Powerplay lördag

Innan Stryktipset drar igång kl 16 så är första perioden avslutad på en del av Powerplaykupongens matcher. SHL startar som vanligt kl 15:15 lördagar och dagens PP-kupong innehåller fyra SHL-matcher, varav tre har tidig starttid.

Frölunda har seglat upp som stor streck-favorit mot Djurgården, för stor sådan och vi helgarderar utan att blinka. För de som kan tänka sig att spela med hög varians på utfallet plockar man bort Frölunda helt. Vi nöjer oss att reducera emot.

Våra spikar på dagens spelförslag landar på HV 71 och på schweiziska Fribourg. HV är korrekt streckade och håller ner variansen som sund spik.

Fribourg ska vara knapp favorit i sitt möte mot Lausanne men strecken säger annorlunda. Hemmalaget är bara streckade på 34% och är således ett fint val för den som letar spikar i detta intervallet. Det är det vi vanligtvis gör, försöker hitta vinnare som är streckvärda där andra spelare kanske inte väljer att spika. På så sätt kan vi gardera upp där andra väljer att spika och har vid korrekt utfall ett fint övertag mot gemen man.

Ett av reduceringskraven blir som sagt att vikta emot Frölunda, detta görs ihop med att fälla Leksand. Att bägge dessa favoriter vinner är faktiskt bara runt 33% sannolikhet. Dvs vårt reduceringskrav som kan kännas tufft bör sitta ca 2/3 gånger. Ett fint utfall för att då få bort minst en av de större streckfavoriterna på kupongen.

Ett inte lika tufft reduceringskrav (rött) ställs ut mot värdetecken och ger vårt system en liten extra finish och spets.

Färdigt spelförslag 408 rader

Andelsspel på spelformen finns som vanligt i listan med andelsspel

 

Spelstopp

{{ CountdownProvider.hours }}

Timmar

{{ CountdownProvider.minutes }}

Minuter

{{ CountdownProvider.seconds }}

Sekunder

Andelsspel

Miljongängets Big PP x10

Antal andelar: 4 st

1337 kr

Köp andel

Miljongängets Sexsiffriga x10

Antal andelar: 4 st

Miljongängets Stora PP x10

Antal andelar: 6 st

Miljongängets 2 Spikar

Antal andelar: 4 st

Miljongängets 3 Andelar

Antal andelar: 3 st

Miljongängets PP x10

Antal andelar: 5 st

Miljongängets 50-lapp

Antal andelar: 7 st

Våra storvinster
Sortera efter:
System
Spelombud
Datum
Vinst
Stryktipset
Svenska Spel
29 augusti 2020
4 744 140 kr
Stryktipset
Svenska Spel
22 augusti 2020
610 280 kr
Stryktipset
Svenska Spel
22 augusti 2020
597 420 kr
Stryktipset
Svenska Spel
28 november 2020
574 196 kr