Powerplay onsdag

Riktigt svår historia på gårdagens powerplay, det gillar vi! Vi hittar två andelssystem, 17.640 kronor styck. Vind i seglet och vi slänger oss över dagens spretiga kupong.

Dagens spelförslag byggs på en riktigt offensiv vask, Karlskoga till hela 85% plockas bort. Kan ses som väl offensivt ut men faktum är att deras vinstchanser snarare är runt 66%, offensivt såklart men inget move vi förlorar på 85% av gångerna. Karlskoga är ett extremt dåligt tecken i nuläget och plockar vi bort hemmalaget så behöver vi inte trolla speciellt mycket med vårt system för att hitta fina utdelningar. Vi ska ”bara” ta oss i mål.

Att ta oss i mål gör vi enklast genom att hitta vettigt streckade favoriter, idag väljer vi att hålla Strömsbro 50% och Bremerhaven 49% i handen som singelstreck.

Simpel reducering används, vi sätter ut tre gröna utgångar på favoriter. Ställer sedan kravet att minst en av dessa måste vinna. På så sätt viktar vi mer av vår insats mot lägre varians, vilket är ganska vettigt när vi har en så pass offensiv vask som Karlskoga. Bars Kazan 71% är heller inget vackert tecken värdemässigt, men vi behöver inte göra det allt för svårt när vi valt vasken vi gjort.

En alternativ väg som även den fungerar vettigt är att helgardera Karlskoga och Kazan, sedan ställa ett krav att max en av dessa favoriter får vinna. Vi har dock fin känsla att Kristianstad kan störa Karlskoga. Vår magkänsla ihop med att Karlskoga är ett mycket sämre tecken gör att vi format vårt spelförslag som vi gjort. Färdigt spelförslag för 342 kr.

Vill du hänga med på Miljongängets andelar hittar du dessa här på hemsidan eller i vårt ombud.

Spelstopp

{{ CountdownProvider.hours }}

Timmar

{{ CountdownProvider.minutes }}

Minuter

{{ CountdownProvider.seconds }}

Sekunder

Andelsspel

Miljongängets Big PP x10

Antal andelar: 4 st

1337 kr

Köp andel

Miljongängets Sexsiffriga x10

Antal andelar: 4 st

Miljongängets Stora 4

Antal andelar: 4 st

Miljongängets 2 Spikar

Antal andelar: 4 st

Miljongängets PP x10

Antal andelar: 5 st

Våra storvinster
Sortera efter:
System
Spelombud
Datum
Vinst
Stryktipset
Svenska Spel
29 augusti 2020
4 744 140 kr
Stryktipset
Svenska Spel
22 augusti 2020
610 280 kr
Stryktipset
Svenska Spel
22 augusti 2020
597 420 kr
Stryktipset
Svenska Spel
28 november 2020
574 196 kr