Topptipset måndag

Vad nära vi var att följa upp lördagens 13 rätt på Stryktipset med 13 rätt på gårdagens Europatips! På systemet ”Miljongänget SEX” missar vi endast en halvgardering 1-2 på Chelsea-Tottenham. Båda lagen hade varsin hundraprocentig målchans på övertid, hade Tottenham tryckt in sin chans hade utdelningen landat runt 500 000 kr på systemet… Vi har varit väldigt rätt på det i 13-poolerna flertalet gånger i rad nu och som ni säkert vet, vi tuggar vidare och bygger bra system vecka efter vecka!

En intressant detalj att lyfta från lördagens fullträff på Stryktipset. Inför sista matchen mellan West Bromwich-Sheffield United hade vi spik-etta på hemmalaget kvar på det aktuella systemet. Det blev till slut en ytterst turlig hemmaseger, sett till matchbilden och målchanserna. Sådant jämnar dock ut sig i längden. Men mer intressant är att kika på hur utdelningsprognosen såg ut inför avgörandet. Streckprocenten på matchen satt 36-33-31. Men 13 rätt betalade klart bäst på kryss, tätt följt av 1:an medan den lägst streckade 2:an faktiskt gav sämst betalt på 13 rätt.

Då det i övrigt var många utfall på kupongen som passade skarpa och välbyggda system så var det många proffs som satt kvar med chans på 13. Av dessa hade de flesta förmodligen kikat på spelvärdet i matchen och det låg hela lördagen på bortalaget. Men ju närmre avspark vi kom desto mer tickade streckprocenten ner på hemmalaget. Vi valde att ta ställning för hemmalaget med en stark baktanke om att det var en väg som färre andra starka spelare tar. Ett lyckat val, ja faktiskt även om matchen inte hade slutat i hemmaseger så var ändå själva valet det korrekta, pengarna fanns på hemmasidan! Det är sådana här detaljer som vi jobbar med i våra systembyggen, erfarenhet krävs för att finna det där lilla extra som blir så värdefullt i längden…

Nu till kvällens Topptips! Otroligt fin kupong denna måndag, två matcher vardera från Allsvenskan, Premier League och Serie A och sedan en match från La Liga respektive Danska Superligan. Toppklass!

På dagens spelförslag gör vi ett rejält ovanligt drag för att vara våra systembyggen. En lite överstreckad spik på över 80 % används! Har vi blivit tokiga? Nej, faktiskt inte. Som vanligt handlar om HELHETEN i systemet. Men själva spiken kan ju diskuteras specifikt först, det är Bröndby som vi spikar. Laget har i nuläget en vinstchans runt 72 % och streckas på 82 %. Dock tror/vet vi att streckprocenten kommer att sjunka närmre spelstopp när mer skarpa pengar kommer in. Låt oss gissa att den stänger på 76 %? Fortfarande överstreckad men inte så ”ful” som nu.

För att skapa höjd i bygget nu så måste vi göra flera fräcka val på annat håll. Spik nr 2 blir Norrköping till 33 %, laget har spelats ner som favorit borta mot Hammarby och vi spikar! Vidare utelämnas AIK som överstreckad hemmafavorit, X2 Kalmar spelas. Resten av matcherna helgarderas men vi sätter upp ett reduceringsvillkor där vi kräver att antingen groteskt överstreckade Leicester eller lite mindre överstreckade Betis ska tappa poäng. Nu har vi fått till riktigt trevlig balans i systemet och har chans på utdelningar över 10 000 kr trots spiken på Bröndby!

Komplett spelförslag för 432 kr här! 

Notera att spelstopp är redan kl 18:29 ikväll. Som vanligt finns våra andelssystem i listorna här på hemsidan eller direkt hos ombudet inne på Svenska Spel här. 

 

Spelstopp

{{ CountdownProvider.hours }}

Timmar

{{ CountdownProvider.minutes }}

Minuter

{{ CountdownProvider.seconds }}

Sekunder

Andelsspel

Miljongängets Mega TT x10

Antal andelar: 5 st

1604 kr

Köp andel

Miljongängets Big TT x10

Antal andelar: 4 st

1337 kr

Köp andel

Miljongängets Sexsiffriga x10

Antal andelar: 4 st

Miljongängets Stora TT x10

Antal andelar: 6 st

Miljongängets Stora 4

Antal andelar: 4 st

Miljongängets 2 Spikar

Antal andelar: 4 st

Miljongängets 3 Andelar

Antal andelar: 3 st

Miljongängets Spiklösa

Antal andelar: 8 st

Miljongängets TT x10

Antal andelar: 5 st

Miljongängets 50-lapp

Antal andelar: 7 st

Våra storvinster
Sortera efter:
System
Spelombud
Datum
Vinst
Stryktipset
Svenska Spel
29 augusti 2020
4 744 140 kr
Stryktipset
Svenska Spel
22 augusti 2020
610 280 kr
Stryktipset
Svenska Spel
22 augusti 2020
597 420 kr
Stryktipset
Svenska Spel
28 november 2020
574 196 kr