Rullpott Bomben och Topptips

Gårdagens Et såg länge fint ut på flera håll. Det var 13-rättare inne på en del håll med både fem och sexsiffriga utdelningar. När krutröken lagt sig stannade vi dock på 12:or som bäst. Idag är det nya tag på Topptipset men även på Fotbollsbomben som vi har en Rullpott att slåss om på en kvarts miljon.

Som vanligt är dessa rullpotter och extrapengar på Bomben ett ypperligt tillfälle att köpa in sig i ett andelsspel. ”Ensam är stark” är något som INTE stämmer här. Som vanligt har vi i ombudet öppnat system till omgången i olika prisklasser. Från 24 kronor upp till 1584 kr finner ni olika typer av system att joina, både enkelraders och multiraders-system. Se utbudet här

Dagens Topptips blandar friskt. Riktigt het Premier League-match i kampen om Topp 4 mellan Tottenham – Arsenal, där framförallt Spurs behöver en vinst. Till detta läggs matcher från Belgien, Spanien, Danmark och flera matcher från vår egna damallsvenska. Kupongen i sig är rätt speciell. Vi har endast ett lag  – en match – där favoriten har en vinstchans på mindre än 50% enligt oddsmarknaden. I övriga sju matcher pendlar oddsen på favoriten mellan ca 1.30 och 1.85. Tungan rätt i mun när byggena ska göras gäller därför – nu kör vi!

Spikförslag

Vi väljer att bygga ett spelförslag som spelas x 10 kr raden. Flera av favoriterna har relativt fin streckning och således är det heller inget som sticker ut så där extremt på underdogsen. Att välja rätt spikar och sedan gardera rätt kommer vara nyckeln idag för att kunna få med sig en peng.

Vi väljer att spika Tottenham hemma mot Arsenal. Kupongens minst troliga favorit men ändå ett vettigt sett till odds kontra streckprocent. Bara vinst som gäller och Tottenham kan det här med att gasa. Arsenal såklart inga duvungar och i våra ögon rätt underskattade. Men idag blir det spik Spurs när strecken sitter som de gör.

I Danmark spikas Midtjylland som ganska korrekt streckad 60%-favorit. Toppmöte mot Bröndby men oddsen visar hur styrkeförhållandena egentligen ser ut mellan lagen. Midtjylland är tillsammans med Köpenhamn Danmarks bästa lag.

Sista spiken plockas i vår egen damallsvenska. Lagen Linköping och Piteå står på samma poäng just nu men i grunden skiljer det en del här. Även om Linköping ikväll saknar Nilla Fischer ska favoritskapet vara tydligt. Som endast 50% favoriter på strecken är spiken kanske en av de finaste på kupongen.

Halvgardering/reducering

Vi tar två defensiva halvgarderingar i form av en gubbgardering. Krysset som utelämnas är faktiskt rätt hårt streckat i förhållande till sannolikhet och även den utelämnade Häcken-1:an behöver vi inte ha jätteåmgest över att lämna bort. Visst, här finns helt klart ett spelvärde men sannolikheten för utfallet är också rätt lågt. Med tanke på radinsatsen x 10 så funkar garderingarna.

Vi använder istället reduceringarna för att ge lite höjd i systemet och behöver då inte välja vilken av favoriterna som ska bort.

Röd reducering markerar de övriga fem favoriterna på kupongen. Vi sätter ut kravet att vi tål en av dessa, men max tre. På så sätt så betalar vi inte för rader där enbart 1 favorit slinker undan, vi vill trots allt ha bort två. Då säkerställer vi att det blir ok utd x 10 om vi väl träffar.

Reducerat spelförslaget på 91 rader x 10 ses här via reducering.se 

Våra andelssystem för både kvällens Rullpott Bomben, Topptips och Powerplay finner ni inne i vårt spelombud hos Svenska Spel

 

 

Spelstopp

{{ CountdownProvider.hours }}

Timmar

{{ CountdownProvider.minutes }}

Minuter

{{ CountdownProvider.seconds }}

Sekunder

Andelsspel

miljongänget, topptipset, dagens bästa spel

Miljongängets Big TT x10

Antal andelar: 4 st

1337 kr

Köp andel
miljongänget, topptipset, dagens bästa spel

Miljongängets Guld x10

Antal andelar: 4 st

miljongänget, topptipset, dagens bästa spel

Miljongängets Stora TT x10

Antal andelar: 6 st

miljongänget, topptipset, dagens bästa spel

Miljongängets 2 Spikar

Antal andelar: 4 st

miljongänget, topptipset, dagens bästa spel

Miljongängets 3 Andelar

Antal andelar: 3 st

miljongänget, topptipset, dagens bästa spel

Miljongängets TT x10

Antal andelar: 4 st

miljongänget, topptipset, dagens bästa spel

Miljongängets 50-lapp

Antal andelar: 7 st

miljongänget, topptipset, dagens bästa spel

Miljongängets Mikro

Antal andelar: 12 st

Våra storvinster
Sortera efter:
Spelform
System
Datum
Vinst
miljongänget, stryktipset, dagens bästa spel
Stryktipset
Miljongängets Miljonjakt
29 augusti 2020
4 744 140 kr
miljongänget, bomben, dagens bästa spel, andelsspel
Bomben
Miljongängets BIG BANG
4 april 2022
795 816 kr
miljongänget, stryktipset, dagens bästa spel
Stryktipset
Miljongängets MEGA Stryk
30 oktober 2021
624 513 kr
miljongänget, stryktipset, dagens bästa spel
Stryktipset
Miljongängets Jackpot-Lax
22 augusti 2020
610 280 kr