Topptipset måndag

Gårdagens Europatips var länge en spännande historia, skrällarna duggade tätt och vi gnuggade händerna när bland annat vårt främsta drag Elfsborg vände och vann. När krutröken hade lagt sig återstod en vinnande rad i Sverige som betalade magiska 4,7 miljoner kronor på 13 rätt. Vi orkade inte hela vägen utan stannade på 11 rätt som bäst, tyvärr.

Betydligt mer ”störande” att inte nå hela vägen fram igår jämfört med Stryktipset i lördags. Då var det massvis med överstreckade lag = dåliga tecken som föll in. Igår var det tvärtom, de överstreckade favoriterna föll en efter en. Men som vi skrev igår, det gäller att inte göra systembyggena FÖR svåra, någon överstreckad favorit behöver oftast användas som spikmaterial för att få ihop helheten. I efterhand konstaterar vi att optimala spikvalet igår hade varit Elfsborg+Mjällby+Roma som sedan kombinerats med smarta halvgarderingar och helgarderingar. Men lätt att vara efterklok…

På Topptipset igår klaffade det däremot bra på systemet Miljongängets Sexsiffriga x10, 8 rätt och nästan 36 000 kr/andel! Även systemet ”3 andelar” som spelas x 1 kr löste åttan och ca 5000 kr per andel i utdelning. Ikväll är det ny kupong på agendan. Svenska Spel pytsar in 250 000 kr extra i potten och det är fina matcher på lappen.

Vi unnar oss idag ett lite större spelförslag med tanke på extrapengarna, spelförslag för 414kr. Vi spikar av ett överstreckat Malmö och ett understreckat Norrby. Malmö känns som en bra väg idag, låg varians och det är ganska rimligt att folk börjar måla på tecken i denna matchen, framför allt krysset med tanken att ”det är ju derby, kan hända vad som helst”. För att direkt balansera upp vår överstreckade spik så väljer vi att kliva ett riktigt uselt tecken i form av AIK. En överstreckad stor favorit som spik och en styv vaskning går ihop fint i systembygget. Norrby spikas på grund av spelvärdet och är en perfekt spik i mellanfacket en omgång som denna.

Vi betalar för samtliga tecken i Villarreal-Valladolid, trots att hemmalaget är ett iskallt tecken. Den tuffe vaskar AIK och Villarreal på sitt system, vi vill dock inte göra det allt för svårt, vi har trots allt en lite krockkudde i extrapengarna. Vi gör en liten reducering på spelförslaget, vi har satt utgångar i tre stycken matcher. Minst en av dessa utgångar måste sitta. GAIS och Leeds är två lag vi hade som potentiella spikar, bänkades till slut men vi vill då självklart lägga mer av våra pengar på just dessa tecken.

Vill du köpa en andel av oss i Miljongänget denna heta topptipsomgång? Andelarna går åt snabbt vid extrapengar så det är inte alls säkert att det finns andelar kvar när vi närmar sig spelstopp, vi rekommenderar därför att köpa i tid. Andelar finner du nedan:

Spelstopp

{{ CountdownProvider.hours }}

Timmar

{{ CountdownProvider.minutes }}

Minuter

{{ CountdownProvider.seconds }}

Sekunder

Andelsspel

Våra storvinster
Sortera efter:
System
Spelombud
Datum
Vinst
miljongänget, stryktipset, dagens bästa spel
Stryktipset
Svenska Spel
29 augusti 2020
4 744 140 kr
miljongänget, stryktipset, dagens bästa spel
Stryktipset
Svenska Spel
22 augusti 2020
610 280 kr
miljongänget, stryktipset, dagens bästa spel
Stryktipset
Svenska Spel
22 augusti 2020
597 420 kr
miljongänget, stryktipset, dagens bästa spel
Stryktipset
Svenska Spel
28 november 2020
574 196 kr