Powerplay onsdag

Vilken bomb det var igår.. med drygt 5 minuter kvar att spela var vårt system Miljongängets Dynamit det enda systemet i landet som hade den gröna trean inne, en bra bit över två miljoner kronor hade vi på kroken. Till slut petar Växjö in mål nummer åtta och vårt system dör som enda miss. Ruskigt surt, men ska vi se något positivt i det hela så kommer pengarna ligga på bordet nästa gång i en ännu fetare rullpott då inget system hittade den vinnande kombinationen.

Dagens powerplay innehåller Hockeyallsvenskan, svenska division 1 och slutligen en match från Schweiziska högstaligan. Dessa omgångar kanske ser kalla ut underhållningsmässigt, men utdelningen kan verkligen sticka iväg rejält när omsättningen blir lite lägre då väldigt få bra system är med. Flera av våra större vinster på powerplay har inkasserats i omgångar likt denna.

Vårt system idag byggs runt två fina spikar, Västerås 44% först ut. Spik med relativt låg varians som även innehåller fint streckvärde. Andra spiken faller på Vännäs 36%, laget spelas till knapp men tydlig favorit på oddset, på powerplay är det dock det omvända. Perfekt läge att hålla oddssättare och skarpa spelare i handen framför det svenska folket.

Vår höjd idag byggs främst i en vaskning av ett väldigt överstreckat Vita Hästen 58%. Men även en reducering mot spelvärda underdogs bygger upp vår potential i systemet. Modo, Visby/Roma och Rapperswil är samtliga riktigt fina tecken värdemässigt. Vi sätter varsin utgång på de tre sist nämnda lagen och ställer kravet att minst en av dessa måste vinna. Färdigt spelförslag för 228kr.

Spelstopp

{{ CountdownProvider.hours }}

Timmar

{{ CountdownProvider.minutes }}

Minuter

{{ CountdownProvider.seconds }}

Sekunder

Andelsspel

Miljongängets Big PP x10

Antal andelar: 4 st

1337 kr

Köp andel

Miljongängets Sexsiffriga x10

Antal andelar: 4 st

Miljongängets Stora PP x10

Antal andelar: 6 st

Miljongängets Stora 4

Antal andelar: 4 st

Miljongängets 2 Spikar

Antal andelar: 4 st

Miljongängets 3 Andelar

Antal andelar: 3 st

Miljongängets Spiklösa

Antal andelar: 8 st

Miljongängets PP x10

Antal andelar: 5 st

Miljongängets 50-lapp

Antal andelar: 7 st

Våra storvinster
Sortera efter:
System
Spelombud
Datum
Vinst
Stryktipset
Svenska Spel
29 augusti 2020
4 744 140 kr
Stryktipset
Svenska Spel
22 augusti 2020
610 280 kr
Stryktipset
Svenska Spel
22 augusti 2020
597 420 kr
Stryktipset
Svenska Spel
28 november 2020
574 196 kr