Powerplay måndag

Gårdagens powerplay gav hela 20.600 kronor, vilket fin spelform. Ingen ”omöjlig” rad och så fin utdelning.. Tyvärr hittade vi inga åttor, sura sjuor får vi inget för. Powerplaypoolen är riktigt fin som vi tjatat om så många gånger förr. Motståndet är ganska mediokert generellt vilket gör att utdelningarna tar rejäl fart när det blir lite skrällar. Detta fick våra andelsköpare känna på för ett par dagar sen. Förhoppningsvis hittar vi rätt igen redan ikväll!

Underhållsmässigt kan kupongen kännas småtrist, men oj vilket spelvärde det finns. Svenska folket är rejält snett på det på sina håll. Två matcher från Hockeyallsvenskan, resterande matcher hittas i Ryssland. Här ser vi tydligt en tendens vi skrivit om tidigare, svenska folket spikar hellre i Sverige där de känner igen lagnamnen (favoriten SKA Neva undantaget idag). Vi erbjuds därför riktigt fina spikalternativ i Ryssland. Observera det tidiga spelstoppet 16.29.

Systemet byggs runt två bombspikar värdemässigt, Khimik 54% och Metallurg 35%. Utöver detta vaskar vi ett riktigt överstreckat SKA Neva, laget har runt 52% vinstchans enligt oddsen men streckas upp i gräsliga 70% i nuläget. Givet tecken att plocka bort.

Vi har nu byggt en ram enbart viktat mot värde, redan här hoppas vi har tappat bort mycket av fisken iom Neva-vasken. Men som vi var inne på tidigare tror vi att många spikar i de två svenska matcherna. De spikarna kommer oftast hamna på Timrå och Vita hästen. Vi ställer därför ett krav att max en av dessa får vinna. Vi har endast denna simpla reducering idag, vi tycker att ramen ser tillräckligt fin ut, vi vill då inte levla bort oss i massa reduceringar. Värt att tilläggas kan vara att vi gillar Timråtecknet i nuläget men vår reducering känns riktigt bra för helheten på systemet. Färdigt spelförslag för 432 kronor

Våra andelsspel byggs primärt på värde och helhet, lagnamn är väldigt oviktigt för oss. Känner du att du vill haka på ett system byggt av oss så finner du andelar nedan:

Spelstopp

{{ CountdownProvider.hours }}

Timmar

{{ CountdownProvider.minutes }}

Minuter

{{ CountdownProvider.seconds }}

Sekunder

Andelsspel

Våra storvinster
Sortera efter:
System
Spelombud
Datum
Vinst
miljongänget, stryktipset, dagens bästa spel
Stryktipset
Svenska Spel
29 augusti 2020
4 744 140 kr
miljongänget, stryktipset, dagens bästa spel
Stryktipset
Svenska Spel
22 augusti 2020
610 280 kr
miljongänget, stryktipset, dagens bästa spel
Stryktipset
Svenska Spel
22 augusti 2020
597 420 kr
miljongänget, stryktipset, dagens bästa spel
Stryktipset
Svenska Spel
28 november 2020
574 196 kr