Stryktipset lördag

Härliga lördag är här! Idag ska vi följa upp förra veckans 13 rätt och 574 000 inspelade kronor på ”Miljongängets Mega Stryk”. Den klassiska, engelska, Stryktipslappen vi ska brottas med idag ser lurig ut och mycket tyder på att utdelningen på 13 rätt blir minst lika hög denna lördag.

Vårt spelförslag byggs alltid på ramen fyra helgarderingar, fyra halvgarderingar och fem spikar. Vi börjar med att ringa in våra fem spikar: Manchester City (89%), Brentford (53%), Millwall (53%), Swansea (64%) samt Rotherham (23 %). Relativt defensiva spikar som helhet, Manchester City och Swansea är stora favoriter, Brentford och Millwall hämtas i ”mellanfacket” medan Rotherham är den kaxiga genvägen till 13 rätt som både rensare och spik i samma drag! Värt att nämna är Swansea inte på något sätt är en spelvärd spik sett till odds kontra streckprocent. Men, som vi ofta nämnt, att plocka någon ”åsnespik” behöver inte vara fel för att skaka av sig proffskuponger och finna egna unika radkombinationer i jakten på hög utdelning.

Nästa steg i vårt systembygge blir att välja ut fyra halvgarderingar. Eftersom vi var försiktiga med spikvalen så får vi tuffa till oss här. Tre av fyra halvgarderingar tas i matcher där hemmalaget blivit oförtjänt stor favorit, vi plockar X2 på Middlesbrough, Birmingham och Cardiff. Därmed försvinner tre överstreckade ettor som vi inte vill betala för, systemet börjar ta höjd! Den fjärde helgarderingen blir en ”gubbe” (1-2) i matchen Huddersfield-QPR. Hemmalaget kryssar sällan och det brukar svänga kring dem.

Gällande helgarderingarna kan det kanske kännas onödigt att kommentera dessa, heltäckt är heltäckt liksom?! Men det finns faktiskt mycket tanke bakom de valen med. Samtliga fyra matcher vi helgarderar har en tydlig favorit. Många tippare runt om i landet som blir sugna på att gardera upp favoriten väljer vägen med att addera ett X och tänker sedan nöjd ”nu är det heltäckt, de förlorar aldrig hemma”. Vi är dock allergiska mot denna taktik, dessa ”lyxkryss” som vi kallar dem använder vi sällan. I stort sett aldrig på stora system faktiskt. Anledningen är att de stora pengarna finns att hämta när underdogen skräller fullt ut, och det händer oftare än vad många tror! Så idag hoppas vi att t.ex. Leeds eller Wycombe står för rejäl skrällar…

Nu när systemramen är klar så jobbar vi med att trimma systemet genom ett par reduceringsvillkor. Det gröna villkoret är att minst ett av de överstreckade lagen Norwich och Preston måste tappa poäng. Vi vill inte betala för två ettor där, framförallt inte i kombination med att vi tidigare valt ganska defensiva spikar. Vinner våra spikar OCH både Norwich och Preston, ja då är utdelningspotentialen låg. Villkor två (orange) är ett riktigt tufft villkor, här försöker vi få in en rejäl kupongrensare ytterligare. Vi ställer kravet att minst en av Birmingham eller Cardiff ska vinna sina matcher. Lagens vinstchanser är betydligt mycket större än de 17-18 % som svenska folket ger dem i nuläget.

Slutligen zoomar vi ut och bedömer om systemet vi skapat har dels höjd (chans till bra utdelning) och dels inte är orimligt svårt byggd. Vi kan konstatera att både möjlighet till bra utdelning finns och att det inte på något sätt känns som omöjlig väg mot 13 rätt.

Spelförslaget för 864 kr finns här! 

Under dagen och timmarna fram till kl. 16 kommer vi följa oddsutveckling och hur streckprocenten på kupongen rör sig. Vi kommer landa i välkomponerade system och vi hoppas verkligen på att följa upp förra veckans 13 rätt med en fullträff till! Andelsspel finns i alla prisklasser, välkomna att haka på oss i Miljongänget i jakten på nya framgångar!

 

 

 

 

Spelstopp

{{ CountdownProvider.hours }}

Timmar

{{ CountdownProvider.minutes }}

Minuter

{{ CountdownProvider.seconds }}

Sekunder

Andelsspel

Miljongängets Highroller

Antal andelar: 9 st

3065 kr

Köp andel

Miljongängets Monster

Antal andelar: 13 st

2842 kr

Köp andel

Miljongänget SEX

Antal andelar: 6 st

1878 kr

Köp andel

Miljongängets Stryktips-Lax

Antal andelar: 13 st

Miljongängets Miljonjakt

Antal andelar: 20 st

Miljongängets 600

Antal andelar: 12 st

Miljongängets Stora R-system

Antal andelar: 12 st

Miljongängets Röding

Antal andelar: 17 st

Miljongängets 500-ing

Antal andelar: 8 st

Miljongängets Skrällsystem

Antal andelar: 20 st

Miljongängets R-system

Antal andelar: 12 st

Miljongängets 220

Antal andelar: 20 st

Miljongängets 195

Antal andelar: 15 st

Miljongängets Lilla R-system

Antal andelar: 12 st

Miljongängets Lilla ST

Antal andelar: 15 st

Miljongängets 50-lapp

Antal andelar: 13 st

Våra storvinster
Sortera efter:
System
Spelombud
Datum
Vinst
Stryktipset
Svenska Spel
29 augusti 2020
4 744 140 kr
Stryktipset
Svenska Spel
22 augusti 2020
610 280 kr
Stryktipset
Svenska Spel
22 augusti 2020
597 420 kr
Stryktipset
Svenska Spel
28 november 2020
574 196 kr