Jackpot Europatipset!

Jackpot även idag, cirka två miljoner extra i potten att slåss om!. Väldigt mycket svensk fotboll från landets två högsta serier kombinerat med ett par avstickare till Danmark samt en match från Belgiska högstaligan. Avslutande fem matcherna avgörs först imorgon vilket ibland gör att intresset svalnar hos en viss typ av motståndare. Detta gör absolut ingenting, erbjuds vi jackpot så möter vi gärna få motståndare i poolen.

Flertalet matcher från gårdagens Stryktips bakas in på Europatips-kupongen idag. Hur ska du då agera? Det kan vara lätt att vilja gå samma vägar som på Stryktipset bara för du har en levande kupong som följer med från gårdagen. Släpp de tankarna och fokusera på att du kommer lägga ett helt nytt spel. Förutsättningarna idag är annorlunda, balansen i dagens system kan bli helt skev bara för du är låst vid val som gjordes igår och passade in just då. Det gäller att spela varje omgång på ett bra sätt, som vi många gånger tjatat om så är varje omgång helt unik. Självklart finns det matcher som kommer lämpa sig att gå på samma sida som igår men det ska finnas en tanke bakom och passa bra in bygget som helhet.

Dagens fem spikval här på hemsidan kommer vara en åsnefest utan dess like. Vad menar vi med detta? Vi kommer att välja ut spikar som nästan uteslutande innehåller negativt spelvärde (åsnespikar) var och en för sig.

Spikar:
Hammarby
Köpenhamn
Gent
Halmstad
GAIS

Detta kan tyckas konstigt när vi trycker på spelvärde var och varannan dag. Men kikar vi på kupongens utformning så ”tvingas” vi till det. Ska vi enbart spika tecken med värde i så blir det större dogs och då rullar snöbollen fort när oddsen multipliceras med varandra. Så svårt är det onödigt att bygga då det aldrig finns tillräckligt med pengar i potten för att belöna ett sådant ”snyggt” system om det väl sitter.

Det går såklart att kombinera åsnor/favoriter med spelvärda drag i sin spikkombination för att få en bra balans men det går även lika bra att balansera upp dessa åsnor med spelvärda halvgarderingar/reduceringar, detta kommer vi göra idag. En annan faktor är att om vi spikar fem lag med negativt spelvärde så är det stor chans att några av dessa tecken vaskas av lite större/vassare system. Fäller vi haj-system på åsnespikarna och fisk-system på ett par av halvgaddarna så är mycket vunnet, vi vill hitta en fin medelväg där vi fäller olika typer av motståndarsystem för att maximera utdelning.

Spikkombinationen är inte speciellt defensiv trots att vi valt att åsna oss fram. Vi behöver då fundera på hur offensiva vi kan vara i våra halvgarderingar. Vi landar i att överstreckade lag som Göteborg och Norrby kan vaskas i kombination med två gubbgarderingar utan att göra systemet alldeles för svårt. Denna matematiska ram passar bra in på en ET-runda och den pott som medföljer. Att vaska Göteborg och Norrby räcker dock inte för att säkerställa höjd i systemet när vi valt spikarna vi gjort, här behövs finslipas.

Vi använder därför speltjänst reduceringsverktyg och viktar enkelt mot mer lönsamma rader. Gröna utgångar sätts ut i fyra matcher, samtliga innehåller fint spelvärde och säkerställer viss potential. Kravet ställs att minst två av dessa måste sitta för att 13 rätt ska vara en möjlighet.

Färdigt spelförslag för 1104 kronor.

Vi har som vanligt andelar i olika prisklasser inne i vårt ombud. Det är fan dags för en rejäl klonk igen och dagens runda har alla förutsättningar till det!

Må väl!

Spelstopp

{{ CountdownProvider.hours }}

Timmar

{{ CountdownProvider.minutes }}

Minuter

{{ CountdownProvider.seconds }}

Sekunder

Andelsspel

Europatipset, dagens bästa spel, miljongänget

Miljongängets R-system

Antal andelar: 12 st

Europatipset, dagens bästa spel, miljongänget

Miljongängets 220

Antal andelar: 20 st

Europatipset, dagens bästa spel, miljongänget

Miljongängets Lilla R-system

Antal andelar: 12 st

Europatipset, dagens bästa spel, miljongänget

Miljongängets Lilla ET

Antal andelar: 15 st

Europatipset, dagens bästa spel, miljongänget

Miljongängets 50-lapp

Antal andelar: 13 st

Våra storvinster
Sortera efter:
Spelform
System
Datum
Vinst
miljongänget, stryktipset, dagens bästa spel
Stryktipset
Miljongängets Miljonjakt
29 augusti 2020
4 744 140 kr
miljongänget, stryktipset, dagens bästa spel
Stryktipset
Miljongängets MEGA Stryk
30 oktober 2021
624 513 kr
miljongänget, stryktipset, dagens bästa spel
Stryktipset
Miljongängets Jackpot-Lax
22 augusti 2020
610 280 kr
miljongänget, stryktipset, dagens bästa spel
Stryktipset
Miljongängets 600
22 augusti 2020
597 420 kr