Powerplay tisdag med CHL

Vi har en tisdag där Powerplay-lappen i stort sett är fylld med Champions Hockey League. Sju matcher men där ryska mötet i KHL mellan Spartak Moskva – Magnitogorsk avslutar kupongen.

Svenska representanter är Växjö, Skellefteå, Frölunda och Leksand, där faktiskt samtliga i stort sett ska ses som favoriter, om än rätt knappa sådana.

Powerplay har överlag varit en spelform vi gått starkt på i andelsväg. Ser vi tillbaka sista månaden har flera femsiffriga vinster landats på multikupongerna (x10) och många enkelraderssystem har hittat hem för fina summor. Såklart är förhoppningen att fortsätta en positiv hockey-trend även idag. Vi ska iaf göra allt som står i vår makt för att bygga slagkraftiga och smart byggda system.

Kolla in utbudet i butiken där det finns både större 1kr-system och lite smalare multiraderssystem (x10). Notera också det lite udda spelstoppet 18:04.

Tittar vi på kupongen så är det en ruggigt knepig och jämn historia. Tittar vi oddsmässigt så finns det inget lag som har lägre än 1.90 i odds. Kommer därför med största sannolikhet bli hög utdelning.

Spikar

Vi väljer att tufft placera finsk HIFK under denna kategorin. Matchen mot Frölunda är otroligt jämn på förhand men i nuläget är Frölunda streckat ett par % högre. Vi ser stor risk att detta kommer fortsätta, just pga att det är ett svenskt lag och en svensk spelform. Värdet kommer mycket troligt landa på hemmasidan. På en helt öppen kupong går vi därför ut fräckt och utser HIFK till spikalternativ.

För att hålla ner variansen på denna svåra kupong vill vi sedan hitta en spik med större vinstchans. Av de som finns tillgängliga gillar vi Leksand bäst. Vinstchansen och streck-% är inte helt verklighetsfrånvända och dessutom har vi under dagen, om än inte ngn jätteindikation, sett en oddstrend nedåt.

Reduceringar

Vi väljer att by7gga vårt spelförslag runt dessa spikar och fyller resten av kupongen med alla tecken. Vi använder istället reduceringsmöjligheten till att vaska bort någon eller några favoriter. Vi vill trots svårighetsgraden på kupongen inte betala för de allra mest spelade kombinationerna på kupongen.

Valet blir därför att i en grön reducering sätta upp krav på att minst ett av de allra mest överstreckade lagen,  Skellefteå och ryska Magnitogorsk ska tappa poäng.

Ytterligare ett krav för att både spela mot lägre varians och att ta bort favoritparader blir röd reducering. Fyra mer betrodda lag markeras och kravet bli att minst 1 men max 3 ska segra. Lagom nivå.

Totalt sett ett spelförslag vi nu tycker har fin potential för fin utdelning.

Spelförslag på 512 rader

 

 

 

 

Spelstopp

{{ CountdownProvider.hours }}

Timmar

{{ CountdownProvider.minutes }}

Minuter

{{ CountdownProvider.seconds }}

Sekunder

Andelsspel

Powerplay, andelsspel, svenska spel, miljongänget

Miljongängets Big PP x10

Antal andelar: 4 st

1337 kr

Köp andel
Powerplay, andelsspel, svenska spel, miljongänget

Miljongängets Stora PP x10

Antal andelar: 6 st

Powerplay, andelsspel, svenska spel, miljongänget

Miljongängets 2 Spikar

Antal andelar: 4 st

Powerplay, andelsspel, svenska spel, miljongänget

Miljongängets PP x10

Antal andelar: 4 st

Powerplay, andelsspel, svenska spel, miljongänget

Miljongängets 50-lapp

Antal andelar: 7 st

Våra storvinster
Sortera efter:
Spelform
System
Datum
Vinst
miljongänget, stryktipset, dagens bästa spel
Stryktipset
Miljongängets Miljonjakt
29 augusti 2020
4 744 140 kr
miljongänget, bomben, dagens bästa spel, andelsspel
Bomben
Miljongängets BIG BANG
4 april 2022
795 816 kr
miljongänget, stryktipset, dagens bästa spel
Stryktipset
Miljongängets MEGA Stryk
30 oktober 2021
624 513 kr
miljongänget, stryktipset, dagens bästa spel
Stryktipset
Miljongängets Jackpot-Lax
22 augusti 2020
610 280 kr