Topptipset – 250 000 kr Extra !

Idag får vi 250 000 kr i adderat värde på topptipset och vi har en lite annorlunda kupong framför oss. Vi har en intressant cupmatch, ett engelskt lågdivisionsmöte och en full omgång i franska Ligue 2 att jobba med. Om man bara kollar på utbudet så känns det kanske inte lika spännande som exempelvis en full Champions League-omgång men vi vet av erfarenhet att det är i dessa typer av omgångar som utdelningen kan skjuta i höjden. När mindre kända lag spelar så tenderar våra motståndare att hamna mer snett än vanligt med sina tecken och det skapar fint värde på motsatt sida. Idag ser inte ut att vara undantag.

Kupongen inleder med att Tottenham tar emot Brentford i den engelska ligacupen. Pontus Janssons Brentford har under flera år aspirerat på en Premier League-plats och det ska bli intressant att se hur de kan mäta sig mot ett storlag från högstaligan. I skrivande stund så är Tottenham streckade till 72 % vilket innebär ganska korrekt i relation till oddset. Här kan man välja lite olika vägar och det är absolut inte fel att välja en helgardering och hoppas på skräll. Vi väljer dock i det här spelförslaget att spika Tottenham då vi ser många fina möjligheter att skapa höjd för systemet lite längre ned. 

Efter den något defensiva inledningen så behöver vi hitta en mer offensivare spik att kombinera med Tottenham. Det hittar vi redan i match två där Mansfield möter Salford. Mansfield har visserligen haft det tufft i ligan i år men de får anses vara favoriter hemma mot Salford. 37 % på Mansfield tycker vi är för bra pris för att motstå och väljer att ta ställning tidigt. 

Nu letar vi efter att fälla några favoriter och här finns det gott om alternativ att välja på. Både Toulouse och Valenciennes övervärderas kraftigt av svenska folket och vi väljer att vaska båda lagen i vårt bygge. Vi sätter dessutom ett offensivt reduceringsvillkor där minst en av Nancy och Guingamp måste vinna. Värdet på dessa två lagen är väldigt höga och vinner en av dom så har vi slagit ut många motspelare. För att runda av vårt bygge så skapar vi ytterligare ett villkor där vi antingen fäller Auxerre eller Le Havre. 

Vår ram på 324 rader har nu reducerats ned till 192 kr. Balansen och helheten i bygget ser bra ut. Vi tycker oss ha funnit fina värdemässiga vägar som kan leda till höga utbetalningar utan att för den sakens skull skapat en för svår kupong. 

Färdigt spelförslag för 192 kronor hittar du här

Vi känner oss taggade inför ikväll och kommer som vanligt att jobba hårt för att skapa optimala byggen. Vill du vara med oss på så är du varmt välkommen att köpa en andel i vårt nya ombud

Spelstopp

{{ CountdownProvider.hours }}

Timmar

{{ CountdownProvider.minutes }}

Minuter

{{ CountdownProvider.seconds }}

Sekunder

Andelsspel

Miljongängets Mega TT x10

Antal andelar: 5 st

1604 kr

Köp andel

Miljongängets Big TT x10

Antal andelar: 4 st

1337 kr

Köp andel

Miljongängets 2 Spikar

Antal andelar: 4 st

Miljongängets 3 Andelar

Antal andelar: 3 st

Miljongängets 50-lapp

Antal andelar: 7 st

Våra storvinster
Sortera efter:
System
Spelombud
Datum
Vinst
Stryktipset
Svenska Spel
29 augusti 2020
4 744 140 kr
Stryktipset
Svenska Spel
22 augusti 2020
610 280 kr
Stryktipset
Svenska Spel
22 augusti 2020
597 420 kr
Stryktipset
Svenska Spel
28 november 2020
574 196 kr