Stryktipset med 6 miljoner i Jackpot!

Då var det dags för ännu en härlig Stryktipsomgång – denna gång med 6 miljoner i Jackpot. Vi måste erkänna att en viss revanschlust har infunnit sig efter förra veckans Stryktips. Då med många retliga “12:or”. Idag är siktet inställt på att ta oss hela vägen fram. Kupongen är vidöppen med få gömställen och det är upplagt för smaskiga utdelningar. Där trivs vi som fisken i vattnet!

Innan vi sätter tänderna i kupongen ska vi stanna vid begreppet sannolikhetslära. Ett koncept som är fundamentalt om man vill aspirera på att vara en vinnande spelare men som förvånansvärt få förstår. Att jobba med kända sannolikheter är enkelt. Om man t ex singlar slant är det 50% att det blir klave. Det översatt i odds är 2.00 (eller 50% i streckfördelning). Ur ett spelteoretiskt perspektiv innebär det att får du ett odds på klave över 2.00 ggr pengarna är det ett vinnande spel i längden. Spelar du på ett odds under 2.00 förlorar du pengar i längden. Mycket enkelt. 

Men när handlar om okända sannolikheter såsom fotbollsmatcher blir det mer komplext. Det finns en korrekt sannolikhet för att Sirius ska vinna mot Degerfors i eftermiddag, svårigheten är att komma fram till det korrekta oddset. Här spelar många faktorer in och det är något som hobbyspelaren sällan behärskar. De fokuserar oftast på vilka lag de tror vinner istället för att värdera lagens vinstchanser i relation till deras odds/fördelning. Får man 5 gånger pengarna på ett lag som vinner 1 av 4 är det ett vinnande spel i längden, trots att de inte vinner 75% av gångerna. Om du inte är insatt och kunnig på området/marknaden är skarpa spelbolag (t ex Pinnacle) en bra referens att använda sig av vid poolspel. 

En ytlig och enkel redogörelse för spelets kanske viktigaste aspekt. Det förtjänar egentligen en riktig djupdykning men vi har bara ett visst textutrymme och det tänker vi nu tillägna dagens Stryktips. Vi kommer säkerligen återkomma med en djupare diskussion angående sannolikhetslära och oddsvärdering längre fram. 

Dagens kupong är precis som förra veckan fyra lördagsmatcher och nio söndagsmatcher. En rolig lapp med få favoriter där man kommer tvingas ta ställning. I princip samtliga favoriter är överstreckade men vi kommer behöva att hålla några  i handen för att inte skapa för svåra radkombinationer. Vi tycker att Sirius (50%), Hammarby(53%), Aarhus (41%) och Odense (48%) är de bästa spikvalen i mittenfacket och väljer att ta in samtliga i båten. Köpenhamn är streckade till hela 78% men får anses vara överkomlig på en sådan här svår kupong och blir  därmed vår sista spik i systemet. 

Nu till halvgarderingarna. Vänstersidan målas i mötet mellan Brage och Trelleborg. Värdet finns på “krysset” som i skrivande stund är hela 5% understreckat men det känns för styvt att spika rätt ut. I match tre gästar Sundsvall tabellettan Landskrona. De tabelltittande motståndare favoriserar hemmalaget till 51% vilket vi tycker är en knasig värdering. Oddsen vittnar snarare om en jämnare tillställning än så och det blir ett ypperligt tillfälle att ta ställning – Landskrona vaskas. 

Vi väljer två “gubbar” i match 4 & 6. Gubbar (dvs 1-2:or) är ett effektivt verktyg att ha i lådan. Dels för att ta ned variansen och för att kryss sällan är några kupongrensare. Avslutningsvis används helgarderingarna för att jaga värde. För att att helt säkerhetsställa att vi tar med oss minst en skräll därifrån används det smarta reduceringsverktyget – max tre gröna markeringar får sitta. 

Spelförslag för 1024 kr

Spelstopp kl 16.59 med 6 miljoner i Jackpot. En objektivt sett fin värdeomgång – haka gärna på oss. Du hittar hela vårt utbud här

Nu går vi för 13 rätt!

Spelstopp

{{ CountdownProvider.hours }}

Timmar

{{ CountdownProvider.minutes }}

Minuter

{{ CountdownProvider.seconds }}

Sekunder

Andelsspel

miljongänget, stryktipset, dagens bästa spel

Miljongängets Stora Jackpot

Antal andelar: 10 st

3650 kr

Köp andel
miljongänget, stryktipset, dagens bästa spel

Miljongängets Miljonjakt

Antal andelar: 20 st

miljongänget, stryktipset, dagens bästa spel

Miljongängets Röding

Antal andelar: 17 st

miljongänget, stryktipset, dagens bästa spel

Miljongängets R-system

Antal andelar: 12 st

miljongänget, stryktipset, dagens bästa spel

Miljongängets Lilla ST

Antal andelar: 15 st

miljongänget, stryktipset, dagens bästa spel

Miljongängets Stolpe In

Antal andelar: 22 st

Våra storvinster
Sortera efter:
Spelform
System
Datum
Vinst
miljongänget, stryktipset, dagens bästa spel
Stryktipset
Miljongängets Miljonjakt
29 augusti 2020
4 744 140 kr
miljongänget, stryktipset, dagens bästa spel
Stryktipset
Miljongängets MEGA Stryk
30 oktober 2021
624 513 kr
miljongänget, stryktipset, dagens bästa spel
Stryktipset
Miljongängets Jackpot-Lax
22 augusti 2020
610 280 kr
miljongänget, stryktipset, dagens bästa spel
Stryktipset
Miljongängets 600
22 augusti 2020
597 420 kr