Stryktipset rivstartar år 2022!

Innan vi kastar oss över den härliga Stryktipsrundan måste nyårsnattens stjärnsmäll på Powerplay nämnas, 90 000 kr in på klassiska ”Mega PP x10” – stort grattis till er med andel där! Hockeyn fortsätter gå oerhört starkt hos DBS och där ska vi bara gasa år 2022! 🙂

Denna nyårsdag har vi 16 miljoner jackpot på Stryktipset att fightas om. Självförtroendet på topp efter förra helgens fem trettonrättare och vi ser verkligen fram mot rundan. Det är riktigt utmanande kupong vi ställs inför, de allra flesta matcherna är jämna på förhand och det kommer krävas mod och kunskap för att hitta spikar och de bästa skrällarna. Kupongen spelas över två dagar och Svenska Spel har tvingats att plocka in tre matcher från spanska La Liga för att få ihop kupongen. I nuläget är det två matcher som är inställda och kommer att lottas – och vi skriver det igen – lottade matcher stör oss inte det minsta utan ger oss snarare ett övertag på motståndarna i Stryktipspoolen, vi vet hur kloka resonemang kring de lottade matcherna ska föras och har inte målat in oss i ett hörn där lottad match innebär helgardering per automatik.

Ett exempel på resonemang kan vara lottade matchen Leicester-Norwich idag, där finner vi en lottfördelning om 64-21-15. I skrivande stund är streckfördelningen 74-15-11 och vi gissar att strecken kommer landa på ca 68-19-13 klockan 16:00 idag. Vad finns det för alternativa sätt att hantera denna match! En vettig väg är att spika ettan då den inte är farligt överstreckad och alltså träffar rätt 64 % av gångerna. Ett annat intressant val kan vara att spela 1X då tvåan bara har 15 % chans att falla in och streckprocenten inte är så mycket bättre på tvåan. När en skräll ska jagas önskas gärna attraktivare förhållande mellan chans till utfallet och streckprocent, att jaga en korrekt streckad eller överstreckad skräll är ingen smart väg i längden.

Spikar!
På detta spelförslag som spelas på 1296 rader (4 helgarderingar, 4 halvgarderingar och 5 spikar) krävs många aktiva beslut då systemet är relativt litet. En av de fem spikarna vi väljer ut på dagens svåra kupong hämtas just från den lottade matchen vi resonerade om här ovan. Leicester spikas och vi hoppas att streckprocenten kryper neråt och närmar sig de 64 % som chansen är att den ska falla in.

Vi tar ytterligare en av de större favoriterna på kupongen till vår spikkombo. Tottenham borta mot Watford får vårt förtroende här på spelförslaget. Spurs är tydlig favorit och bör kunna såra Watfords darriga defensiv här. Nuvarande 72 % kommer med största sannolikhet stiga ytterligare men här hamras spiken in!

West Ham och Millwall är två betydligt mer chansartade spikar, båda lagen streckas runt 35-40 % och har vinstchanser i paritet med strecken, dvs att lagen är favoriter i sina respektive matcher men små sådana. West Ham ser fortsatt fina ut och Millwall möter svaga Bristol City. Den sista spiken vi kompletterar med är Leeds hemma mot Burnley. Ett rätt kraftigt överstreckat Leeds i skrivande stund. Vi hoppas dock att streckprocenten kan komma ner en aning under dagen och vi tror att Leeds har en bra prestation på lut.

Garderingar!
Vår spikkombo ovan är rätt tuff och vi behöver inte vara alltför framåtlutade när garderingarna placeras ut. Två semioffensiva halvor används. X2 på Hull bort mot Blackpool samt 1X på Alaves hemma mot Sociedad innebär att två kraftigt överstreckade favoriter plockas bort. Men samtidigt har vi oddsen på vår sida i båda matcherna att överleva dragen. Ett fint sätt att skapa potential i vårt system och samtidigt städa bort en del trista rader med för många favoritsegrar.

I övrigt spelar vi en hårdrocksnäve i häftiga matchen mellan Chelsea-Liverpool, bara seger räknas för att hänga på City i toppen och 30 % på krysset är överstreckat i nuläget. Vi tar ställning i ytterligare en Premier League-match – X2 på Brighton borta mot Everton är en attraktiv väg att gå i nuläget där Everton felaktigt spelas som favorit av svenska folket.

Helgarderingarna jagar skrällar i Getafe-Real Madrid samt lottade matchen Southampton-Newcastle, två skrällar där vore mumma för detta system!

Systemet i sin helhet kan ses här! 

En riktigt kul Stryktipsrunda väntar, den som löser gåtan kommer högst troligt bli rikligt belönad – det förvånar oss inte om vi ser sjusiffrig utdelning! Haka på en andel i något av våra genomtänkta och välkomponerade system så ordnar vi en pangstart på år 2022!

 

 

 

 

Spelstopp

{{ CountdownProvider.hours }}

Timmar

{{ CountdownProvider.minutes }}

Minuter

{{ CountdownProvider.seconds }}

Sekunder

Andelsspel

miljongänget, stryktipset, dagens bästa spel

Miljongängets 9 Helgarderingar

Antal andelar: 10 st

2119 kr

Köp andel
miljongänget, stryktipset, dagens bästa spel

Miljongängets Jackpot-Lax

Antal andelar: 19 st

1013 kr

Köp andel
miljongänget, stryktipset, dagens bästa spel

Miljongängets Stora R-system

Antal andelar: 12 st

miljongänget, stryktipset, dagens bästa spel

Miljongängets 13-jakt

Antal andelar: 16 st

miljongänget, stryktipset, dagens bästa spel

Miljongängets 220

Antal andelar: 20 st

miljongänget, stryktipset, dagens bästa spel

Miljongängets Tuffing

Antal andelar: 12 st

miljongänget, stryktipset, dagens bästa spel

Miljongängets 50-lapp

Antal andelar: 13 st

Våra storvinster
Sortera efter:
Spelform
System
Datum
Vinst
miljongänget, stryktipset, dagens bästa spel
Stryktipset
Miljongängets Miljonjakt
29 augusti 2020
4 744 140 kr
miljongänget, stryktipset, dagens bästa spel
Stryktipset
Miljongängets MEGA Stryk
30 oktober 2021
624 513 kr
miljongänget, stryktipset, dagens bästa spel
Stryktipset
Miljongängets Jackpot-Lax
22 augusti 2020
610 280 kr
miljongänget, stryktipset, dagens bästa spel
Stryktipset
Miljongängets 600
22 augusti 2020
597 420 kr