Topptipset måndag

Gårdagens Europatips-runda blev en riktig skrällkavalkad! Liverpool, Tottenham, Arsenal, Milan & Paris misslyckades samtliga med att vinna. När krutröken lagt sig fanns det ingen rad med 13 rätt i Sverige. Vi var ”halvnära” på vårt största system Mega ET, 11 rätt och fel på 1-2-gardering i Betis-Villareal samt spiken Arsenal. Revanschsugna tar vi sikte på onsdagens superläckra jackpotomgång (5 miljoner kronor) med bland annat sex matcher från Premier League!

Ikväll har vi en Topptips-kupong som vi faktiskt längtat efter, hyfsat anonyma lag och här kommer svenska folket få stora problem att hamna rätt med strecken. Utmärkt läge för att vinna ordentligt!

Vårt spelförslag byggs kring spiken Rayo Vallecano, laget är knapp favorit på oddset och svenska folket streckar bara i 29 % för tillfället. Vi definierar vår ram med två halvgarderingar med, groteskt överstreckade (Roda 76%) samt småfula tecknet Venezia (47%) lämnas utanför vårt bygge. Vi har nu en stor ram på 972 rader.

För att få ytterligare fason på systemet har vi två målsättningar. 1 – Minska ner kostnaden. 2 – Hålla nere variansen. Med hjälp av smarta reduceringsvillkor kan vi slå båda dessa flugor i en smäll. Vi sätter först upp det orange villkoret där vi kräver att minst ett av lagen Clermont eller Jong Utrecht ska vinna. Båda ligger vettigt i procent strax under 50 % och med vinstchanser som motsvarar streckningen. Då båda matcherna är helgarderade på ramen som innebär denna reducering gör en kraftig minskning i radantal, faktiskt från 972 rader till 540 rader. Alla kombinationerna X+X, X+2, 2+x samt 2+2, i dessa två matcher, försvinner. Vi hade även önskemål att sänka variansen, det vill säga hålla nere risken, vilket vi också styr mot genom att vikta mot dessa två favoriter.

Vi väljer att addera ett reduceringsvillkor till, det gröna villkoret har krav att minst en av 1X Celta Vigo eller 1:a Reggina skall ske. Ett sätt att sänka kostnaden lite till och även här minska risk. 2:an i Celta Vigo – Cadiz är faktiskt aningen överstreckad just nu och samtidigt är Reginna-ettan riktigt fin, med detta villkor ökar vi tyngden på dessa ”sidor” i nämnda matcher. Nu känner vi oss klara och har skapat ett system där majoriteten av raderna spelas mot utdelning på 5000 kr eller mer. Den som föredrar ett lite försiktigare alternativ kan byta ut vår spik på Rayo mot t.ex. Clermont och få en lite rakare väg mot 8 rätt.

Spelförslaget för 450 kr finns här!

Notera det udda spelstoppet kl 18:44. Köp din favoritandel i tid så bygger vi kluriga system som kan fixa fina julklappspengar ikväll!

 

 

Spelstopp

{{ CountdownProvider.hours }}

Timmar

{{ CountdownProvider.minutes }}

Minuter

{{ CountdownProvider.seconds }}

Sekunder

Andelsspel

Miljongängets Big TT x10

Antal andelar: 4 st

1337 kr

Köp andel

Miljongängets Sexsiffriga x10

Antal andelar: 4 st

Miljongängets Stora TT x10

Antal andelar: 6 st

Miljongängets Stora 4

Antal andelar: 4 st

Miljongängets 2 Spikar

Antal andelar: 4 st

Miljongängets 3 Andelar

Antal andelar: 3 st

Miljongängets Rekordförsök

Antal andelar: 3 st

Miljongängets Spiklösa

Antal andelar: 8 st

Miljongängets TT x10

Antal andelar: 5 st

Miljongängets 50-lapp

Antal andelar: 7 st

Våra storvinster
Sortera efter:
System
Spelombud
Datum
Vinst
Stryktipset
Svenska Spel
29 augusti 2020
4 744 140 kr
Stryktipset
Svenska Spel
22 augusti 2020
610 280 kr
Stryktipset
Svenska Spel
22 augusti 2020
597 420 kr
Stryktipset
Svenska Spel
28 november 2020
574 196 kr