Powerplay fredag

Gårdagens powerplay finns det inte mycket att säga om, både Växjö och Rögle löser biffen som hårt betrodda tecken och då är potentialen ytterst begränsad. Bomben finns det dock lite mer att prata om. Vi sätter ett system för drygt 18.000 kronor. Flera andra är ett mål fel, ett par fastnar på ett ”gubbhopp”, med detta menar vi att vi helt enkelt hoppat över ett tecken mitt i vår rad. Varför gör vi då detta ibland? Helt enkelt för att vissa tecken blir överbetrodda, det handlar ofta om att lag X gjort exempelvis exakt två mål i låt säga 2 av deras 5 senaste matcher. Detta stirrar sig svenska folket sig blinda på.  Är det då rimligt att laget ska göra exakt två mål igen så mycket oftare än exempelvis ett eller tre mål? Nej det är ren och skär slump även om vi såklart med vet att vissa tecken har större sannolikhet att träffa, men allt har ett pris. Såklart tråkigt att fastna just i det hålet, som tur väl var så var det inga miljoner som tappades.

Vi går nu igenom dagens powerplay, idag bygger vi runt Hockeyallsvenskan, Division 1 och Schweiziska högstaligan. Förhoppningsvis firar vi in helgen med en riktigt välbetald åtta!

Spelförslaget idag har valt ut två stycken understreckade spikar, Mora 36% och Skövde 56%. Även om oddsen i Väsby-Mora skulle röra på sig åt fel håll så har vi ytterst svårt att se att Väsby bör värderas till favoriter som de nu gör på powerplaystreckningen. Vi har med andra ord hängslen och livrem att Mora aldrig kommer vara ett dåligt streck om inget oförutsett händer. Som så många gånger förr så väljer vi en spik i svenska division ett, favoriterna här tenderar ofta att bli understreckade. Våra motståndare vet ofta väldigt lite om matcherna här, de kollar knappt oddsen och tar därför ingen ställning utan köper istället samtliga tecken. På så sätt får vi ofta värde på favoriten.

Vi har idag valt en stor ram och reducerar istället ner vårt system mer än vanligt. Vi har två stycken stora överstreckade favoriter i form av Karlskoga och Timrå. Vår första reducering är att vi ställer kravet att max en av dessa får vinna. Vinner båda lagen så fastnar vi antagligen i ett liknande utdelningsfack som igår.

I övrigt har vi satt ut flera gröna utgångar, detta är tecken vi finner mycket intressanta. Vi ställer sedan kravet att minst 2/4 måste sitta. Värt att tillägga är att Fribourg är ett riktigt uselt tecken, så att plocka bort denna helt från ramen är inte alls fel. Men när vi satt ut kravet att max en av Karlskoga och Timrå får vinna så kan vi acceptera att betala för Fribourgtecknet i olika kombinationer även om vi såklart valt att lägga mer av våra pengar på X2.

Färdigt spelförslag för 360 kronor.

Vill du köpa en andel av oss som följer utvecklingen av kupongen under dagen och fram mot spelstopp finner du andelar här på hemsidan eller i vårt ny ombud! 

 

Spelstopp

{{ CountdownProvider.hours }}

Timmar

{{ CountdownProvider.minutes }}

Minuter

{{ CountdownProvider.seconds }}

Sekunder

Andelsspel

Miljongängets Big PP x10

Antal andelar: 4 st

1337 kr

Köp andel

Miljongängets Sexsiffriga x10

Antal andelar: 4 st

Miljongängets Stora PP x10

Antal andelar: 6 st

Miljongängets Stora 4

Antal andelar: 4 st

Miljongängets 2 Spikar

Antal andelar: 4 st

Miljongängets 50-lapp

Antal andelar: 7 st

Våra storvinster
Sortera efter:
System
Spelombud
Datum
Vinst
Stryktipset
Svenska Spel
29 augusti 2020
4 744 140 kr
Stryktipset
Svenska Spel
22 augusti 2020
610 280 kr
Stryktipset
Svenska Spel
22 augusti 2020
597 420 kr
Stryktipset
Svenska Spel
28 november 2020
574 196 kr