Powerplay-analys

Tidigt spelstopp på dagens Powerplay (17:29) vilket bruka innebära lite lägre omsättning. Visst, inte lika mkt i potten, men desto färre system att slå ut. Vi har åtskilliga gånger sett utdelningar bli femsiffriga på dessa typer av omgångar. Eftersom det inte är så många system med i fighten om 8:an så kan väldigt märkliga radkombinationer slå ut en väldigt stor mängd antal system.

Det vill säga, byggs systemen rätt kan dessa dagar vara en ren guldgruva.

Våra spikar blir på detta spelförslag Örebro och Düsseldorfer. Två lag som inte är något av kupongens fem största favoriter – däremot är de favoriter. Bägge är dessutom vettigt streckade i förhållande till vinstchans. Örebro är det dags att veva igång maskineriet efter haft ”ofrivilligt uppehåll” och nu fått ett par matcher i benen. Frölunda har varit riktigt kalla dessutom – en fin kombi för oss. Gällande Düsseldorfer är det även där vettig % och framförallt gillar vi oddstendensen som pekar neråt för tillfället.

Vi garderar således kupongens fem största favoriter och det ger oss slagläge på att hitta udda radkombinationer som kan skjuta utdelningen i höjden en sådan här runda. Vi ställer dessutom ut reduceringskrav att minst två av kupongens största favoriter behöver tappa poäng. Det blir inte någon större reducering men den är fullt tillräcklig en dag som denna. Vi sållar således bort de rader som spelas mot idel favoritsegrar.

Systemförslag på 464 rader

Vill du låta oss göra jobbet med att bygga systemen och samtidigt deltaga i ett lite större system ihop med andra. Kolla vårt utbud av Powerplay-andelar i andelslistan.

 

Spelstopp

{{ CountdownProvider.hours }}

Timmar

{{ CountdownProvider.minutes }}

Minuter

{{ CountdownProvider.seconds }}

Sekunder

Andelsspel

Miljongängets Big PP x10

Antal andelar: 4 st

1337 kr

Köp andel

Miljongängets Sexsiffriga x10

Antal andelar: 4 st

Miljongängets Stora PP x10

Antal andelar: 6 st

Miljongängets Stora 4

Antal andelar: 4 st

Miljongängets 2 Spikar

Antal andelar: 4 st

Miljongängets 3 Andelar

Antal andelar: 3 st

Miljongängets Spiklösa

Antal andelar: 8 st

Miljongängets PP x10

Antal andelar: 5 st

Miljongängets 50-lapp

Antal andelar: 7 st

Våra storvinster
Sortera efter:
System
Spelombud
Datum
Vinst
Stryktipset
Svenska Spel
29 augusti 2020
4 744 140 kr
Stryktipset
Svenska Spel
22 augusti 2020
610 280 kr
Stryktipset
Svenska Spel
22 augusti 2020
597 420 kr
Stryktipset
Svenska Spel
28 november 2020
574 196 kr