Stryktipslördag!

Stryktipslördag – detta underbara fenomen! En berg och dalbana från start till mål. Streck och oddsrörelser gör att man ständigt behöver vara på tårna under dagen. När klockan väl slår 16 handlar närmsta timmarna om hopp och förtvivlan och hopp igen. När slutsignalen sedan ljuder i sista matchen står man likväl allt som oftast tomhänt. Sen skyller man på streckrörelser, domare, 50/50-val och xg-stats. Sen försöker man nästa helg igen. Fina fina Stryktipset!

Förhoppningsvis går vi inte tomhänta hem idag. Vi är extremt sugna på 13 rätt men som i alla högvariansspel är det lättare sagt än gjort. Speciellt för oss som bygger mot spelvärde och stora prispotter. Målet är att bygga vassa systembyggen som vinner pengar i längden – då kommer klonkarna tillslut att trilla in. 

Det är helengelskt som gäller på Stryktipset – fyra Premier League och sju Championship. Den senare närmar sig sluttampen med stormsteg, vissa har endast tre matcher kvar att spela av säsongen. I Premier League är det något längre kvar men även där har redan nu vissa lag redan nått sitt öde. Ett mycket intressant skede av säsongen!

Som vanligt bygger vi ett spelförslag hos Reducering.se – marknadens vassaste reduceringsverktyg. Vill du ha en del i det matematiska systemet (oreducerat) så kan det köpas här för 96 kr / andel. 

Spikar

Vi väljer den “enkla” vägen och plockar in Manchester City i båten. Hemma mot Watford kommer City säkert sluta med streckprocent på runt 90%. Men det blir faktiskt inte så farligt när deras vinstchanser uppgår till närmare 85%. Då tycker vi det är en överkomlig och stabil byggsten. 

Efter den här starten kan vi unna oss spelvärda offensiva spikar. Inom den kategorin placerar vi både Middlesbrough (33%) och Reading (31%). Boro kommer från en svagare period men förmiddagens streckprocent är inget annat än en gåva.  Att få ett playoff-jagande Boro till 33% när deras faktiska vinstchanser är en bra bit över 40% är ett givet val. Reading är inte lika given som Boro men när vi ska placera ut fem spikar så måste någon vara offensiv, speciellt när Manchester City redan är tagen. Då passar Reading in fint!

De två sista spikarna hämtas in från Premier League – Tottenham (55%) och Newcastle (47%). Spurs jagar fjärdeplatsen och borta mot Brentford är 55% mycket lockande . Speciellt när vi söker spikar som tar ned svårighetsgraden något.

Norwich är i princip redan ute ur Premier League och de tar emot ett Newcastle som har gått som tåget under 2022. Det är alltid ovisst i detta skedet av säsongen men vi nyper en bortaseger till 47%.

Garderingar

Efter en balanserad spikkombiantion med en offensiv touch söker vi att spetsa till systemet ytterligare. Överstreckade lag som Leicester (45%) och West Bromwich (41%) blir perfekta lag att kliva. Lagom offensiva drag som kapar motståndarrader utan att det är på tok för offensivt. 

Gubbgardering, gaffel, hårdrocksnäve eller vad man väljer att kalla det blir valet i Bournemouth-Fulham och Derby-Bristol C. Just nu korrekt streckade kryss där 3 av 4 lag inte har speciellt mycket att spela för. Då kan oddsen komma att svänga en hel del fram till spelstopp och då blir det ett bra motdrag att ställa sig på båda sidorna när man skapar ett tidigt system. 

Reduceringar

Vi är inte klara ännu. Via Reducering.se tar vi fram pincetten och filar på detaljerna.

Röd markering – Nottingham (70%) och Sheffield United (74%) är två stora överstreckade favoriter. När vi redan har spikat Man City så vill vi inte vara med och dela på kakan när alla dessa tre vinner samtidigt – då är mycket av potentialen förlorad. Max ett av Nottingham eller Sheffield United får vinna. Ett offensivt men nödvändigt drag.

Gul markering. Vi viktar systemet ytterligare mot värdetecken. Minst 2 av 4 gula markering behöver gå in. Ett effektivt sätt att reducera bort våra sämst betalda radkombinationer. 

Oddsintervallet ser bra ut. Vi spelar överlag mot värdetecken och har flera fällor utlagda längs vägen. Det här är ett konkurrenskraftigt bygge!

Spelförslag för 928 kr (28 % reducerat)

Formen är god – över 200 000 kr spelades in så sent som i onsdags på Europatipset. Ny chans idag och även om det inte är Jackpot så är det en runda helt i vår smak. Ta gärna en kik i ombudet  och se om något system kan komma att passa.

Missa inte vår debut hos ATG – Big 9 och Jackpot på v75 blir dagens utmaningar. Det här ska bli otroligt skoj! Ni hittar vårt nya ATG-ombud här.

Nu kör vi!

Spelstopp

{{ CountdownProvider.hours }}

Timmar

{{ CountdownProvider.minutes }}

Minuter

{{ CountdownProvider.seconds }}

Sekunder

Andelsspel

miljongänget, stryktipset, dagens bästa spel

Miljongängets Mega Stryk

Antal andelar: 7 st

2650 kr

Köp andel
miljongänget, stryktipset, dagens bästa spel

Miljongängets Stryktips-Lax

Antal andelar: 13 st

miljongänget, stryktipset, dagens bästa spel

Miljongängets Stora R-system

Antal andelar: 12 st

miljongänget, stryktipset, dagens bästa spel

Miljongängets R-system

Antal andelar: 12 st

miljongänget, stryktipset, dagens bästa spel

Miljongängets 220

Antal andelar: 20 st

miljongänget, stryktipset, dagens bästa spel

Miljongängets Lilla ST

Antal andelar: 15 st

miljongänget, stryktipset, dagens bästa spel

Miljongängets Lilla R-system

Antal andelar: 12 st

miljongänget, stryktipset, dagens bästa spel

Miljongängets 50-lapp

Antal andelar: 13 st

Våra storvinster
Sortera efter:
Spelform
System
Datum
Vinst
miljongänget, stryktipset, dagens bästa spel
Stryktipset
Miljongängets Miljonjakt
29 augusti 2020
4 744 140 kr
miljongänget, bomben, dagens bästa spel, andelsspel
Bomben
Miljongängets BIG BANG
4 april 2022
795 816 kr
miljongänget, stryktipset, dagens bästa spel
Stryktipset
Miljongängets MEGA Stryk
30 oktober 2021
624 513 kr
miljongänget, stryktipset, dagens bästa spel
Stryktipset
Miljongängets Jackpot-Lax
22 augusti 2020
610 280 kr