Powerplay fredag

Gårdagens hockeytorsdag levde upp till förväntningarna, powerplayomgången blev svår vilket är helt i vår smak. Ett andelsspel hittade 8 rätt för drygt 11.400 kr, tyvärr så tappade vårt system ”sexsiffriga x10” 8 rätt efter kvittering av Rögle i 3e perioden, hade smakat med multikupongsvinst när utdelningen tog fart. Vi hade även extrapengar på bomben, där briserade två stycken av våra bomber och drygt 55.700 kronor per system var ett faktum, kul!

 

Vi har gott självförtroende när vi kliver in i dagens omgång. Hockeyallsvenskan, Division 1 och Schweiziska högstaligan ska avhandlas.

Vi slänger oss direkt över bygget och inleder med dagens spikval. Dagens finaste spik enligt oss är Dalen 20%, matchen är bra mycket tightare än svenska folket vill tro, i nuläget har de streckat upp Visby/Roma till orimliga 64%, kalasläge att hamra i en spik som samtidigt höjer potentialen i vårt system. Vita hästen 37% och Zug 52% blir våra efterföljande spikar till fina streck. Enligt oss är det en perfekt balanserad spikkombination, ett tecken från varje fack.

Vi kommer inte använda oss av någon reducering i dagens spelförslag, vårt drag på Dalen gör att vi redan där fäller många motståndarsystem. Förvisso är Södertälje inte ett allt för vackert tecken i nuläget men viker Visby/Roma så tål utdelningen en SSK-vinst. Att reducera bort från Södertälje hade så klart fungerat, men vi känner att vi inte hittar något bra komplement att lägga i samma reduceringskorg och väljer därför att betala fullt pris för samtliga tecken i den matchen.

Reducera om du har en bra tanke/väg att göra ditt system bättre, inte enbart för att få rabatt på ditt system.

Färdigt spelförslag för 243 kronor.

Spelstopp

{{ CountdownProvider.hours }}

Timmar

{{ CountdownProvider.minutes }}

Minuter

{{ CountdownProvider.seconds }}

Sekunder

Andelsspel

Miljongängets Big PP x10

Antal andelar: 4 st

1337 kr

Köp andel

Miljongängets Sexsiffriga x10

Antal andelar: 4 st

Miljongängets Stora 4

Antal andelar: 4 st

Miljongängets Rekordförsök

Antal andelar: 3 st

Miljongängets PP x10

Antal andelar: 5 st

Miljongängets 50-lapp

Antal andelar: 7 st

Våra storvinster
Sortera efter:
System
Spelombud
Datum
Vinst
Stryktipset
Svenska Spel
29 augusti 2020
4 744 140 kr
Stryktipset
Svenska Spel
22 augusti 2020
610 280 kr
Stryktipset
Svenska Spel
22 augusti 2020
597 420 kr
Stryktipset
Svenska Spel
28 november 2020
574 196 kr