Stryktipset lördag

Äntligen lördag och Stryktips igen! FA-Cupen för hela slanten, här är det inte alls ovanligt med lite udda resultat. Vilka lag roterar? Att få alla bitar på plats är inte lätt en vanlig omgång i denna cup. Att nu även behöva hoppa över hinder i form av lottningar och Covid gör det inte enklare för många.

Men.. är man aktiv och följer med vad som händer under dagen och framför allt närmre spelstopp så kan man få en extra fördel. Fördelar gentemot spelarpoolen eftersöker vi konstant. Vi får startelvor i 8 av matcherna på kupongen, här gäller det att följa med både hur oddsen men även hur procenten rör sig. Att hålla koll på hur procenten rör sig sista timmen när de ”smarta” pengarna kommer in är extremt viktigt om du vill nå de absolut högsta utdelningarna. Vi skrev mer om varför detta är viktigt i onsdagens Europatipsinlägg, värt att gå tillbaka och läsa om du missade det.

Vi har idag valt ut följande fem spikar till vårt system:

Leicester 57%
West Bromwich 44%
Brentford 57%
Bournemouth 68%
Sheffield United 46%

Vi gillar våra spikar skarpt idag, de vi valt ut med lägre varians (55+ %) är korrekt eller till och med understreckade. Det är inte ofta man får chansen att spika av så många favoriter till bra priser. West bromwich och Sheffield United rosar väl inte marknaden i Premier League direkt (jumbo, nästjumbo) men här får vi fina streck-% och vi hoppas lagen ser detta som en fin chans att skapa momentum. Vår spikkombination kan eventuellt ses som defensiv en runda utan jackpot, men vi tycker den fungerar fint om man balanserar upp det med ett par vaskningar på lag som våra motståndare med hög frekvens spikar.

Vår höjd idag byggs primärt på två vaskningar, vi plockar bort ett väldigt överstreckat Burnley 72%, lagets vinstchanser är betydligt lägre än så i nuläget. Samma tankesätt gäller i vår andra vask vi valt ut. Huddersfield 61% plockas även de bort, deras vinstchanser bedöms egentligen vara under 50%, laget har dessutom stigit i odds sista timmarna och det gör det ännu mer attraktivt att plocka bort hemmalaget. Dessa två lag kommer spikas på många system ute i stugorna, perfekt att plocka bort dessa helt från sitt system om man valt spikkombinationen som vi gjort. Med stor sannolikhet kommer även våra spikar tas av sämre spelare i olika kombinationer, vi behöver därför skilja vårt system mot den typen av motspelare.

Match 3, Southamptom-Shrewsbury lottas, att ta ställning i lotten när riktigt fina lägen uppstår är något du bör ha i din verktygslåda som bra poolspelare. Idag köper vi dock samtliga tecken och tror att procenten kommer landa in ganska vettigt sett till chanser i lotteriet.

Vår reducering är simpel idag, vi har satt utgång på Manchester United och Arsenal, sedan ställt kravet att minst en av dessa måste vinna. Som ni ser i utdelningsprognosen så är vårt förslag bra mycket defensivare än det vanligtvis är. Omsättningen tar nog ingen större fart och färre stora/skarpa system kommer vara med i leken. Det gör att vi kan bli väldigt överbetalda på rätt simpla utfall. Det räcker att ett par skrällar trillar in så är många mindre/sämre system utslagna.

Färdigt spelförslag för 720 kronor.

Vill du haka på ett större system byggt av oss i Miljongänget så finner du andelar här på hemsidan eller i vårt ombud. Vi lämnar alltid in våra andelssystem sista timmen för att få med alla faktorer vi tjatar om i nästintill varje analys. Mot 13 rätt!

Spelstopp

{{ CountdownProvider.hours }}

Timmar

{{ CountdownProvider.minutes }}

Minuter

{{ CountdownProvider.seconds }}

Sekunder

Andelsspel

Miljongängets Monster

Antal andelar: 13 st

2842 kr

Köp andel

Miljongängets Guld

Antal andelar: 13 st

1665 kr

Köp andel

Miljongängets Miljonjakt

Antal andelar: 20 st

Miljongängets Skrällsystem

Antal andelar: 20 st

Miljongängets Plingpåse

Antal andelar: 22 st

Miljongängets R-system

Antal andelar: 12 st

Miljongängets Stolpe In

Antal andelar: 22 st

Miljongängets 50-lapp

Antal andelar: 13 st

Våra storvinster
Sortera efter:
System
Spelombud
Datum
Vinst
Stryktipset
Svenska Spel
29 augusti 2020
4 744 140 kr
Stryktipset
Svenska Spel
22 augusti 2020
610 280 kr
Stryktipset
Svenska Spel
22 augusti 2020
597 420 kr
Stryktipset
Svenska Spel
28 november 2020
574 196 kr