Topptipset måndag

Gårdagens Europatips blev en sömnig historia där favoritsegrarna duggade tätt. Tråkigt men samtidigt inget att göra åt utan vi väljer istället att se det från den ljusa sidan där vi kommer bjudas på antingen en jackpot eller dubbel jackpot i nästa ET-omgång (beroende på kvällens resultat). Kan bli något att sätta tänderna i!

Nu vänder vi blickarna till kvällens topptips. Måndagskupongen bjuder sedvanligt på en stor mix av matcher från flera olika delar av Europa. Man kan välja att attackera dagens rad från lite olika synvinklar. Vi väljer i det här spelförslaget en väg med fokus på att nå de lite högre utbetalningarna. Vi har att jobba med tre stora favoriter (West Ham, Celtic, & St. Liege) och i det facket ser Standard Liege klart finast ut då de endast är streckade till 64% trots ett odds som vittnar om högre vinstchanser än så. Standard Liege blir därför vår inledande spik i bygget. 

För att nå de högre utbetalningarna så får i regel inte alla de större favoriterna vinna. Efter vår spik på Standard så behöver vi säkerhetsställa att vi inte betalat för rader som ger för dåligt betalt . Det innebär att vi antingen måste fälla Celtic eller West Ham. Celtic har det tufft i skotska ligan och i FA-cupen så är skrällar ett vanligt inslag. Men vilken väg ska vi välja? Vid sådana här situationer så är ett reduceringsverktyg ett perfekt hjälpmedel att använda sig av. Vi kan tack vare verktyget sätta ut ett villkor där det räcker att en av Celtic eller West Ham faller och har med det här draget skapat hög höjd för systemet utan att behöva vaska en favorit helt. 

Efter vårt aggressiva reduceringsvillkor så söker vi nu efter en spik i mittenfacket för att hitta balansera upp systemet en aning. Den hittar vi i franska andradivisionen där ligatvåan Toulouse besöker mittenlaget Caen. Toulouse har fyra raka segrar i ryggen och ett pris på 44% gör det till en gångbar byggsten. Vi fortsätter med att ta ställning för Lugo mot ett något överstreckat Sabadell (35%). En fin så kallad lågvarians vask där vi tar ställning utan att behöva sticka ut hakan allt för mycket. 

I match 1 och 2 väljer vi två klassiska “gubbar” då båda kryssen är överspelade av svenska folket. I mötet mellan Braunschweig och Dusseldorf väljer vi att avstå från att ta ställning. Vårt sista drag blir att sätta ut ytterligare ett villkor där antingen Huesca (25%), Spezia (23%), eller Braunschweig (15%) vinner. Vi har nu ett offensivt värdebygge med fin potential för att nå de högre utbetalningarna .

Färdigt spelförslag för 160 kr hittar du här

Spelstoppet ikväll är kl 20.29.  Vill du vara med oss i jakten på de välbetalda raderna så hittar du våra andelsspel här

Spelstopp

{{ CountdownProvider.hours }}

Timmar

{{ CountdownProvider.minutes }}

Minuter

{{ CountdownProvider.seconds }}

Sekunder

Andelsspel

Miljongängets Big TT x10

Antal andelar: 4 st

1337 kr

Köp andel

Miljongängets Sexsiffriga x10

Antal andelar: 4 st

Miljongängets 3 Andelar

Antal andelar: 3 st

Miljongängets 2 Spikar

Antal andelar: 4 st

Miljongängets 50-lapp

Antal andelar: 7 st

Våra storvinster
Sortera efter:
System
Spelombud
Datum
Vinst
Stryktipset
Svenska Spel
29 augusti 2020
4 744 140 kr
Stryktipset
Svenska Spel
22 augusti 2020
610 280 kr
Stryktipset
Svenska Spel
22 augusti 2020
597 420 kr
Stryktipset
Svenska Spel
28 november 2020
574 196 kr