Topptipset fredag

Topptipsrundan igår slutade till slut med relativt medioker utdelning, 758 kr för 8 rätt. Vi träffade med vårt ”Miljongängets Stora TT x10” för ett netto på runt tusenlappen per andel samt några enkelradssystem. Det såg inledningsvis riktigt spännande ut när Sheffield U ledde mot Manchester U och utdelningen var närmre 50 000 kr…

Inför dagens spelförslag/analys som följer nedan vill vi förtydliga ett par saker. Det kom upp en del frågor sent igår (när de flesta matcher var avgjorda). Kritik riktades mot att andelssystemen som vi lämnar in inte rimmade bra med våra tankar här i denna analys/spelförslag. Vi vill verkligen poängtera att detta spelförslag skapas efter de förutsättningar som råder vid skrivandet, vi tar hänsyn till aktuella odds/oddstrender samt streckprocent som finns här och NU. Inte sällan sker drastiska rörelser och en vacker spik på förmiddagen kan förvandlas till en given ”vask” på kvällen. Igår såg båda hemmalagen Aston Villa och Servette ut som finfina spikdrag när inlägget skrev. På kvällen när det var dags för inlämning låg däremot spelvärdet tvärtom på bortalagen i respektive match. Då vår strävan är att bygga och lämna in så spelvärda system som möjligt måste vi vara flexibla och byta fot. Vi ser våra spelade rader som investeringar och kan inte gifta oss med att vi vill ”tippa på laget vi tror vinner” när oddsen går emot våra ursprungliga tankar.

Några kanske då ifrågasätter nyttan med denna analys/spelförslag? Vi tror dock att det finns ett stort mervärde att diskutera kring hur bra systembyggen skapas, utbilda i hur smarta reduceringar görs via Speltjänsts verktyg osv. En del av er läsare gör förmodligen både egna system och köper andelar och kan utveckla sitt spelande med hjälp av våra inlägg. Alla har inte tid att avsätta 1-2 timmar innan spelstopp varje kväll för att följa oddsrörelser och optimera sina system, då är ett köp av en andel en utmärkt väg för att få hjälp med den biten. Vi tummar aldrig på kvalitén utan fokuserar fullt ut på att lämna in så bra system som möjligt. Vi tvekar sällan att utelämna en dåligt, överspelad, favorit från kupongen. Det händer givetvis att favoriten vinner och vi står med dumstruten på huvudet, men då gäller det att hålla samma huvud kallt och tänka mer långsiktigt. Enstaka utfall får aldrig påverka den långsiktiga strategin. Och vår strategi är att lämna in spelsystem med förväntad positiv avkastning!

Nu till kvällens Topptips! Typisk fredagskupong med matcher från många av Europas hörn. Småkluriga matcher alla åtta och inget lag streckas i nuläget över 65 %. Jämnt och ”svårtippat” – trevligt! Vi får dock fundera, vända och vrida, sucka och stöna, tills vi finner vår väg att bygga dagens spelförslag. Det är riktigt ont om bra spikdrag för tillfället. Till slut landar vi i att Dortmund får bli vår byggsten. De streckas i 58 % i nuläget, vilket är några procentenheter för högt. Men målsättningen är ju alltid att få till en bra helhet, och det ska vi lösa även om spiken inte är optimal.

Det som verkligen definierar vårt system blir, istället för bra spik/spikar, våra vassa halvgarderingar. Genom att utelämna Bilbao, Zwolle och Frosinone bygger vi höjd. Det är tre favoriter som alla streckas mellan 54-64 % men inget av lagen har vinstchans som överskrider 50 % enligt oddsmarknaden. Vi väljer även att utelämna marginellt överstreckade Grenoble. Med dessa fyra offensiva halvgarderingar har vi nu fått rejäl fart i potentialen. Faktiskt så pass vasst att vi nöjer oss här, några reduceringsvillkor ytterligare behövs inte. Majoriteten av våra rader är nu ställda mot utdelningar på 5000 kr eller mer, trots den ”dåliga” spiken Dortmund…

Spelförslaget för 432 kr finns här!

Som ovan nämnt, om fullt fokus inte är på att bygga Topptipset-lappar ikväll mellan klockan 19:00-20:00, låt oss göra jobbet och känns jullugnet sänka sig! Andelsspelen med direktlänkar till Svenska Spel finns som vanligt i listorna här på sajten. Trevlig fredag!

 

 

 

Spelstopp

{{ CountdownProvider.hours }}

Timmar

{{ CountdownProvider.minutes }}

Minuter

{{ CountdownProvider.seconds }}

Sekunder

Andelsspel

Miljongängets Big TT x10

Antal andelar: 4 st

1337 kr

Köp andel

Miljongängets Sexsiffriga x10

Antal andelar: 4 st

Miljongängets Stora TT x10

Antal andelar: 6 st

Miljongängets Stora 4

Antal andelar: 4 st

Miljongängets 2 Spikar

Antal andelar: 4 st

Miljongängets 3 Andelar

Antal andelar: 3 st

Miljongängets Rekordförsök

Antal andelar: 3 st

Miljongängets Spiklösa

Antal andelar: 8 st

Miljongängets TT x10

Antal andelar: 5 st

Miljongängets 50-lapp

Antal andelar: 7 st

Våra storvinster
Sortera efter:
System
Spelombud
Datum
Vinst
Stryktipset
Svenska Spel
29 augusti 2020
4 744 140 kr
Stryktipset
Svenska Spel
22 augusti 2020
610 280 kr
Stryktipset
Svenska Spel
22 augusti 2020
597 420 kr
Stryktipset
Svenska Spel
28 november 2020
574 196 kr