Jackpot på Europatipset!

Gårdagens Stryktips såg vettigt ut till en början men efter några röda kort emot och alltför många favoritsegrar stannade vi på 12 rätt som bäst. Låg utdelning, ingen alls på 10 rätt, och därmed blir det jackpot på lördag – med het EM-fotboll på kupongen!

Denna fina sommarsöndag och nationaldag har vi ett Europatips med 2,5 miljoner jackpot att kriga om. En kupong med vänskapslandskamper blandat med svensk fotboll och kvalmatcher från England och Spanien. Flera storfavoriter på kupongen och viss risk för låg utdelning. Även om det kan avskräcka delvis så går det att vända på steken och resonera kring att ett eller två favoritfall och utdelningen springer snabbt iväg – dessutom är det ”lätt” att hitta stabila spikar en sådan här runda. Det gäller bara att ha fingertoppskänsla och välja ut de matcher där skrällarna ska jagas in! 🙂

Innan vi kastar oss över dagens spelförslag vill vi passa på att diskutera kring valet av spelläggare när du funderar på att köpa in dig i ett andelsspel. Vi har varit med sedan ”Tillsammans” lanserades på Svenska Spel under senhösten 2019. Det har hänt mycket under dessa 1,5 år. Vi märker att utbudet av spelläggare och andelsspel stadigt ökar, att intresset att köpa andelsspel är stort. Det finns flera goda skäl att spela andelsspel. Genom att ta del av ett större system ökar chanserna att ofta vara med och hugga efter 13 rätt och dessutom sänker det variansen jämfört med att själv med egna mindre system försöka nå 13 rätt. Även om du vecka efter vecka bygger fina och spelvärda system så kan det dröja flera år innan du får betalt för ditt slit, med större andelssystem kommer träffarna oftare, även om vinsten kanske minskar då det är fler att dela med.

Men även stora, starka andelssystem drabbas av perioder med motstuds och förlustsviter. Vi har upplevt en sådan period nu. Vi blir helt naturligt ifrågasatta och har fått läsa om att vi är både värdelösa och självgoda. Det kanske kan upplevas som att vi raljerar ibland, sågar ”kioskgubbarnas” dåliga system och rent allmänt tycker att svenska folket är kassa. Så är dock inte fallet, vi uppskattar att intresset är stort, att många engagerar sig och spelar sina system på det sättet de tror på. För den som söker underhållning för dagen är nästan alla sätt att bygga system möjliga att motivera. Vår filosofi bygger dock på mer långsiktighet och då gäller det att ha en modell som står pall i längden. Vi är dessutom ständigt ödmjuka och öppna för nya insikter i vår strävan att vara den bästa spelläggaren i Sverige. Den som köper ett andelsspel av oss ska vara trygg i att det finns en tanke bakom besluten av spikar, halvgarderingar och helgarderingar. Beslut som fattas så nära spelstopp som möjligt för att maximera förutsättningarna att vinna STORT!

Nog om det, nu fokuserar vi på dagens Europatips! De spikar vi väljer att bygga kring på detta tidiga förslag är Belgien, Österrike, Hartlepool, Falkenberg och Gottne. Det är en hyfsat tuff spikkombination. De två förstnämnda streckas runt 60 %, Hartlepool en fin spik runt 50 % och Falkenberg och Gottne spikas till lägre procent. Sistnämnda Gottne är ett riktigt fynd om nuvarande streckning inte springer iväg, laget har en bit över 50 % vinstchans!

Kupongens tre storfavoriter, England, Nederländerna och Danmark väljer vi att gardera. Deras motståndare är inga slagpåsar och när resultatet spelar mindre roll i dessa träningslandskamper väljer vi att ta chansen att jaga in skrällar. Men när potten är mindre att slåss om, som på dagens Europatips, gäller det att inte lämna in för svåra radkombinationer. Rader där skrällarna är för många kommer inte betala tillräckligt bra och är därmed inte värde att jaga, lagom svårt är bäst!

Vi sätter ut ett reduceringsvillkor, krav ställs att minst en av Nederländerna, Danmark eller Skottland ska vinna sin match, men max två av de får göra det. Ett bra sätt att skapa den balans i systemet som vi eftersträvar.

Spelförslaget för 936 kr ses här! 

Dags att träffa den efterlängtade, vackra, 13-rättaren idag? Ja, vi ser med tillförsikt fram mot matcherna och som vanligt lägger vi ner fullt engagemang för att ge oss och er förutsättningar att få fira nationaldagen av dubbla anledningar ikväll! Haka på lämplig andel från ödmjuka Miljongänget och ha en fin sommarsöndag!

Spelstopp

{{ CountdownProvider.hours }}

Timmar

{{ CountdownProvider.minutes }}

Minuter

{{ CountdownProvider.seconds }}

Sekunder

Andelsspel

Europatipset, dagens bästa spel, miljongänget

Miljongängets Mega ET

Antal andelar: 7 st

2650 kr

Köp andel
Europatipset, dagens bästa spel, miljongänget

Miljongängets 500-ing

Antal andelar: 8 st

Europatipset, dagens bästa spel, miljongänget

Miljongängets R-system

Antal andelar: 12 st

Europatipset, dagens bästa spel, miljongänget

Miljongängets 220

Antal andelar: 20 st

Europatipset, dagens bästa spel, miljongänget

Miljongängets Lilla ET

Antal andelar: 15 st

Europatipset, dagens bästa spel, miljongänget

Miljongängets Stolpe In

Antal andelar: 22 st

Europatipset, dagens bästa spel, miljongänget

Miljongängets 50-lapp

Antal andelar: 13 st

Våra storvinster
Sortera efter:
Spelform
System
Datum
Vinst
miljongänget, stryktipset, dagens bästa spel
Stryktipset
Miljongängets Miljonjakt
29 augusti 2020
4 744 140 kr
miljongänget, bomben, dagens bästa spel, andelsspel
Bomben
Miljongängets BIG BANG
4 april 2022
795 816 kr
miljongänget, stryktipset, dagens bästa spel
Stryktipset
Miljongängets MEGA Stryk
30 oktober 2021
624 513 kr
miljongänget, stryktipset, dagens bästa spel
Stryktipset
Miljongängets Jackpot-Lax
22 augusti 2020
610 280 kr