och fin underhållning på tvn. Serie A, Premier League, Bundesliga, Allsvenskan och Superettan. Vi ska såklart vara med och hugga! Spelstopp 18.59.

Två spikar till fina procent i mellanfacket blir valet idag, Jönköping södra och GAIS får våra singelstreck. Att inte spika överstreckade Leverkusen eller Tottenham till nuvarande procent/odds är nyckeln för stora pengar idag. Vi har dock extrapengar och där med en mindre krockkudde vi favoritsegrar, så allt för svårt behöver vi inte göra det för oss. Istället för att vaska någon av de två största favoriterna så väljer vi att sätta ut en reducering. Max en av Leverkusen och Tottenham får vinna. Redan här har vi skapat oss lite höjd i vårt bygge. Utöver detta trimmar vi systemet ytterliggare, vi ställer kravet att minst en grön utgång måste sitta. Små reduceringar men ack så viktiga i längden när man summerar flera års spelande.

Värde, värde och värde, samtliga reduceringar var mot värde och höjd. I spelförslaget tar vi ännu mer ställning mot väl betalt. Ett överstreckat Sundsvall lämnas utanför vårt system. Oddstrenden på laget är dock fallande och fortsätter det kan vi tänka oss att betala för samtliga tecken här. Alltid obehagligt att plocka bort lag med fallande oddstrend matchdag, återstår att se hur odds/procent ser ut mot spelstopp. Färdigt spelförslag för 408kr

Det är som sagt extrapengar på topptipset idag, andelar går åt minst sagt. Vi kommer nog inte sälja hela vägen in till spelstopp så vill du ha en andel bör du passa på att köpa i tid. Andelar för extrapengarna finner du nedan:

Spelstopp

{{ CountdownProvider.hours }}

Timmar

{{ CountdownProvider.minutes }}

Minuter

{{ CountdownProvider.seconds }}

Sekunder

Andelsspel

Våra storvinster
Sortera efter:
System
Spelombud
Datum
Vinst
miljongänget, stryktipset, dagens bästa spel
Stryktipset
Svenska Spel
29 augusti 2020
4 744 140 kr
miljongänget, stryktipset, dagens bästa spel
Stryktipset
Svenska Spel
22 augusti 2020
610 280 kr
miljongänget, stryktipset, dagens bästa spel
Stryktipset
Svenska Spel
22 augusti 2020
597 420 kr
miljongänget, stryktipset, dagens bästa spel
Stryktipset
Svenska Spel
28 november 2020
574 196 kr