Powerplay måndag

Kvällens mixade Powerplay-kupong släpptes sent av Svenska Spel, så omsättningen har inte riktigt tagit fart. Men tendenserna börjar synas och vi presenterar våra tankar sett till nuvarande streckprocent. Hela veckan fram till jul, ja faktiskt även på julafton, så får vi brottas med lag från Schweiz, Tyskland och andra semikalla hockeyländer. Men vi gillar utmaningen, det är nu vi har så fin nytta av de spelteoretiska kunskaperna och inte behöver förlita oss på rena hockey-skills!

Vi väljer att lita på V-lagen Växjö och Vålerenga idag. Smålänningarna som tydlig favorit och norsken som liten underdog i en på förhand trolig jämn match mot Storhamar. Men de viktigaste valen för att få lite fason på systembygget är att lämna Zug & Bremerhaven utanför vår ram. De är överstreckade och när vi har tagit Växjö som defensiv favoritspik vill vi inte betala för dessa två med.

Vi har byggt ett system på 324 rader idag, helt okej balans redan i detta skede. Men vi vill spetsa systemet ytterligare – och även spara några kronor i insats. Genom ett reduceringsvillkor där vi kräver vinst för minst en av Lugano, Kölner Haie eller Fehervar så får vi mer vikt på dessa tecken och kostnaden för systemet minskar till 270 kr.

Spelförslag för 270 kr finns här!

Igår var det ”Miljongängets 3 Andelar” som löste åttan på Powerplay. Hoppas du har något favoritsystem där du kan rygga oss! Investeringen görs mot system byggda med fokus att vara vinnande i längden, och att varje dag ha möjlighet att vinna rejält…

 

 

Spelstopp

{{ CountdownProvider.hours }}

Timmar

{{ CountdownProvider.minutes }}

Minuter

{{ CountdownProvider.seconds }}

Sekunder

Andelsspel

Miljongängets Big PP x10

Antal andelar: 4 st

1337 kr

Köp andel

Miljongängets Sexsiffriga x10

Antal andelar: 4 st

Miljongängets Stora PP x10

Antal andelar: 6 st

Miljongängets Stora 4

Antal andelar: 4 st

Miljongängets 2 Spikar

Antal andelar: 4 st

Miljongängets 3 Andelar

Antal andelar: 3 st

Miljongängets Spiklösa

Antal andelar: 8 st

Miljongängets PP x10

Antal andelar: 5 st

Miljongängets 50-lapp

Antal andelar: 7 st

Våra storvinster
Sortera efter:
System
Spelombud
Datum
Vinst
Stryktipset
Svenska Spel
29 augusti 2020
4 744 140 kr
Stryktipset
Svenska Spel
22 augusti 2020
610 280 kr
Stryktipset
Svenska Spel
22 augusti 2020
597 420 kr
Stryktipset
Svenska Spel
28 november 2020
574 196 kr