Powerplay fredag

Utdelningen blev rätt blygsam igår på hockeyfronten, både på Powerplay och Bomben. Vi träffade några system på båda spelformerna men önskar självklart mer betalt än så! Särskilt på Powerplay satt flera av spikarna fint, synd att t.ex. inte Malmö som pressade Luleå hårt kunde få med sig en kvittering till exempel – då hade värde på systemen ökat på rejält…

Ikväll har Powerplay-lappen lite av varje att erbjuda, Hockeyallsvenskan, division 1 samt matcher från Schweiz. Dessa 16 lag ska nog se till att det plingar ordentligt i livescore-appen som vanligt! 🙂

Kupongen har tre stora favoriter streckade mellan 70-80 %. Ingen av dessa lockar i nuläget att spika utan vi väljer andra vägar på detta spelförslag. Den breda penseln används i match 1 till 6 men sedan spikar vi hemmalagen Davos & Lausanne. Trevligt förmodade vinnare med streckprocent runt 50 % båda två. Oddsen är på väg söderut i båda fallen, som vi gillar.

Första steget i att minska ner antalet rader och bli av med dåliga radkombinationer är att sätta upp ett villkor (grönt) att max en av Björklöven/Visby får vinna. Den tredje storfavoriten Huddinge är helgarderad men där lämnar vi matchen i övrigt orörd. Detta gröna villkor säkerställer nu att vi INTE betalar för rader där alla tre favoriter vinner. Ointressanta rader med minimal potential.

I villkor två plockar vi fram lite egen hockeykunskap. Villkoret kräver att minst en av Modo eller Zug ska vinna. Modo är i nuläget överstreckat men vi gillar laget och läget idag. Kapacitet finns och i en helt jämn match på förhand gillar vi att ta ställning här, kanske blir vi av med några system som går slaviskt på spelvärde och tar 1x på denna match. Även Zug gillas, de mötte dagens motståndare så sent som igår kväll. Då stod laget i 1,85 innan match, dock på hemmaplan. Matchen slutade 1-1 och oddsmarknaden sköt upp jämna odds i natt, dessa har nu korrigerats allt mer och Zug är nu tydlig favorit. Då tackar vi för 36 % på Powerplay och viktar systemet ditåt!

Spelförslaget för 360 kr finns här!

 

 

 

Spelstopp

{{ CountdownProvider.hours }}

Timmar

{{ CountdownProvider.minutes }}

Minuter

{{ CountdownProvider.seconds }}

Sekunder

Andelsspel

Miljongängets Mega PP x10

Antal andelar: 5 st

1604 kr

Köp andel

Miljongängets Big PP x10

Antal andelar: 4 st

1337 kr

Köp andel

Miljongängets Sexsiffriga x10

Antal andelar: 4 st

Miljongängets Stora PP x10

Antal andelar: 6 st

Miljongängets Stora 4

Antal andelar: 4 st

Miljongängets 2 Spikar

Antal andelar: 4 st

Miljongängets Spiklösa

Antal andelar: 8 st

Miljongängets PP x10

Antal andelar: 5 st

Miljongängets 50-lapp

Antal andelar: 7 st

Våra storvinster
Sortera efter:
System
Spelombud
Datum
Vinst
Stryktipset
Svenska Spel
29 augusti 2020
4 744 140 kr
Stryktipset
Svenska Spel
22 augusti 2020
610 280 kr
Stryktipset
Svenska Spel
22 augusti 2020
597 420 kr
Stryktipset
Svenska Spel
28 november 2020
574 196 kr