Topptipset fredag

Utdelningen på gårdagens topptips blev tyvärr inget att hurra över, något x10 och något singelsystem satt, men som sagt inget att jubla över när utdelningen inte fick fart. Nu till dagens topptips och fredagskupongen brukar bjuda på en salig blandning av matcher. Dagens kupong är inget undantag och den inleder med ett trevligt mittenmöte i Premier League mellan klassiska Leeds och West Ham. Vi tror på en målrik historia då Bielsa knappast är känd för sin defensiva fotboll och en klassisk “gubbe” blir en fin start för vårt bygge. 

Vi väljer en offensiv spik i Belgien där Anderlecht tar emot Genk. Anderlecht är bara streckad till 27 % och här skapar vi lite utrymme för höjd i vårt bygge. Oddset i matchen vittnar om en betydlig jämnare tillställning än vad svenska folket tror och vi ger oss möjligheten att slå ut många system om Anderlecht vinner. 

För att balansera upp systemet en aning så väljer vi en mer defensivare väg i vår andra spik. Sassulo har imponerat i säsongsinledningen och i hemmamötet med Benevento är de klara favoriter. Hemmalaget är ganska överstreckat men den spelar sig som en fin spikkombination tillsammans med Anderlecht. 

I Spanien så väljer vi att vaska två mindre favoriter, Valladolid (46%) och Real Oviedo (49%). Båda lagen är överstreckade och det ger oss möjlighet att skaka av oss några system utan att behöva ta så stor ställning.

För att runda av systemet och skapa oss ett bygge med potential så behöver vi fälla någon favorit till. Det gör vi genom att sätta ett reduceringsvillkor där minst en av Chievo eller Wolfsburg ska tappa poäng. Båda lagen är överstreckade av folket och via det här ställningstagandet så har vi skapat ett system med god potential för en hög utbetalning.

Färdigt spelförslag 192 kr

Vill du har ett system i näven byggt av oss i Miljongänget denna fredagskväll så finner du våra andelar här på hemsidan eller i vårt nya ombud.

Spelstopp

{{ CountdownProvider.hours }}

Timmar

{{ CountdownProvider.minutes }}

Minuter

{{ CountdownProvider.seconds }}

Sekunder

Andelsspel

Miljongängets Mega TT x10

Antal andelar: 5 st

1604 kr

Köp andel

Miljongängets Big TT x10

Antal andelar: 4 st

1337 kr

Köp andel

Miljongängets Stora 4

Antal andelar: 4 st

Miljongängets 2 Spikar

Antal andelar: 4 st

Miljongängets Spiklösa

Antal andelar: 8 st

Miljongängets 50-lapp

Antal andelar: 7 st

Våra storvinster
Sortera efter:
System
Spelombud
Datum
Vinst
Stryktipset
Svenska Spel
29 augusti 2020
4 744 140 kr
Stryktipset
Svenska Spel
22 augusti 2020
610 280 kr
Stryktipset
Svenska Spel
22 augusti 2020
597 420 kr
Stryktipset
Svenska Spel
28 november 2020
574 196 kr