Stryktipset med 18 miljoner

En fantastisk Stryktipslördag väntar. Ett par gånger per år får vi denna typen av lägen på Stryktipset. En riktigt stor Jackpot – där du som ensam vinnare, eller med sällskap av väldigt få andra, kan få rejält betalt för all den tid och alla dessa rader du kryssat i på den där kupongen genom åren.

Stryktipset är på det sättet en väldigt inbjudande spelform. Tretton fotbollsmatcher ska spelas, tre olika utfall finns möjliga i varje match – det mytomspunna 1 – X – 2. Och lyckas du hitta den där magiska radkombinationen kan du vinna väldigt, väldigt mycket pengar. En uppgift som faktiskt rent teoretiskt är möjlig för allihopa.

För att lyckas behöver du för det första bygga Stryktipssystem som ger dig möjlighet att vinna just stora pengar. Du behöver rakt på sak ha radkombinationer av 1 – X – 2 på ditt system som inte någon, eller så många andra i landet har. Först då har du faktiskt möjligheten att ta hem en stor del av Jackpoten. Detta system ska du skapa, samtidigt som du dessutom ska bygga ett system som inte har allt för låg sannolikhet att slå in. Det är i denna fas – systembygget som vi (Miljongänget) anser oss ha vår absolut starkaste egenskap, att hitta och bygga system med just dessa möjligheter.

Vi i Miljongänget har lyckats med detta tidigare. För knappt 2,5 år sedan tog vi hem 13 rätt med två andra system i landet när Jackpoten var hisnande 25 miljoner. Belöningen, 9,5 miljoner, var precis den utdelningen vi jobbat efter så länge som beskrevs i ingressen.  Då hade vi dessutom ruggigt fint hugg och många lägen på att faktiskt ta precis hela potten.

Och så sent som i höstas, inte med riktigt lika stor Jackpot, hade vi återigen ett av tre vinnande system i landet (4,7 milj). Denna gången via ett av våra andelsspel.

Åter till ingressen – det krävs ofta tid och tålamod på spelformen. Naturligtvis går det att lyckas vid ett första, andra eller på mer slumpmässiga försök. Rent sannolikhetsmässigt är det ihärdighet och tålamod som är orden som ska in på vågrätt fyra.

Därför är det så glädjande att just idag få ännu en chans. Det är inte allt för ofta de dyker upp – chansen att kunna få så där snuskigt fint betalt på spelformen Stryktipset.

Vi hoppas att du på något sätt ger dig själv chansen att vara med i kampen idag. Antingen genom att lämna in ett eget system, gå ihop med några kompisar eller som vi erbjuder – köper en del i ett större system via ett av våra andelsspel.

Nu till dagens kupong. En kupong som ger Jackpoten en extra dimension då svårighetsgraden helt klart är något tuffare än normalt. Grunden för potentiell hög utdelning finns minst sagt.

Som vanligt bygger vi detta spelförslag på fem stycken spikar. Vi försöker med våra spikar såklart först och främst se till att överleva och få chansen att få just 13 rätt. Sitter inte spikarna går det bevisligen ej att få 13 rätt. Det är enkelt att då enbart spika av de lite större favoriterna på kupongen för att gardera i flera av de mer på förhand jämna matcherna. Men genom att spika på ställen där andra garderar så ges också möjlighet att gardera där andra spikar. På så sätt skapas just fler av de där unika radkombinationerna vi skrev om tidigare.

Liverpool och Brentford är de två lag som är tydligast favoriter av våra fem spikar.

Liverpool visade förra helgen mot Arsenal att laget när det stämmer har fortsatt hög högstanivå. Aston Villa har på senaste, främst kanske pga Grealish frånvaro, haft vikande form. Pools behov av en tre i kampen om CL-platserna hoppas vi väger tyngst hemma på Anfield.

Brentford, detta lag som ”alltid” är med och fightas om uppflyttningsplatserna men som inte riktigt räcker hela vägen. Är det dags i år mån tro? En given Play-offplats för en månad sedan håller ev. på att slinka laget ur händerna om det fortsatt blir poängtapp. Laget har nu fyra raka kryss och med trepoängssystemet går det fort. Här har laget dock en tacksam uppgift mot Preston. Ett Preston som visserligen tagit några imponerande poäng sista tiden mot topplagen och med det fått lite andrum i bottenstriden och nu ligger i det berömda ”ingemanslandet”. Brentford är i nuläget något överstreckade men detta behöver inte vara fel väg att gå på dagens kupong. En kombination mellan understreckade underdogs och överstreckad favorit kan vara mycket utslagsgivande för att bygga just unika radkombinationer.

Ett annat lite överstreckat lag är Cardiff. Kommer från en hemsk 0-5 förlust mot Sheffield W och det kan såklart få folk att rygga tillbaka. Visst, inga snygga siffror och inget laget kan snacka bort. men fotboll är mer än enbart senaste resultatet. En extremt viktig match för hemmalaget i kampen om Play-off-platserna och mot ett Blackburn som inte visar någon form eller har jättemycket att spela för spikar vi hemmalaget.

Våra två andra spikar på detta system får anses hittas i en annan kategori.

Hatkärlekens klubb – Stoke – ska ta sig an Birmingham. Ett möte där Brums verkligen har allt att spela för medan Stoke i ärlighetens namn troligen spelat bort sig från Play-Off-chanserna.  Så enkelt är det dock inte. Stoke kommer inte lägga sig ner och dö, spelarna kommer att kriga på klassisk Stoke-maner. Så fungerar det. Svenska folket verkar dock ha fastnat i motivations-bubblan och hemmalaget streckas förhållandevis hårt som favoriter. 8 % mer än Stoke – trots att det på förhand är en helt jämn match och till och med Stoke ska anses vara knappa favoriter. Vi spikar fräckt!

Nottingham kommer från två raka segrar och möter ett av lagen som för tillfället presterar den sämsta fotbollen i ligan – Bristol City. Att ödsla alla strecken här kommer för många bli ett val. Streckprocenten på klassiska Forest är dock något vi accepterar och tvåan lämnas ensam på kupongen.

Med dessa fem spikar har vi nu möjligheter att med hel och halvgarderingar skapa unika radkombinationer för att få utdelningen att sticka iväg i höjden. Utdelningen hittas inte i spikarna, utan i garderingarna.

På detta system får vi med våra garderingar med flera lägre streckade lag som dessutom har poäng och vinstchanser som är högre än streckprocenten. Vilket alltid är bra ur spelteoretisk synvinkel.

Många drar sig för att utelämna en favorit på sina rader. Ofta med rädslan av att behöva ”ryka” på just en favorit. Det känns för många jobbigare på något sätt. För vår del är det jobbigare att ryka på ett lag med fint spelvärde, dvs oftast ett lägre streckat lag.

Vi plockar bort två favoriter på detta spelförslag. QPR och Huddersfield. Bägge lagen streckas på runt 50% medan vinstchansen för lagen snarare ligger runt 40%. Det är alltså större sannolikhet att det blir X eller seger för underdogen än att den lite överstreckade favoriten segrar.

Med Speltjänst reduceringsverktyg kan vi reducera vårt system. De två hårt streckade lagen Norwich och Bournemouth vill vi inte ska vinna samtidigt. Den kombinationen ihop med våra spikar ger inte särskilt många unika radkombinationer. Därför sätts kravet på att max 1 av lagen får vinna.

En ytterligare reducering (grön) används för att vikta raderna mot spelvärde. Fyra matcher där sex tecken markeras grönt. Minst två av dessa tecken behöver sitta är kravet.

Vi har nu ett system där vi mixat mer betrodda tecken med mindre streckade utfall. En helhet där vi har radkombinationer som kan ge just oss den där härliga lördagen som vi drömt om. När det står 13 rätt på kupongen och utdelningen sticker i höjden!

Färdigt spelförslag på 928 rader

Våra andelsspel för dagen finner du inne hos vårt ombud  eller via länk här på hemsidan.

 

Spelstopp

{{ CountdownProvider.hours }}

Timmar

{{ CountdownProvider.minutes }}

Minuter

{{ CountdownProvider.seconds }}

Sekunder

Andelsspel

miljongänget, stryktipset, dagens bästa spel

Miljongängets Magnum

Antal andelar: 12 st

2095 kr

Köp andel
miljongänget, stryktipset, dagens bästa spel

Miljongängets Gigant

Antal andelar: 17 st

1694 kr

Köp andel
miljongänget, stryktipset, dagens bästa spel

Miljongängets Folkfest

Antal andelar: 44 st

miljongänget, stryktipset, dagens bästa spel

Miljongängets 800

Antal andelar: 9 st

miljongänget, stryktipset, dagens bästa spel

Miljongängets Röding

Antal andelar: 17 st

miljongänget, stryktipset, dagens bästa spel

Miljongängets Gubbar

Antal andelar: 15 st

miljongänget, stryktipset, dagens bästa spel

Miljongängets Stryktips-Mix

Antal andelar: 15 st

miljongänget, stryktipset, dagens bästa spel

Miljongängets 195

Antal andelar: 15 st

miljongänget, stryktipset, dagens bästa spel

Miljongängets Tuffing

Antal andelar: 12 st

miljongänget, stryktipset, dagens bästa spel

Miljongängets Lilla ST

Antal andelar: 15 st

miljongänget, stryktipset, dagens bästa spel

Miljongängets Stolpe In

Antal andelar: 22 st

Våra storvinster
Sortera efter:
System
Spelombud
Datum
Vinst
miljongänget, stryktipset, dagens bästa spel
Stryktipset
Svenska Spel
29 augusti 2020
4 744 140 kr
miljongänget, stryktipset, dagens bästa spel
Stryktipset
Svenska Spel
22 augusti 2020
610 280 kr
miljongänget, stryktipset, dagens bästa spel
Stryktipset
Svenska Spel
22 augusti 2020
597 420 kr
miljongänget, stryktipset, dagens bästa spel
Stryktipset
Svenska Spel
28 november 2020
574 196 kr