Powerplay tisdag

Ingen träff på powerplay igår. Två riktigt spelvärda spikar bommar som vi byggde det mesta kring, utöver det vann en väldigt överstreckad favorit vi tagit ställning emot. Omgången är inte någon vi ”ska” hitta trots att utdelningen var helt okej (5.500kr). Spelare som hittade rätt denna rundan kan ha det lite tungt i längden på poolspel enligt oss. Streckningen var verkligen iskall på några tecken, visst man kan jobba in en och annan snedgunga på kupongen för bra utdelning, men att betala för samtliga av dessa tecken samtidigt är nog inte rätt väg att gå. Deras pengar får vi förhoppningsvis tillbaka tids nog. Enstaka utfall är som alltid sekundärt.

Idag tar vi nya tag! fem matcher från SHL, en från Hockeyallsvenskan och avslutningsvis två matcher från Schweiziska högstaligan. Fin hockeykväll med andra ord. Spelstopp 18.59.

Dagens powerplaysystem byggs runt två stycken spikar, ett korrekt streckat Örebro och ett understreckat Biel. Perfekt väg i dagens omgång enligt oss, lagom varians och fin streckning. HV71 och Färjestad är två tänkbara spikar i nuläget, men vi gillar Örebro och Biel mer. Eftersom vi gärna vill fördela mer av vår insats på de två lagen som nästan kvalificerade sig som spikar så väljer vi att sätta en utgång på dessa och ställer kravet att minst en av dessa måste vinna.

Vi har nu viktat hela systemet mot favoriter och lägre varians, detta behöver vi då balansera upp för att få till en bra helhet. Vi väljer därför att plocka bort ett alldeles för hårt streckat Frölunda. Ett litet sidorspår är att för den som är sugen på ett spel på oddset så kan nog 4.05 på Oskarshamn hos Svenska Spel vara värd en tvpeng.

Utöver vår vaskning på Frölunda så sätter vi en ytterst liten reducering mot höjd. Vi har satt ut sex stycken gröna utgångar, minst en av dessa måste hitta. Liten reducering, men många bäckar små..

Spelförslag för 208 kronor

Spelstopp

{{ CountdownProvider.hours }}

Timmar

{{ CountdownProvider.minutes }}

Minuter

{{ CountdownProvider.seconds }}

Sekunder

Andelsspel

Våra storvinster
Sortera efter:
System
Spelombud
Datum
Vinst
miljongänget, stryktipset, dagens bästa spel
Stryktipset
Svenska Spel
29 augusti 2020
4 744 140 kr
miljongänget, stryktipset, dagens bästa spel
Stryktipset
Svenska Spel
22 augusti 2020
610 280 kr
miljongänget, stryktipset, dagens bästa spel
Stryktipset
Svenska Spel
22 augusti 2020
597 420 kr
miljongänget, stryktipset, dagens bästa spel
Stryktipset
Svenska Spel
28 november 2020
574 196 kr