Powerplay och Bomben Extrapengar

Äntligen! Dags igen för extrapengar på SHL-bomben, denna gång 400.000 extra. Senast (12/11) så träffade både våra större bomber Dynamiten och Big Bang. Utdelningen rätt mager då med strax över 30.000 kr. Oftast ger dessa bomber betydligt mer och vi har över 1,5 miljoner inspelat totalt på Bomben i år. Där de största summorna tagits vid just dessa extrapengar/rullpottsomgångar.

Att kunna spela större system när det vankas Extrapengar och fint värde på Hockeybomben är en nyckel. Variansen är skyhög och att själv sitta och pilla med mindre system är oftast att likna vid att kasta pengar i sjön.

Vi selar därför ut våra allra största hästar idag såklart och ser fram emot att vara med ända in på linjen när Hesa Fredrik ljuder i tredje perioden.

Miljongängets Dynamit (10 andelar)
Miljongängets Big Bang (6 andelar)

Samtliga system oavsett storlek byggs för att fightas om potten som med stor sannolikhet kommer vara över miljonen idag.

Du hittar övriga bomber, i olika storlekar och prisklasser, bland andelsspelen här på sidan eller inne hos vårt Svenska Spel-ombud.

De tre matcherna på Bomben finns såklart också med på dagens heta Powerplaykupong. Totalt fem SHl-matcher kryddat med exotisk fägring i form av svensk div 1 och norskt ligaspel. Snacka om Gott och Blandat.

Vi väljer idag två spikar i mellanfacket. Spikar som ska anses vara knappa favoriter i sina matcher men som också ligger vettigt i %. Växjö ca 45% och Stavanger på finfina 34%.

Vi har ett par favoriter på kupongen som faktiskt inte är extremt mycket överstreckade. Många kommer välja att hålla dessa eller ngn av de tre i handen när systemen ska komponeras. Vi väljer att helgardera samtliga men ställa ut krav på att minst 1 måste sitta. Taket sätts dock till max 2 av nämnda lag då utdelningen på tre favoritutfall inte är ngt vi vill ödsla pengar på. De pengarna sparar vi hellre alternativt fördelar på rader som har potential att ge betydligt högre utdelning.

En lite vågad vask (uteslutning) är Skellefteå. Strecken på närmre 60% hoppas vi består under dagen så vi får möjlighet att skicka iväg majoriteten av svenska folkets rader i soptunnan direkt…

Systemförslag på 324 rader

Andelsspel till både Powerplay och Bomben finner ni i listan med andelsspel.

Spelstopp

{{ CountdownProvider.hours }}

Timmar

{{ CountdownProvider.minutes }}

Minuter

{{ CountdownProvider.seconds }}

Sekunder

Andelsspel

Miljongängets Big PP x10

Antal andelar: 4 st

1337 kr

Köp andel

Miljongängets Sexsiffriga x10

Antal andelar: 4 st

Miljongängets Stora PP x10

Antal andelar: 6 st

Miljongängets 2 Spikar

Antal andelar: 4 st

Miljongängets 3 Andelar

Antal andelar: 3 st

Miljongängets Spiklösa

Antal andelar: 8 st

Miljongängets PP x10

Antal andelar: 5 st

Miljongängets 50-lapp

Antal andelar: 7 st

Miljongängets Dynamit

Antal andelar: 8 st

2110 kr

Köp andel

Miljongängets Big Bang

Antal andelar: 6 st

1750 kr

Köp andel

Miljongängets Stora Hockey

Antal andelar: 8 st

Miljongänget Bombar

Antal andelar: 20 st

Miljongängets Hockeybomb

Antal andelar: 8 st

Våra storvinster
Sortera efter:
System
Spelombud
Datum
Vinst
Stryktipset
Svenska Spel
29 augusti 2020
4 744 140 kr
Stryktipset
Svenska Spel
22 augusti 2020
610 280 kr
Stryktipset
Svenska Spel
22 augusti 2020
597 420 kr
Stryktipset
Svenska Spel
28 november 2020
574 196 kr