Stryktipset jackpot 25 Miljoner

25 Miljoner kronor i jackpot, årets största, vilket fest! Fet jackpot en decemberomgång på stryktipset, det har vi i Miljongänget tacklat ganska fint tidigare. För drygt två år sen plockade vårt team hem hela 9.5 miljoner kronor en liknande runda. Att inte få flashbacks till just den omgången är svårt när bordet dukas på liknande sätt, vi har riktigt fin känsla när vi synar kupongen.

Hur tänker vi då när vi attackerar en omgång med så mycket extrapengar? Först och främst brukar vi vrida ner svårighetsgraden aningen på bygget, men utan att för den delen kväva potentialen. 25 miljoner är en fin krockkudde även vid flera favoritsegrar. Faktum är att vi hade två ganska hårt streckade favoriter som spikar när vi hittade vår storklonk. Liverpool till 68% och Sheffield United till 67% hölls då i handen. Att välja en defensiv väg behövs dock göras med finess, man kan inte räkna med att jackpotpengarna löser hela biffen. Väljer man defensiva spikar så behöver man balansera upp det med vaskningar på någon/några favoriter i övrigt.

Vi tror att dagens stryktips kan ge bra betalt, trots Manchester City som trolig vinnare. Jackpotpengarna till stor del men även hur kupongen är utformad. Att välja bra spikar kommer både skarpa och sämre system ha problem med idag. I dagens spelförslag väljer vi att utnyttja att flera matcher spelas senare än övriga. Vi gillar strecken på lagen och vägen som helhet i dessa matcher, men det finns även en annan aspekt. Skulle allt maxklaffa och fet utdelning är på ingång så kan möjligheten uppstå att köpa ut sig live. Kolla dock igenom noga då flera matcher spelas samtidigt så ni inte går bort er i eventuell säkring.

Vårt spelförslag här på hemsidan spelas som vanligt med 5 spik, 4 halv och 4 hel. Spikvalen:

Chelsea, lite överstreckade men helt klart överkomligt en runda som denna. Vi söker spikar i ett oddsintervall som passar bra in i vårt bygge, här passar Chelsea fint. Potentialen jobbar vi på senare genom att vaska andra överstreckade favoriter.
Manchester City, väldigt defensiv spik, men som vi nämnt tidigare så tror och hoppas vi på fint betalt även om City vinner. Gör det inte svårare än det redan är, spika och gå vidare en omgång med så här stor jackpot. Matchen börjar 21.00.
Aston Villa, Går att jämföras lite med Chelseaspiken, inte direkt understreckad men vi gillar lagets vinstchanser och oddstrenden har varit fallande nu på förmiddagen vilket alltid är positivt om man väljer att singelstrecka. Stiger procenten ytterliggare under dagen och oddsen går åt fel håll mot spelstopp är vi dock inte blyga att byta ut hemmalaget, så förtjusta är vi inte.
Watford, fin spik procentmässigt, bra komplement till våra övriga överstreckade spikar. Här kommer flera motståndarsystem ha svårt att ta ställning, samtliga tecken kommer köpas. Då tar vi gärna ställning, det ger oss chansen att måla på i matcher de tvingas spika. Matchen börjar 20.45.
Brentford, ytterliggare en överstreckad spik, men enligt oss kan det vara en fin ”dold” väg som många undviker. Sällan vi använder oss av såhär många överstreckade spikar i kombination, men varje omgång är unik och bör attackeras olika. Nästan allt värde ligger på underdogsen/dragen idag och det känns som en för svår väg att vandra med en så pass stor jackpot att äta av.

Överstreckade spikar behöver dock kompenseras om vi inte ska kväva potentialen helt. Det gör vi genom att plocka bort ett par överstreckade favoriter. Everton (börjar 21.00) vaskas till att börja med, riktigt uselt tecken streckmässigt och var första vasken vi ringade in. Vi fortsätter sedan favoritvaskandet med att plocka bort ett överstreckat Southampton. Att plocka bort fyra överstreckade favoriter känns för svårt, vi letar därför vettiga alternativa vägar. Vi har hittat 2 stycken kryss vi väljer att ta bort, klassiska ”gubbgarderingar”. Coventry-Stoke är i nuläget den bästa gubbgarderingen, krysset är överstreckat och risken är ganska liten.

Vi gör det enkelt i dagens reducering, vi har satt utgångar på tre stycken favoriter vi gillar, ställer sedan kravet att minst en av dessa måste vinna. Inga värdetecken men vi gillar lagens vinstchanser och håller ner variansen. Färdigt spelförslag för 912kr.

Fantastisk fotbollsdag vi har framför oss! Andelssystem byggda av oss hittar ni här på hemsidan eller i vårt nya ombud.

 

Spelstopp

{{ CountdownProvider.hours }}

Timmar

{{ CountdownProvider.minutes }}

Minuter

{{ CountdownProvider.seconds }}

Sekunder

Andelsspel

Miljongängets Jackpot-Jakt

Antal andelar: 6 st

2094 kr

Köp andel

Miljongängets Folkfest

Antal andelar: 44 st

Miljongängets 600

Antal andelar: 12 st

Miljongängets 13-jakt

Antal andelar: 16 st

Miljongängets 220

Antal andelar: 20 st

Miljongängets 159

Antal andelar: 12 st

Våra storvinster
Sortera efter:
System
Spelombud
Datum
Vinst
Stryktipset
Svenska Spel
29 augusti 2020
4 744 140 kr
Stryktipset
Svenska Spel
22 augusti 2020
610 280 kr
Stryktipset
Svenska Spel
22 augusti 2020
597 420 kr
Stryktipset
Svenska Spel
28 november 2020
574 196 kr