Powerplay måndag

Vi börjar se ett tydligt mönster på powerplay där streckfördelningen på matcherna utanför rikets gränser ofta hamnar snett och dagens kupong är inget undantag. Våra motspelare verkar antingen sätta ut för många tecken i matcher de inte helt har koll på eller förlitar sig för mycket på tabell och senaste matcherna från lagen. Det skapar en obalans i streckfördelningen där lag blir valda på fel premisser. Vi älskar sådana situationer där vi på ett relativt enkelt sätt kan skapa oss värde genom att ta ställning på motsatt sida

Ett tydligt exempel på ett sådant fall hittar vi i matchen mellan Düsseldorfer och Eisbären Berlin. Eisbären leder tabellen efter 5 spelade matcher och Düsseldorfer finner vi först på en femteplats. Motspelarna gör då den enkla analysen att Eisbären är favoriter i matchen. Men stämmer verkligen de? Om man zoomar ut en aning så ser man att oddsen vittnar om att det faktiskt är Düsseldorfer som har högst vinstchanser (42%). Genom att spika Düsseldorfer (som är favoriter i matchen) till ett pris på 37 % så har vi på ett effektivt sätt nyttjat våra motspelares misstag och skapat fint värde för vår kupong. 

Vi fortsätter på samma inslagna väg och hittar en fin spik på Metallurg Magnitogorsk i ryska KHL. En understreckad favorit som håller nere variansen i vårt bygge utan att tumma på värdet. Vi har nu hittat en perfekt spikkombination att bygga omkring. 

Nu söker vi att fälla någon favorit och den hittar vi i mötet mellan Almtuna och Timrå. Timrå favoriseras rejält av svenska folket men vi tror på en betydligt jämnare match än så. Att kunna spela bort 71% av folket på en 1x känns för bra för att motstå. 

Mora är , likt Timrå, rejält övervärderade av folket (77%) men ytterligare en tuff vask till kan innebära att vi gör det för svårt för oss. Vi nyttjar därför reduceringsverktyget och säger att det räcker att antingen Mora eller Lokomotiv Jaroslavl faller.

Björklöven och Kölner Haie är fina tecken som likväl hade kunnat användas som spikalternativ. Vi väljer dock i det här spelförslaget att helgardera matcherna men säger att vi behöver minst en hemmaseger för att vårt systemet ska hitta hem.

Vårt bygge känns nu komplett. Vi har utnyttjat skeva fördelningar från våra motspelare i kombination med att navigera oss fram till en lagom svårighetsgrad för systemet. Tänk på att spelstoppet är redan kl 17.29 idag

Spelförslaget på 160 kr tar du del av här

Odds och streckfördelningar förändras konstant till matchstart. Vi följer alla rörelser noggrant och lämnar in våra andelsspel så nära spelstopp som möjligt för att ge oss chansen att skapa optimala byggen. Vill du vara med oss ikväll så hittar du våra andelsspel här 

Spelstopp

{{ CountdownProvider.hours }}

Timmar

{{ CountdownProvider.minutes }}

Minuter

{{ CountdownProvider.seconds }}

Sekunder

Andelsspel

Miljongängets Big PP x10

Antal andelar: 4 st

1337 kr

Köp andel

Miljongängets Sexsiffriga x10

Antal andelar: 4 st

Miljongängets Stora 4

Antal andelar: 4 st

Miljongängets 3 Andelar

Antal andelar: 3 st

Miljongängets PP x10

Antal andelar: 5 st

Våra storvinster
Sortera efter:
System
Spelombud
Datum
Vinst
Stryktipset
Svenska Spel
29 augusti 2020
4 744 140 kr
Stryktipset
Svenska Spel
22 augusti 2020
610 280 kr
Stryktipset
Svenska Spel
22 augusti 2020
597 420 kr
Stryktipset
Svenska Spel
28 november 2020
574 196 kr