Powerplay onsdag

Fin hockeyonsdag igår. Dels vann vårt nämnda drag Oskarshamn och de som valde att följa rekommendationen att spela laget på oddset till över 4 ggr hoppas vi gladdes extra. Dessutom satt vårt spelförslag här på sidan och flera av våra andelsspel. Utdelningen stannade på 1341 kr men då flera multikuponger satt (x10) så spelade vi in över 65 000 på spelformen, fördelat på många köpare – Kul!

Idag är det ny omgång och formen på Powerplay är fin efter flera vinster sista tiden. Svensk hockey rakt igenom vilket vi är bekväma i att hantera.

Fyra favoriter streckade på över 60% på kupongen och dessa får naturligtvis inte vinna allihopa. På vårt spelförslag här lämnar vi inget av lagen utanför kupongen, trots att det är viss överstreckning på två av lagen. Det kan nämligen ge bra betalt trots att ngn av de vinner om det samtidigt fälls på annat håll.

Vi spikar av Nybro Vikings och Borlänge. Två lag som ska ha vettig vinstchans i förhållande till den streck-% som svenska folket har kryssat i.

Timrå kan och kommer att vara en spik som är fin. Men det ska också sägas att vid poängtapp för Timrå så kan raderna bli överbetalda trots att ngn annan favorit vinner.

Vi viktar våra reduceringar mot att en av de tre större favoriterna med streck-värde ska vinna. Dessutom viktas det med grön reducering emot de lag vi vill jobba bort. Kombinationerna, som är många, med våra reduceringar kan skjuta utdelningen rejält i höjden då vi mixar både spelvärde och överstreckning. Vilket kan vara en mycket fin väg att gå i en liten mindre vinstpool som Powerplay med svensk hockey från lägre divisionerna.

Systemförslag på 494 rader

Våra andelsspel går som tåget på Powerplay sett en tid tillbaka. Även idag finns det mycket att välja på.

Spelstopp

{{ CountdownProvider.hours }}

Timmar

{{ CountdownProvider.minutes }}

Minuter

{{ CountdownProvider.seconds }}

Sekunder

Andelsspel

Våra storvinster
Sortera efter:
System
Spelombud
Datum
Vinst
miljongänget, stryktipset, dagens bästa spel
Stryktipset
Svenska Spel
29 augusti 2020
4 744 140 kr
miljongänget, stryktipset, dagens bästa spel
Stryktipset
Svenska Spel
22 augusti 2020
610 280 kr
miljongänget, stryktipset, dagens bästa spel
Stryktipset
Svenska Spel
22 augusti 2020
597 420 kr
miljongänget, stryktipset, dagens bästa spel
Stryktipset
Svenska Spel
28 november 2020
574 196 kr