Topptipset

Det blev en vettig dag i ombudet där fem av åtta Topptips löste 8 rätt. Dessutom satt spelförslaget i gårdagens inlägg till över 10 000 kr på 76 rader x 10. Hoppas ni tog rygg! Enkelraden gav tillslut 1 065 kr efter att Liverpool vänt underläge 0-2 till vinst 3-2.  En Champions League-final är därmed säkrad för det röda och ikväll ska det avgöras vem de kommer att få möta. Efter det första rafflande mötet som slutade med hela 4-3 kan man inte annat än se fram emot returmötet mellan Real Madrid – Manchester City. Det är fördel engelsmännen men Real Madrid med Benzema i spetsen har skrällt förr. 

Utöver denna magiska semi-final har Svenska Spel fått kämpa med att få ihop en 8-rätters på dagens Topptips. När matchutbudet i Europa lyser med sin frånvaro får vi möjligheten att tippa fotboll från Skottland, Usa och Sydamerika. Kanske inte det mest intressanta tänker ni men “jämnheten” i dessa matcher är precis det vi vill åt. Inte en stor favorit så lång ögat kan nå och då kan vi vara kreativa när vi bygger. 

När det är “anonyma lag” som man normalt sett inte följer är oddsmarknaden ett ypperligt verktyg att använda sig av. Streckprocenten tenderar att bli galna sådana här rundor och det ska vi självklart utnyttja till vår fördel. 

Spikförslag 

En stor del av poolen kommer alltid söka närmsta vägen in i mål. Det är en normalt sett iskall taktik som faktiskt blir ännu sämre rundor som denna. Istället för att välja de 2-3 största favoriterna kan man plocka lag precis där bakom. Svårighetsgraden blir då marginellt tuffare men utdelningen och potentialen väldigt mycket högre. 

Manchester City. Som nämnt innan var det ett underhållande möte på Etihad Stadium som slutade 4-3 i Citys favör. Nu returmöte på Bernabeu. Real Madrid har via en supertuff väg sprattlat sig kvar i turneringen, mycket tack vare Benzema (och positiv varians). Men nu tror vi det tar slut. Manchester City är otroligt vassa och även om de går vidare på ett oavgjort resultat så är de ganska klara favoriter på att vinna matchen. Nuvarande 37% är inget annat är en bombtecken. 

Garderingar

Dunfermline. Kvalmatch i Skottland. Streckprocenten i denna match är HELT GALNA. Queens Park vinstchanser uppgår enligt oddsmarknaden till 30%. När de då streckas till 70% (!!) så behövs ingen vidare motivering även om det bara är 150 000 kr omsatt. De iskalla pengarna måste bestraffas. X2 spelas. 

Krysset i matchen mellan Deportes Tolima – Independendiente är omgången värdemässigt sämsta oavgjorda resultat. Vi väljer en gubbgardering och börjar finjustera vår stora ram hos Reducering.se

Reduceringar

Gul markering. Dunfermline är som nämnt ett otroligt fint tecken som vi gärna viktar raderna mot. Tillsammans med ett lockande Corinthias behöver minst ett av dessa lag vinna.

Röd markering. De största favoriterna för omgången är Cincinatti (62%) och Flamengo (79%). En inte alltför vild gissning är att de här lagen kommer att stänga på höga streckprocent trots ett inte alltför stort favoritskap. Vi tar motsatt sida och säger att max ett av de rödmarkerade lagen får vinna. 

Ett värdemässigt stark bygge som bör ha goda chanser att bli överbetald om den sitter!

Spelförslag för 480 kr (51 % reducerat)

Ni hittar som vanligt våra andelsspel inne i butiken. Varmt välkomna in!

Spelstopp

{{ CountdownProvider.hours }}

Timmar

{{ CountdownProvider.minutes }}

Minuter

{{ CountdownProvider.seconds }}

Sekunder

Andelsspel

miljongänget, topptipset, dagens bästa spel

Miljongängets Mega TT x10

Antal andelar: 4 st

1973 kr

Köp andel
miljongänget, topptipset, dagens bästa spel

Miljongängets Stora TT x10

Antal andelar: 6 st

miljongänget, topptipset, dagens bästa spel

Miljongängets 2 Spikar

Antal andelar: 4 st

miljongänget, topptipset, dagens bästa spel

Miljongängets 3 Andelar

Antal andelar: 3 st

miljongänget, topptipset, dagens bästa spel

Miljongängets TT x10

Antal andelar: 4 st

miljongänget, topptipset, dagens bästa spel

Miljongängets 50-lapp

Antal andelar: 7 st

miljongänget, topptipset, dagens bästa spel

Miljongängets Mikro

Antal andelar: 12 st

Våra storvinster
Sortera efter:
Spelform
System
Datum
Vinst
miljongänget, stryktipset, dagens bästa spel
Stryktipset
Miljongängets Miljonjakt
29 augusti 2020
4 744 140 kr
miljongänget, bomben, dagens bästa spel, andelsspel
Bomben
Miljongängets BIG BANG
4 april 2022
795 816 kr
miljongänget, stryktipset, dagens bästa spel
Stryktipset
Miljongängets MEGA Stryk
30 oktober 2021
624 513 kr
miljongänget, stryktipset, dagens bästa spel
Stryktipset
Miljongängets Jackpot-Lax
22 augusti 2020
610 280 kr