Stryktipset lördag

Äntligen lördag och stryktipset igen! Vi har elva engelska matcher som smäller igång klockan 16.00, en match från Superettan mellan Öster och Halmstad som börjar klockan 17.30 för att sedan knyta ihop kupongen med 18.30-matchen Liverpool-West Ham. Möjligheten finns att bygga sina system så att man kunna köpa ut sig från den sena matchen. Det är ofta en fin väg att gå för att minska variansen i en spelform som innehåller extremt mycket av den varan. Spelstopp klassiska 15.59.

Dagens bygge innehåller som vanligt fem stycken spikar här i spelförslaget, vi har fyra stycken i mellanfacket och en med låg varians som även ger oss utköpsmöjligheter. Omgångar utan jackpot så gillar vi att ta extra mycket ställning i just mellanfacket och/eller för den delen trycka in något spelvärt drag till spik. Vi behöver bygga för extra höjd en omgång som denna. Våra spikar i mellanfacket landar idag på Brenford 53%, Preston 54%, Sheffield 53%, Halmstad 42%. Vår spik med låg varians och utköpsmöjligheter är Liverpool 74%. Men ha i åtanke om ni tänkt köpa ut er är att Halmstads match inte är avslutad innan Liverpool- West Ham börjar, här gäller det att vara med och uppdatera resultat för att sedan förhoppningsvis få möjlighet att kliva in live på x2 West Ham.

Vi vaskar hela fyra tänkbara spikar för folk ute i stugorna om vi får tro strecken rätt här på förmiddagen. Middlesbrough, Millwall, Swansea och Stoke plockas bort. Väldigt överstreckade tecken med god chans att vika varje tecken var för sig. Men att alla ska göra det samtidigt är såklart svårt, men enligt oss är det en vettig väg att ta när vi behöver öka svårighetsgraden lite.

Nu när vi har byggt en så pass svår ram och viktat våra vaskningar så hårt mot värde, då gör det oss inget att få med något fult tecken. På så sätt kan vi få med oss en fin snedgunga, (kombination av värdetecken och överstreckade). Detta ger oss möjlighet att döda system från både bra och dåliga spelare. Vi viktar därför mot överstreckade lag som Chelsea, Watford och Bournemouth som får varsin utgång, minst en av dessa måste vinna. Färdigt spelförslag för 912 kr.

Vi jobbar extremt hårt med våra andelsspel, följer alla odds när elvorna släpps, lämnar in sista timmen och syr ihop varje enskilt system till en bra helhet som ska slåss om stora pengar. Vill du vara med på ett stort system byggt av oss i Miljongänget så finner du andelar nedan:

Spelstopp

{{ CountdownProvider.hours }}

Timmar

{{ CountdownProvider.minutes }}

Minuter

{{ CountdownProvider.seconds }}

Sekunder

Andelsspel

Våra storvinster
Sortera efter:
System
Spelombud
Datum
Vinst
miljongänget, stryktipset, dagens bästa spel
Stryktipset
Svenska Spel
29 augusti 2020
4 744 140 kr
miljongänget, stryktipset, dagens bästa spel
Stryktipset
Svenska Spel
22 augusti 2020
610 280 kr
miljongänget, stryktipset, dagens bästa spel
Stryktipset
Svenska Spel
22 augusti 2020
597 420 kr
miljongänget, stryktipset, dagens bästa spel
Stryktipset
Svenska Spel
28 november 2020
574 196 kr