Stryktipset lördag

Nu är äntligen den härliga lördagen här! En hel dag med fokus på att lösa Stryktips-gåtan och den som lyckas kommer bli rikligt belönad. Förra lördagen löste vi 13 rätt på flera system, men ändå med en viss besvikelse efteråt eftersom raden gav så pass dåligt betalt trots att flera skrällar satt. Då fanns det flera ”givna” favoriter som de flesta semiduktiga/duktiga systembyggare använde sig av och som urholkade värdet. Idag finns det inga sådana genvägar utan det är en ruskigt svårt kupong och utdelningen kommer med stor sannolikhet bli hög!

Det är dessutom 12 miljoner jackpot, det är en lönehelg, Stryktips-SM och ett allmänt stort intresse för Stryktipset. Bäddat för riktigt hög omsättning. Stryktips-SM i sig är en härlig sponsor i potten, massvis med ”chanslösa” 64-raders system skjuts in. Självklart deltar även vi i Miljongänget i tävlingen, vi tycker det är skoj att tävla internt! Men ”skoj” är rätt ord för chansen att lyckas med sina 6 halvgarderingar och 7 spikar är minimal. En runda som denna med en svår kupong är det en stor fördel att vara med i ett större system som kan täcka upp många svårfunna radkombinationer och på så sätt slåss om miljonerna.

Endast tre matcher från Premier League på lappen och hela tio stycken från Championship. Liverpool-Sheffield United är den sena kvällsmatchen och matchen där en möjlighet att hedga kan finnas om alla 12 matcher tidigare gått vägen. Här på vårt spelförslag som bygger på en 1296-raders ram så väljer vi att spika tungt streckade Liverpool, ett val som kan fungera fint med tanke på svårighetsgraden i övrigt.

Övriga spikar som väljs ut idag är Manchester United, Middlesbrough, QPR och Sheffield W. Som vanligt försöker vi få till en mix av spikar från olika fack. Idag är det Liverpool och Sheffield W som spikas i kategorin tydliga favoriter, båda överstreckade men det är samtliga tydliga favoriter på kupongen och vi gillar just dessa två. Man United och QPR hämtas från mellanfacket, streckade runt 45 %, hålls som knappa favoriter i sina matcher. Men inget jättevärde streckmässigt dock gillar vi att ta ställning i matcher där vi tror att många andra väljer att helgardera. Den sista spiken, Middlesbrough är en tuff 23 %-are, stort värde då korrekt streckprocent borde vara strax över 30 %. Att ta en svår spik kan kännas jobbigt, men på dagens kupong gäller det att våga ta ställning!

Nästa steg i skapandet av en bra helhet, ett komplett system, blir att jobba med halvgarderingarna. Även med dessa går det att mixa lite i svårighetsgrad. Att spela X2 på Rotherham borta mot Reading blir ett första givet val, hemmalaget streckas i nuläget runt 65 % men har en vinstchans på mindre än 50 %. Tabellryttarna runt om i Sverige har nog inte läst på xG-statistiken lika väl som de stora pjäserna på oddsmarknaden… Övriga halvgarderingar är mer ”standardmoves” som ni kan kika på via spelförslagslänken här nedan.

Någon kanske reagerar på att Millwall, som streckas ännu mer fel än ovan nämnda Reading får plats på vår kupong. Här försöker vi fiska med ett riktigt dåligt tecken som många proffsspelare ratar, ett par sådana tecken kan skapa de där riktigt svåra radkombinationerna som vi vill åt. Även Crystal Palace och Bristol C kan räknas in i samma kategori, överstreckade tecken som får plats på kupongen. Men samtidigt vill vi inte betala för mycket för dessa tecken, så med hjälp av vårt reduceringsverktyg sätter vi kravet att max ett av Millwall eller Bristol City får vinna (grönt villkor).

Vårt andra reduceringsvillkor (orange) är en styrning mot Preston och Brentford, vi sätter krav att minst ett av lagen ska segra. Preston har fint spelvärde i sig, men vi gillar även det lågt streckade krysset som därför också beretts plats på kupongen. Men med hjälp av detta villkor ser vi nu att 67 % av våra rader spelas med tvåan på Preston och 33 % mot krysset, en lämplig fördelning.

Är vi nu nöjda med vårt helhetsbygge? Det är en sista och mycket viktig fråga att ställa sig. Du har betat igenom match för match, gjort dina val och landat i ett färdigt system. Men har du verkligen bedömt hur hela systembygget ser ut? Vi kollar alltid på helheten, det är nyckeln i vår modell! Enskilda matcher kan vändas och vridas på, men beroende på vilka val du gjort i de första 12 matcherna så kanske du måste välja en sida i match 13 som du egentligen inte vill men som krävs för en bra helhet! Vi är nöjda med detta spelförslag, vi har en bra mix av spikar som sedan kompletteras av en tuff vaskning av Reading. Vi har spikat en av kupongens största favoriter i Liverpool men har samtidigt helgarderat den andra storfavoriten Norwich. Vi har med ett par ”hajdödartecken” i Millwall, Bristol C och Crystal P för att ge oss själva möjligheten till svåra radkombinationer som inte proffsen spelar. Det färdiga spelförslaget för 864 kr finns här!

13 rätt i lördags och vi ska göra allt för att följa upp med en ny träff idag. Hela dagen läggs på att bygga optimala system och vi gör som vanligt de sista korrigeringarna när all info finns på bordet efter kl 15. Haka på något av dessa andelssystem för lördagsinvesteringen!

Spelstopp

{{ CountdownProvider.hours }}

Timmar

{{ CountdownProvider.minutes }}

Minuter

{{ CountdownProvider.seconds }}

Sekunder

Andelsspel

Våra storvinster
Sortera efter:
System
Spelombud
Datum
Vinst
miljongänget, stryktipset, dagens bästa spel
Stryktipset
Svenska Spel
29 augusti 2020
4 744 140 kr
miljongänget, stryktipset, dagens bästa spel
Stryktipset
Svenska Spel
22 augusti 2020
610 280 kr
miljongänget, stryktipset, dagens bästa spel
Stryktipset
Svenska Spel
22 augusti 2020
597 420 kr
miljongänget, stryktipset, dagens bästa spel
Stryktipset
Svenska Spel
28 november 2020
574 196 kr