Topptipset fredag

Det är en hel del marginaler emot just nu, flera dagar denna vecka har vi sniffat på fina pengar men till slut kammat noll på grund av sena mål och/eller uddamålsförluster. Igår var det precis så, samtliga åtta matcher var jämna och slutade oavgjort eller med uddamålsseger. Till slut stannade utdelningen på småtrista 1473 kronor. Men likt en maskin så är det bara att trumma på, inte tappa fokus utan fortsätta att bygga kupongerna mot spelvärde och plötsligt studsar resultaten med istället för mot!

Fredagskupongen på Topptipset är av lite mer blandad sportslig kvalité jämfört med veckans tidigare högklassiga kuponger. Vi får allt från Premier League ner till holländska andradivisionen. Men inte alls oss emot! Även om omsättningen förväntas sjunka lite jämfört med innan i veckan så brukar folket bjuda tillbaka genom att erbjuda mer tokig streckning på en kupong likt denna.

Upplägget på dagens spelförslag blir en välkänd variant. Vi ringar in två spikar på drygt 40 % streck (Stuttgart och NAC Breda) och kombinerar det med att vaska en överstreckad 69 % (Genk). Ett standardbygge!

Men varför tycker vi detta är ett bra sätt att bygga på? Varför inte välja en eller två mycket mer troliga vinnare, som t.ex. Porto eller De Graafschap?! Svaret är att vi inte vill kväva potentialen i systemet! Genom att aktivt välja tuffare spikar och gardera de större favoriterna så ger vi oss själva chansen att vara med och kriga om stora utdelningar NÄR det klaffar. För det är inte OM det klaffar, utan NÄR! Med tålamod och bra kassahantering så kommer belöningen, men det kan dröja två dagar, tjugo dagar – ingen vet! Men när det smäller så gäller det inte att stå vid sidan om och uppgivet konstatera att ”idag var jag helt säker på Liverpool skulle vinna så jag spikade de trots att spelvärdet låg på motståndaren”.

Tillbaka till systembygget. som ovan nämnt en klassisk ram med två halvtuffa spikar och en utelämnad, överstreckad favorit. Vi väljer att göra en mindre, försiktig reducering. 1X Coventry och gubbgardering 1-2 i Oss- De Graafschap med villkoret att en av dessa måste sitta. Ett enkelt sätt att vikta systemet bort från den överstreckade tvåan på Reading samt det lite fört hårt streckade krysset i Holland. Spelförslaget för 432 kr här!

Precis som förra fredagen är det sent spelstopp idag (kl 20:29). En tid på veckan då inte särskilt många har fokus på att kolla startelvor och oddsrörelser för att optimera sin Topptipskupong. Men vi har det och den servicen ingår alltid i våra andelsspel! Dessa system finns att haka på ikväll:

Spelstopp

{{ CountdownProvider.hours }}

Timmar

{{ CountdownProvider.minutes }}

Minuter

{{ CountdownProvider.seconds }}

Sekunder

Andelsspel

Våra storvinster
Sortera efter:
System
Spelombud
Datum
Vinst
miljongänget, stryktipset, dagens bästa spel
Stryktipset
Svenska Spel
29 augusti 2020
4 744 140 kr
miljongänget, stryktipset, dagens bästa spel
Stryktipset
Svenska Spel
22 augusti 2020
610 280 kr
miljongänget, stryktipset, dagens bästa spel
Stryktipset
Svenska Spel
22 augusti 2020
597 420 kr
miljongänget, stryktipset, dagens bästa spel
Stryktipset
Svenska Spel
28 november 2020
574 196 kr