Powerplay juldagen

God fortsättning!

Jul- och Nyårsunderhållningen Junior-VM i ishockey startar ikväll! Tre matcher på kvällens Powerplay-kupong hämtas från denna turnering och kompletteras med fem matcher från den ryska hockeyn.

Vi väljer att se dagens kupong som en 7-rätters. Finland är megafavorit mot Tyskland och har runt 95 % vinstchans enligt oddsmarknaden, på Powerplay står de i 84 % just nu och vi får både spelvärde och en kortare väg mot den gröna åttan. Men ni som läser våra spelförslag här vet att vi alltid strävar efter att finna balans och höjd i vårt systembyggande. Första steget är att jobba vidare med betydligt fräckare spik som komplement. Buran till 28 % är kanonfin då laget rankas som tydlig favorit i sin match, tagen!

Vi tar ställning i ytterligare två jämnstreckade matcher. I match 7 & 8 spelar vi X2 i båda matcherna, hemmalagen är överstreckade och vi spar in på tecken här. Istället kan vi måla brett i match 1,4 och 5. I de matcherna finns det klara favoriter, ett par av dem ganska beskedligt streckade. Men, då vi redan har spikat en megafavorit så vill vi försöka fälla någon/några av dessa. För den som vill spela med multiinsats och liten ram idag så är Jugra till 54 % definitivt ett alternativ som spik.

Vi väljer att nöja oss här, att inte reducera dagens ram. Vettig höjd finns och vi hoppas att någon av de helgarderade favoriterna faller.

Spelförslaget för 324 kr finns här! 

Nedsläpp är klockan 16:30 idag, så säkra någon andel i tid! Det lär hända en hel del under dagen både gällande odds och streckprocent, men vi håller koll!

 

 

 

Spelstopp

{{ CountdownProvider.hours }}

Timmar

{{ CountdownProvider.minutes }}

Minuter

{{ CountdownProvider.seconds }}

Sekunder

Andelsspel

Miljongängets Big PP x10

Antal andelar: 4 st

1337 kr

Köp andel

Miljongängets Sexsiffriga x10

Antal andelar: 4 st

Miljongängets Stora PP x10

Antal andelar: 6 st

Miljongängets Stora 4

Antal andelar: 4 st

Miljongängets 2 Spikar

Antal andelar: 4 st

Miljongängets 3 Andelar

Antal andelar: 3 st

Miljongängets Rekordförsök

Antal andelar: 3 st

Miljongängets PP x10

Antal andelar: 5 st

Miljongängets 50-lapp

Antal andelar: 7 st

Våra storvinster
Sortera efter:
System
Spelombud
Datum
Vinst
Stryktipset
Svenska Spel
29 augusti 2020
4 744 140 kr
Stryktipset
Svenska Spel
22 augusti 2020
610 280 kr
Stryktipset
Svenska Spel
22 augusti 2020
597 420 kr
Stryktipset
Svenska Spel
28 november 2020
574 196 kr