Lördag och Europatipset

Lördag och de flesta, inklusive vi, associerar denna dag med Stryktipset. Men så är inte fallet denna helgen. Premier League, som är en annan sak som förknippas med Stryktipset ska nämligen avslutas imorgon söndag med sin sista omgång. Då blandar helt enkelt Svenska Spel om kortleken och byter speldag för de bägge poolspelen med 13 matcher. Lördag – Europatipset (dessutom med Jackpot) och söndag – Stryktipset.

Dessutom har vi denna lördag en Jackpot på ATG:s Big 9. Kring detta skrev vi ett inlägg igår som ni gärna får läsa.

Vårt största system på Big 9 spelas exklusivt på 8 andelar för 920 kr/st. Här är 6st i skrivande stund sålda och frågan är vilka som kniper de två sista. Här finner du dessa. Utöver detta system finns det system i prisklasserna 185kr – 92 kr – 49kr.

Dagens Europatips har en Jackpot på 4 miljoner och kupongen ser intressant ut både sportsligt som spelmässigt. Matcher från flera ställen i Europa och allt från seriematcher till cupfinaler. Det finns ett par större favoriter som ska hanteras. Alla hårt streckade och frågan är vilka som står pall!?

Spikförslag

Fiorentina hemma mot Juventus skrev vi om i vårt Big 9 -inlägg. Det är även på Europatipset en riktigt fin spik. Laget har motivationsfaktorn i ryggen men även rent spelteoretiskt är den läcker. Faktorer som motivation, hemmaplan osv är naturligtvis inbakat i odds som finns ute men dessa oddsen visar också att den streckprocent som nu laget har på sig är i underkant. Spik!

Genoa har tyvärr ingen chans att hålla sig kvar i serie A men inför hemmafansen vill man förhoppningsvis avsluta så fint som möjligt. När oddsen indikerar runt 50% vinstchans mot Bologna men svenska folkets streckprocent landar på dryga 40% är vi såklart intresserade av att spika av.

I Frankrike har vi tung motivationsfaktor på St Etienne i bortamötet mot Nantes. Laget slåss om en kvalplats för att hålla sig kvar. Visserligen är hemmalaget Nantes ett vassare lag men här tycker vi att motivationsspiken är fin att ta. Och naturligtvis är det inte pga motivation som den blir extra fin, utan för hur strecken sitter. Matchen ska ses som helt jämn enligt oddsen men när det skiljer en hel del i strecken så väljer vi bortasidan.

Samtliga dessa spikar lämpar sig att använda i ett system denna lördag men bör nog kompletteras med några av lagen med högre vinstchans. Vi gör detta med bland annat Atalanta.

Halvgarderingar/reduceringar

Vi är småimponerade av Värnamo i årets allsvenska. Laget har dessutom en riktigt fin spjutspets i Antonsson. Tar sig flertalet avslutssituationer varje match och är ett ständigt hot. När Helsingborg är överstreckade på hemmaplan så tvekar vi inte att lämna laget utanför kupongen och låta ca 40% av alla rader försvinna hos svenska folket.

I övrigt finns det några fega lyxkryss att använda sig av. AIK – Sirius kan det kännas fint att få med ett kryss i en ev. 0-0, 1-1 historia. Lågt streckad. Likaså i damernas CL-final skulle det kunan vara fint att lyxa med sig en halvgardering.

Via reducering.se fina reducerinsgverktyg vässar vi systemramen och lämnar på så sätt in fler fina radkombinationer som vi gärna betalar för. Tänk på att det är Europatips och potten är inte riktigt lika stor som Stryktipset brukar ha på lördagarna.

Gul reducering: Tre av de tyngre favoriterna markeras gult. Då Atalanta spikas på detta spelförslag behöver vi få bort någon av de andra större. Att jobba bort alla tre blir för tufft och kravet blir därför klassiska minst 1 – max 2.

Blå reducering lite hårdare, men nödvändigt för att riktigt få raderna mot spelvärda kombinationer. Fyra lite överstreckade favoriter i mellanfacket markeras. Samtliga med strax under 50% vinstchans men streckas lite för mycket. Vi sätter krav på att minst 1 av dessa ska hitta hem, men max 2. Får vi således bort 2 av dessa bäddar det för att utdelningen inte blir underbetald.

Reduceringsgraden blir 47% och radantalet och systemkostnaden nästan halveras. De radkombinationer som vi inte betalar för är inga vackra rader, så det gör oss ingenting.

Spelförslag på 684 rader

Våra andelsspel till omgången finner ni som vanligt inne i vårt Svenska Spel-ombud. Välkomna in!

 

 

 

Spelstopp

{{ CountdownProvider.hours }}

Timmar

{{ CountdownProvider.minutes }}

Minuter

{{ CountdownProvider.seconds }}

Sekunder

Andelsspel

Europatipset, dagens bästa spel, miljongänget

Miljongängets Stora Jackpot

Antal andelar: 10 st

2775 kr

Köp andel
Europatipset, dagens bästa spel, miljongänget

Miljongängets Europa-Lax

Antal andelar: 13 st

Europatipset, dagens bästa spel, miljongänget

Miljongängets Stora R-system

Antal andelar: 12 st

Europatipset, dagens bästa spel, miljongänget

Miljongängets 500-ing

Antal andelar: 8 st

Europatipset, dagens bästa spel, miljongänget

Miljongängets R-system

Antal andelar: 12 st

Europatipset, dagens bästa spel, miljongänget

Miljongängets 195

Antal andelar: 15 st

Europatipset, dagens bästa spel, miljongänget

Miljongängets Lilla ET

Antal andelar: 15 st

Europatipset, dagens bästa spel, miljongänget

Miljongängets Lilla R-system

Antal andelar: 12 st

Europatipset, dagens bästa spel, miljongänget

Miljongängets 50-lapp

Antal andelar: 13 st

Våra storvinster
Sortera efter:
Spelform
System
Datum
Vinst
miljongänget, stryktipset, dagens bästa spel
Stryktipset
Miljongängets Miljonjakt
29 augusti 2020
4 744 140 kr
miljongänget, bomben, dagens bästa spel, andelsspel
Bomben
Miljongängets BIG BANG
4 april 2022
795 816 kr
miljongänget, stryktipset, dagens bästa spel
Stryktipset
Miljongängets MEGA Stryk
30 oktober 2021
624 513 kr
miljongänget, stryktipset, dagens bästa spel
Stryktipset
Miljongängets Jackpot-Lax
22 augusti 2020
610 280 kr