Topptipset fredag

Igår såg det länge rejält spännande ut på Topptips-systemen. Flera skrällar på ingång och vassa spikar inne. Några mindre roliga mål i andra halvlek sänkte utdelningen och några system tappade ”åttan” snöpligt. Men maffiga Miljongängets Mega x10 stod pall och kunde kvittera ut drygt 20 000 kr. Blir det riktig islossning och storslam ikväll istället kanske?

Det är en klassisk och mysig fredagskupong vi erbjuds. Matcher från sju länder och åtta olika ligor! Willys-gubbar, tabell-läsare och soffexperter kommer få problem med sina systembyggen ikväll. Precis så som vi vill ha det!

Vi bygger vårt spelförslag kring spiken Anderlecht. Streckad på 54 % i nuläget, inget jättefynd kontra odds utan snarare helt korrekt streckad. Men oddset har droppat stadigt från igår och valet av denna spik passar bra in i vårt helhetsbygge. Vi fortsätter med att utelämna två mindre favoriter, Bilbao (52 %) och Ascoli (46 %). Inga direkta hjältedrag men vi skakar av oss en hel del rader om båda dessa lag inte vinner. Båda är överstreckade och inte intressant att ha med på detta spelförslag.

Men vi är inte nöjda med höjden i bygget ännu, mer snickrande krävs. Vi sätter upp ett villkor (orange) där max en av de överstreckade större favoriterna Marseille eller Sparta Rotterdam får vinna. Nu börjar det likna något! En ytterligare putsning görs genom nästa villkor (grönt) där krav sätts på att en av Celta, Delfino eller Inverness ska vinna.

Är vi klara nu?! Både och! Viktigt att inte glömma detaljen vi ALLTID ska göra in vi trycker på betal-knappen: Zooma ut, kolla helhetsbygget! Finns det en balans mellan potential till höga vinster och rimlighet i att inte göra det FÖR svårt? Ja, det tycker vi. Definitivt potential till vinster mellan 10 000-50 000 kr och samtidigt känns det inte omöjligt att falla in. Gott så!

Spelförslaget i sin helhet, 480 kr!

Bland dagens andelssystem på Topptipset presenterar vi en nyhet. ”Miljongängets Rekordförsök”. Ett mindre system på tre andelar á 159 kr. Detta kommer spelas ytterst offensivt, med möjlighet att fånga upp riktigt höga utdelningar på Topptipset. Fredagen för två veckor sedan betalade Topptipset 193 000 kr – sådana smällar ska vi jaga. Dagens kupong kan helt klart vara lämplig för detta. Köp systemet om du önskar en liten extra krydda i spelportföljen!

 

 

 

Spelstopp

{{ CountdownProvider.hours }}

Timmar

{{ CountdownProvider.minutes }}

Minuter

{{ CountdownProvider.seconds }}

Sekunder

Andelsspel

Miljongängets Mega TT x10

Antal andelar: 5 st

1604 kr

Köp andel

Miljongängets Big TT x10

Antal andelar: 4 st

1337 kr

Köp andel

Miljongängets Sexsiffriga x10

Antal andelar: 4 st

Miljongängets Stora TT x10

Antal andelar: 6 st

Miljongängets Stora 4

Antal andelar: 4 st

Miljongängets 2 Spikar

Antal andelar: 4 st

Miljongängets 3 Andelar

Antal andelar: 3 st

Miljongängets Rekordförsök

Antal andelar: 3 st

Miljongängets Spiklösa

Antal andelar: 8 st

Miljongängets TT x10

Antal andelar: 5 st

Miljongängets 50-lapp

Antal andelar: 7 st

Våra storvinster
Sortera efter:
System
Spelombud
Datum
Vinst
Stryktipset
Svenska Spel
29 augusti 2020
4 744 140 kr
Stryktipset
Svenska Spel
22 augusti 2020
610 280 kr
Stryktipset
Svenska Spel
22 augusti 2020
597 420 kr
Stryktipset
Svenska Spel
28 november 2020
574 196 kr