Powerplay tisdag

Powerplay såg extremt fint ut igår, tyvärr tappas flera system på sura utfall till slut. Biels kvittering en bit in i tredje perioden kostade oss ett par system som spelades x10 bland annat, en spik på hemmalaget och en gubbgardering på ett annat föll. Surt, hade varit fint att sätta x10 när utdelningen ändå blev relativt vettig. Vi fick till slut nöja oss med att ”Miljongängets 2 spikar” satt för nästan 5.000kr.

Dagens PP-omgång ser inte allt för sexig ut underhållningsmässigt, men spelmässigt ger dessa omgångar oss en fin klonkchans, flera av våra stora vinster på powerplay har hittats just i ”torra” omgångar likt denna. Schweiz, Österrike och Tyskland är länderna hockeyn spelas i idag och vi hoppas knyta ihop en fin julsäck med pengar.

Idag finns flera fina understreckade spikalternativ. Vi har valt ut två stycken som vi finner bäst i nuläget. Graz 27% och Salzburg 30% är riktiga bomspikar värdemässigt. Vi vågar ta ställning här medans många av våra motståndarkuponger verkar överskatta ett par andra favoriter rejält och plockar istället sina spikar där. Deras potential blir genast begränsad.

Som vi skrev i topptipsinlägget tidigare idag så var Barcelona/Juventus en spikkombination många av våra motståndare skulle använda sig av. På dagens powerplay ser vi ut att ha en liknande situation, Lions och Bolzano har fått alldeles för mycket kärlek i nuläget. Det finns dock en skillnad, favoritkomben på powerplay är bra mycket sämre än den på topptipset streckmässigt. Vi tar därför tydlig ställning och vaskar Bolzano till hela 69%, deras vinstchanser värderas egentligen att vara runt 55%.

Väldigt stark och värdeinriktad ram med fin potential idag, vi känner därför inte att någon reducering är nödvändig. Att vikta bort från överstreckade Lions är ett alternativ, men våra spikar ihop med en ganska hård vaskning gör att vi kan tänka oss att betala fullt pris för Lions i flera olika kombinationer. Färdigt spelförslag för 216kr.

Ytterst retligt på andelarna igår trots en vettig träff. Vi hoppas på ännu bättre resultat idag, omgången känns kanonfin att jobba med när strecken sitter som de gör. Vill du haka på en andel i större system byggt av oss så finner du andelar här på hemsidan eller i vårt ombud.

Spelstopp

{{ CountdownProvider.hours }}

Timmar

{{ CountdownProvider.minutes }}

Minuter

{{ CountdownProvider.seconds }}

Sekunder

Andelsspel

Miljongängets Big PP x10

Antal andelar: 4 st

1337 kr

Köp andel

Miljongängets Sexsiffriga x10

Antal andelar: 4 st

Miljongängets Stora 4

Antal andelar: 4 st

Miljongängets Rekordförsök

Antal andelar: 3 st

Miljongängets PP x10

Antal andelar: 5 st

Miljongängets 50-lapp

Antal andelar: 7 st

Våra storvinster
Sortera efter:
System
Spelombud
Datum
Vinst
Stryktipset
Svenska Spel
29 augusti 2020
4 744 140 kr
Stryktipset
Svenska Spel
22 augusti 2020
610 280 kr
Stryktipset
Svenska Spel
22 augusti 2020
597 420 kr
Stryktipset
Svenska Spel
28 november 2020
574 196 kr