Storsatsning på Division 1 ihop med Playmaker AI!

Vi presenterar stolt en nysatsning för att lösa de svårtippade Division 1-matcherna på Stryktipskupongerna! På lördag består kupongen av åtta matcher från division 1 och fem matcher från EM och det kommer fortsätta på liknande vis under sommaren. Genom ett unikt samarbete med Playmaker AI kommer vi ha tillgång till mängder med data om lagen, matcherna och enskilda spelare i Söderettan och Norrettan. Riktigt häftigt att kunna se nyckeltal som ”expected points (xP) och liknande som annars bara finns tillgängligt i de stora ligorna.

När andra spelläggare suckar kring Division 1-matcherna njuter vi i fulla drag av försprånget! Vi gillar serierna sedan innan och nu kommer vi ha bästa möjliga beslutsunderlag för att välja rätt i dessa matcher.

Playmaker är det svenska succéföretaget som är ledande inom insamling och analys av fotbollsdata. De syns flitigt i C MORE, TV4 & Fotbollskanalen där de i ”Fotbollslabbet” presenterar spännande analyser och fakta. Playmaker levererar även data och beslutsunderlag till flera storklubbar i Sverige och utomlands.

Andelsspel

Våra storvinster
Sortera efter:
Spelform
System
Datum
Vinst
miljongänget, stryktipset, dagens bästa spel
Stryktipset
Miljongängets Miljonjakt
29 augusti 2020
4 744 140 kr
miljongänget, bomben, dagens bästa spel, andelsspel
Bomben
Miljongängets BIG BANG
4 april 2022
795 816 kr
miljongänget, stryktipset, dagens bästa spel
Stryktipset
Miljongängets MEGA Stryk
30 oktober 2021
624 513 kr
miljongänget, stryktipset, dagens bästa spel
Stryktipset
Miljongängets Jackpot-Lax
22 augusti 2020
610 280 kr